VASTUULLISUUS

100% tyytyväisyystakuu, ilmainen palautusoikeus loppiaiseen asti!

Kohti läpinäkyvämpää vaateteollisuutta

Vastuullisuus on ollut Alpan toiminnan keskiössä yrityksen perustamisesta asti. Alpan tärkeimmät arvot ovat aina olleet: esteettisyys, ekologisuus ja eettisyys.

Nämä arvot ohjaavat kaikkea toimintaa aina suunnittelusta tuotantoon sekä markkinoinnista myyntiin. Tunnistamme myös toimintamme osa-alueet, joissa voimme vielä kehittyä. Näistä seikoista kerromme aina rehellisesti. Pyrkimyksemme ei ole olla harvojen saatavilla oleva luksusbrändi, vaan tarjota todellinen vaihtoehto pikamuodille.

Haluamme myydä asiakkaillemme neuleita, joista he eivät luovu – neuleita, jotka kestävät aikaa ja jotka tarvittaessa kunnostetaan uuden ostamisen sijaan.

Voit lukea lisää vastuullisuustyöstämme:

Ekologinen materiaali

Alpakanvilla on pitkäikäinen materiaali, jota ei juurikaan tarvitse pesua. Alpakanvillan kasvatus on villakuiduista ympäristöystävällisimpiä. Alpakka on ympäristölleen hellä laiduntaja.

Vastuullinen tuotanto

Kaikki neuletuotteemme valmistetaan Pohjois-Euroopassa: neuleet Liettuassa ja pipot Suomessa.  Langat ja huivit tulevat samalta toimittajalta Perusta. Valtaosa neuletuotannostamme toimii puhtaasti aurinkoenergialla.

Kestävä design

Suunnittelemme vaatteet kunnon käyttöön. Meille se tarkoittaa sitä, että tuotteet suunnitellaan ajattomiksi ja kestäviksi. Panostamme tuotesuunnittelussa jatkuvasti kestävyyteen ja kehitämme uusia ratkaisuja.

Kierto

Lunastamme, huollamme, korjaamme ja myymme uudelleen käytettyjä laatutuotteitamme second handina. Otamme vastaan myös loppuun käytettyjä tuotteita ja huolehdimme arvokkaan materiaalin uusiokäytöstä.

Vastuullisuusraportti 2019

Lue raportti 〉

Vastuullisuusraportti 2018

Lue raportti 〉
Back to top