Alpa Take-Back

Oletko käyttänyt Alpa-neuleesi loppuun eikä se ole enää korjattavissa käyttökelpoiseksi? Tuotteemme kestävät erittäin hyvin kovaakin käyttöä ja design säilyy tyylikkäänä pitkään. Mikään ei kuitenkaan ole ikuista ja meidänkin neuleemme voivat vuosien käytön myötä kulua loppuun.

Me haluamme tehdä neuleidemme elinkaaren jokaisesta vaiheesta asiakkaillemme mahdollisimman helppoa. Tekstiilien asianmukainen kierrätys on erittäin tärkeää, jotta arvokkaat materiaalit pääsevät takaisin kiertoon ja jatkamaan elämäänsä. Kun lähetät loppuun käytetyn neuleesi meille, me huolehdimme, että se pääsee takaisin kiertoon uutena tuotteena. Hyvitykseksi neuleen lähettämisestä tarjoamme 10 € lahjakortin verkkokauppaamme.

Otamme vastaan ainoastaan pestyjä neuleita. Loppuun käytetyt neuleet voi pestä myös pyykinpesukoneessa. Neuleen kutistuminen ei haittaa.

 

Jos haluat lähettää neuleesi meille, toimi seuraavasti:

  1. Paketoi tuote ja liitä mukaan lappu, jossa on
  • Nimesi
  • Sähköpostiosoitteesi
  • Teksti “Loppuun käytetty neule”
  1. Voit lähettää neuleen meille Postin tai Matkahuollon kautta.
    • Postin maksuton palautus tehdään palautuskoodilla 644384. TÄRKEÄÄ: Varmista, että palautus tehdään pakettina ja saat seurantakoodin. Säilytä palautuskuitti.
    • Matkahuollon maksuton palautus tehdään palautuskoodilla 9538627. Säilytä palautuskuitti.
  1. Kun tuote saapuu meille, olemme sinuun yhteydessä sähköpostitse ja toimitamme 10 € arvoisen sähköisen lahjakortin verkkokauppaamme.
Back to top