Jatkuva kierto

“Olemme mukana tuotteen elinkaaressa tuotteen valmistuksesta aina siihen hetkeen, kun tuote on käytetty loppuun.”

 

Korjauspalvelu

Tiedämme, että paraskin neule kuluu ajan saatossa tai saattaa rikkoutua esimerkiksi tarttuessaan johonkin. Tämän ei silti tarvitse katkaista vaatteen elinkaarta. Kulumista voi ennaltaehkäistä hoitamalla ja huoltamalla neuletta oikein. Neuvomme asian suhteen mielellämme, ja lisäksi toimitamme pyydettäessä korjauslankaa meiltä ostetuille neuleille.

Varmistaaksemme neuleidemme pitkän käyttöiän ja säästääksemme ympäristöä, tarjoamme vaatteillemme korjauspalvelun. Korjauspalvelustamme saat esimerkiksi kyynärpaikkojen ja nappien ompelun sekä neuleen kuntotarkistuksen ja täydellisen huollon.

Korjauspalvelumme ei tee lyhennyksiä, kavennuksia tai muita muokkaustöitä. Käännythän näissä asioissa muokkausompelua tarjoavan ompelimon puoleen.

Tutustu korjauspalveluumme tästä. Pidemmän artikkelin korjauspalvelustamme voit lukea tästä.

 

Alpa 2nd hand

Jos meiltä ostamasi neule ei jostain syystä tunnu enää omalta, ostamme sen sinulta takaisin lahjakorttia vastaan ja myymme eteenpäin. Näin laadukkaat neuleet eivät jää kaappiin seisomaan, vaan pääsevät käyttöön. Lahjakortin suuruus riippuu tuotteen kuntoluokituksesta, joita on kolme.

Tee neuleelle omatoiminen kuntoarvio jo ennen neuleen toimitusta meille. Kuntoarvio tarkastetaan, minkä jälkeen neule pestään, huolletaan ja tarvittaessa korjataan. Neule laitetaan myyntiin sekä verkkokauppaan että Jyväskylän kivijalkamyymälään.

Konseptille on ollut paljon kysyntää. “Moni haikailee usein jo valikoimasta poistuneiden tuotteiden perään, minkä lisäksi kysyntää on ollut esimerkiksi omalle Facebook-kirpputorille. 2nd hand -palvelu on näin ollen kehitetty vastaamaan asiakkaiden toiveisiin”, Alpan perustaja Heikki Timlin kertoo.

2nd hand -palvelu oli ajatuksissamme jo pitkään, koska tuotteidemme pitkän elinkaaren vuoksi se on mahdollista. Konseptilla haastamme myös muut suomalaiset vaateyritykset hyvän asian puolesta: tuotteiden pitkä elinkaari on tulevaisuudessa entistä tärkeämpää.

Lue 2nd hand -konseptistamme lisää täältä. 2nd Hand -osastolle pääset tästä.

 

Alpa Take-Back

Kiertotalous ja sen sisällyttäminen toimintaamme tulee olemaan tulevaisuudessa yhä suuremmassa roolissa. Otamme nyt vastaan vanhoja, käyttöikänsä päähän saapuneita Alpa-neuleita asiakkailtamme, ja varmistamme, että materiaali pääsee uudelleen kiertoon. Näin asiakkaan ei itse tarvitse pohtia, mikä on oikea tapa kierrättää neule. 

Suunnittelemme parhaillamme tapoja jatkojalostaa loppuun käytetyistä neuleista uusia tuotteita. Näin neuleemme jatkavat elämäänsä  jossakin toisessa muodossa.

Tuotteemme kestävät erittäin hyvin kovaakin käyttöä, ja ajaton design ei poistu muodista. Mikään vaate ei kuitenkaan ole ikuinen, ja meidänkin neuleemme voivat vuosien käytön myötä kulua loppuun.

Haluamme tehdä neuleidemme elinkaaren jokaisesta vaiheesta asiakkaillemme mahdollisimman helpon ja toimivan. Lähetä loppuun käytetty neuleesi meille ja voit olla varma, että materiaali tulee hyötykäyttöön. Hyvitykseksi neuleesta tarjoamme 10 € lahjakortin verkkokauppaamme.

Lue lisää Alpa Take-Back -konseptistamme täältä. 

Mahdollistamme materiaalille pitkän elinkaaren

1. Korjauspalvelu

"Haluamme, ettei yksikään neule jää käyttämättä korjattavan vian vuoksi."

2. Alpa 2nd hand

Jos meiltä ostettu neule taas ei jostain syystä enää tunnu käytön jälkeen omalta, ostamme käytetyt neuleet asiakkailtamme ja myymme ne eteenpäin.

3. Alpa Take-Back

Tekstiilien asianmukainen kierrätys on erittäin tärkeää, jotta arvokkaat materiaalit pääsevät takaisin kiertoon ja jatkamaan elämäänsä. Kun lähetät loppuun käytetyn neuleesi meille, me huolehdimme, että se pääsee takaisin kiertoon uutena tuotteena.

Back to top