VASTUULLISUUS

Ilmainen vaihto- ja palautus. Nopea toimitus.

Kohti läpinäkyvämpää vaateteollisuutta

Vastuullisuus on ollut Alpan toiminnan keskiössä yrityksen perustamisesta asti. Alpan tärkeimmät arvot ovat aina olleet: esteettisyys, ekologisuus ja eettisyys.

Nämä arvot ohjaavat kaikkea toimintaa aina suunnittelusta tuotantoon sekä markkinoinnista myyntiin. Tunnistamme myös toimintamme osa-alueet, joissa voimme vielä kehittyä. Näistä seikoista kerromme aina rehellisesti. Pyrkimyksemme ei ole olla harvojen saatavilla oleva luksusbrändi, vaan tarjota todellinen vaihtoehto pikamuodille.

Haluamme myydä asiakkaillemme neuleita, joista he eivät luovu – neuleita, jotka kestävät aikaa ja jotka tarvittaessa kunnostetaan uuden ostamisen sijaan.

Voit lukea lisää vastuullisuustyöstämme:

Ekologinen materiaali 〉

Alpakanvilla on pitkäikäinen materiaali, joka ei juurikaan tarvitse pesua. Alpakanvillan kasvatus on villakuiduista ympäristöystävällisimpiä. Alpakka on ympäristölleen hellä laiduntaja.

Vastuullinen tuotanto 〉

Kaikki neuletuotteemme valmistetaan Pohjois-Euroopassa: neuleet Liettuassa ja pipot Suomessa.  Langat ja huivit tulevat samalta toimittajalta Perusta. Valtaosa neuletuotannostamme toimii puhtaasti aurinkoenergialla.

Kestävä design 〉

Suunnittelemme vaatteet kunnon käyttöön. Meille se tarkoittaa sitä, että tuotteet suunnitellaan ajattomiksi ja kestäviksi. Panostamme tuotesuunnittelussa jatkuvasti kestävyyteen ja kehitämme uusia ratkaisuja.

Kierto 〉

Lunastamme, huollamme, korjaamme ja myymme uudelleen käytettyjä laatutuotteitamme second handina. Otamme vastaan myös loppuun käytettyjä tuotteita ja huolehdimme arvokkaan materiaalin uusiokäytöstä.

Vastuullisuusraportti 2019

Lue raportti 〉

Vastuullisuusraportti 2018

Lue raportti 〉
Back to top