Alpa 2nd hand

Anna käytetylle neuleelle uusi elämä. 2nd hand -valikoimamme sisältää käytettyjä Alpa®-tuotteita. Löydä mallistosta poistuneita värejä ja malleja, sampleja eli mallikappaleita ja muita 2nd hand aarteita. 2nd hand -tuotteet tarkastetaan, pestään ja huolletaan ennen myyntiin laittoa.

Suodata näkyviin vain tietyt koot kokofiltterin avulla (kts. alla).

Osasto
Väri
Materiaali
Koko
Paksuus
Koko 2nd Hand
XS / S (6)
M / L (7)
XL / XXL (4)
XS (65)
S (31)
M (19)
L (15)
XL (17)
XXL (2)
Koko Ystävämyynti
XS / S (6)
M / L (7)
XL / XXL (4)
XS (65)
S (31)
M (19)
L (15)
XL (17)
XXL (2)

Katso myös poistotuotteemme.

Haluatko lähettää Alpa®-neuleesi meille lahjakorttihyvitystä vastaan? Lue lisää 2nd hand -konseptista täältä.

Tällä osastolla myymme käytettyjä neuleita ja sampleja eli tuotannon mallikappaleita. Käytetyt neuleet tarkastetaan, pestään ja huolletaan uutta omistajaa varten.

Tuotteemme ovat pitkäikäisiä ja haluamme varmistaa, että ne säilyvät käytössä mahdollisimman pitkään. Siksi olemme kehittäneet Alpa 2nd hand -palvelun, jonka kautta vastaanotamme käytettyjä Alpa-neuleita ja etsimme niille uudet omistajat.

Mitä pidempään tuote on käytössä, sitä vastuullisempi vaihtoehto se on. On tärkeää muistaa, että vastuullisimmat vaatteesi löytyvät jo vaatekaapistasi. Siksi neuleiden huoltaminen ja korjaaminen todella kannattaa. Jos vaatekaapin perälle hautautunut neule ei enää päädy päälle, on se hyvä myydä eteenpäin esimerkiksi 2nd hand -palvelumme kautta. Kestävin valinta uudeksi neuleeksi on käytetty neule, joka on ostettu tarpeeseen.

Liity Alpan sisäpiiriin

Tilaa uutiskirjeemme, saat parhaat tarjoukset ensimmäisten joukossa ja pääset halutessasi osallistumaan tuotteidemme suunnitteluun. Uutiskirjeen tilaajille 10 % alennus ensimmäisestä normaalihintaisesta ostoksesta.

Back to top