Artikkelit

Pidennämme neuleidemme käyttöikää – tarjoamme korjauspalvelua

2.11.2018

Yleinen

Kun olet saanut käsiisi unelmamme ja työmme tuloksen, haluamme, ettet joudu luopumaan siitä. Takaamme sen paitsi ajattomuudella ja kestävyydellä myös sillä, että kannustamme huoltamaan, kunnostamaan ja korjaamaan neuletta tarvittaessa. Jotta tuotemerkkimme neuleiden pitkäikäisyys varmasti toteutuu, tarjoamme korjauspalvelua. 

Tiedämme, että paraskin neule kuluu ajan saatossa tai saattaa rikkoutua esimerkiksi tarttuessaan johonkin. Tämän ei silti tarvitse katkaista vaatteen elinkaarta.  Monet pikkuvirheet, joita neuleeseen saattaa käytössä tulla, ovat helposti korjattavissa. Neuloksesta nousseen lankalenkin voi vetää neuleen sisäpuolelle virkkuukoukulla, ja neuleen pinta on helppo huolitella nukkatrimmerillä tai varsiterällä. Voi olla, että neule kärsii esimerkiksi toimistotyössä, kun kyynärpäiden varassa työskentely kuluttaa neuleen pintaa – sen voi ehkäistä ja korjata helposti ompelemalla neuleeseen kyynärpaikat. 

Haluamme, ettei yksikään neule jää käyttämättä pienen, helposti korjattavan vian vuoksi!

Varmistaaksemme neuleidemme pitkän käyttöiän ja säästääksemme ympäristöä, tarjoamme vaatteillemme korjauspalvelun. Korjauspalvelustamme saat esimerkiksi kyynärpaikkojen ja nappien ompelun sekä neuleen kuntotarkistuksen ja täydellisen huollon. Korjaukset ja huollot toteutetaan Jyväskylässä.

Korjauspalvelumme ei tee lyhennyksiä, kavennuksia tai muita muokkaustöitä. Käännythän näissä asioissa muokkausompelua tarjoavan ompelimon puoleen.

Korjauspalvelu toimii seuraavasti:

  1. Mene verkkokauppamme osastolle “korjauspalvelu”.
  2. Valitse, mitä haluat neuleellesi tehtävän. (Kyynärpaikkaus, parsinta vai täyshuolto.) Tee lisävalinnat (esim. paikan materiaali) ja suorita tilaus loppuun.
  3. Verkkokaupassa näet ohjeen siitä, miten tuote toimitetaan meille korjattavaksi. Postituksen vaihtoehtona on tuoda tuote toimipisteellemme Jyväskylään.
  4. Teemme neuleellesi haluamasi korjaustoimenpiteet. Mikäli löydämme neuleestasi lisäksi jotain muuta korjattavaa tai kunnostettavaa, otamme sinuun yhteyttä.
  5. Uudenveroinen, kunnostettu neule lähetetään sinulle takaisin. Vaihtoehtoisesti saat ilmoituksen noudettavasta neuleesta.

Kun pidät hyvää huolta neuleestasi, se palvelee sinua pitkään!

Huom! Jos kyseessä on selvä valmistusvirhe (kuten sauman ratkeaminen) normaalin kulumisen sijaan, korjaamme tuotteen tietenkin veloituksetta. Otathan siinä tapauksessa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kyynärpaikkaus on osa korjauspalvelua.

Yllä olevassa kuvassa esimerkkejä kyynärpaikkauksistamme. Korjauspalvelua hyödyntämällä voit paitsi paikata käytössä jo tulleita kulumia myös ennaltaehkäistä niitä.

Korjauspalvelumme parsii reiät ja rispaantuneet hihansuut.

Ammattitaitoista korjauspalvelua käyttämällä neuleesta saa usein jopa uudenveroisen. Ensimmäinen kuva vasemmalta on onnistunut esimerkki hyvin parsitusta hihansuusta. Toisesta kuvasta näet, miltä hihansuu näytti ennen korjauspalvelua, kun se oli toimistotyössä hankautunut toistuvasti työpöytää vasten. Kolmas ja neljäs kuva osoittavat, miten huomaamattomasti reiän saa parsittua joko itse tai käyttämällä tarjoamaamme korjauspalvelua.