Alpa Take-Back

Oletko käyttänyt Alpa-neuleesi loppuun eikä se ole enää korjattavissa käyttökelpoiseksi? Tuotteemme kestävät erittäin hyvin kovaakin käyttöä ja design säilyy tyylikkäänä pitkään. Mikään ei kuitenkaan ole ikuista, ja meidänkin neuleemme voivat vuosien käytön myötä kulua loppuun.

Haluamme tehdä neuleidemme elinkaaren jokaisesta vaiheesta asiakkaillemme mahdollisimman helppoa. Tekstiilien asianmukainen kierrätys on erittäin tärkeää, jotta arvokkaat materiaalit pääsevät takaisin kiertoon ja jatkamaan elämäänsä. Kun lähetät loppuun käytetyn neuleesi meille, huolehdimme, että se pääsee takaisin kiertoon uutena tuotteena. Hyvitykseksi neuleen lähettämisestä tarjoamme 10 € lahjakortin verkkokauppaamme.

Otamme vastaan ainoastaan pestyjä neuleita. Loppuun käytetyt neuleet voi pestä myös pyykinpesukoneessa. Neuleen kutistuminen ei haittaa.

 

Jos haluat lähettää neuleesi meille, toimi seuraavasti:

  1. Paketoi tuote ja liitä mukaan lappu, jossa on nimesi, sähköpostiosoitteesi ja teksti “Loppuun käytetty neule”.
  2. Kirjoita paketin ulkopuolelle näkyvälle paikalle teksti “Take-Back”. Vie paketti Postiin tai Matkahuoltoon.
    • Posti: Anna virkailijalle palautuskoodi 644384. Varmista, että palautus tehdään pakettina ja saat seurantakoodin. Säilytä palautuskuitti.
    • Matkahuolto: Anna virkailijalle palautuskoodi 9538627. Säilytä palautuskuitti. 
  3. Kun tuote saapuu, lähetämme sinulle 10 € arvoisen lahjakortin sähköpostitse. Lahjakortin voi käyttää tämän jälkeen kerralla tai osissa verkkokaupassa. Huomaathan, että lahjakorttia ei voi muuttaa rahaksi tai kohdistaa tilauksiin jälkikäteen.
Back to top