Alpa Brand Store Jyväskylä

Tervalankatu 10
40500 Jyväskylä

Ma-pe: 11-18
La: 11-15

Poikkeavat aukioloajat löydät painamalla tästä!

Myymälästä löydät koko laajan valikoimamme. Kaikki verkkokaupasta ostettavissa olevat tuotteet löytyvät aina Jyväskylästä, sillä saman katon suojissa ovat myös verkkokauppamme toiminnot.

Puh. 010 3192850 (verkkokaupan asiakaspalvelu) arkisin klo. 11-14.

Tervalankatu 10

Myymälään on esteetön pääsy. Jyväskylän myymälä sijaitsee Keljossa, muutaman kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Paikalle pääsee kätevästi myös paikallisliikenteellä: myymälämme vierestä löydät bussipysäkin Tervala 22.

Jyväskylän myymälä avautui nykyisellä paikallaan joulukuussa 2022. Myymälä sijaitsee varastomme yhteydessä, joten oikean neuleen ja koon löytäminen on vaivatonta.

Valoisa myymälä tarjoaa inspiroivan tilan etsiä ja löytää oma unelmien neuleaarre. Asiantuntevat myyjämme auttavat sinua ilolla täydellisen neuleen etsinnässä.

Kestävät luonnonmateriaalit ovat meille sydämen asia. Myymälä ja toimitilamme on rakennettu lähes kokonaan massiivipuusta, ristiinlaminoidusta kuusesta. Ratkaisu on toimitilarakentamisessa toistaiseksi hyvin harvinainen, koska puulla on hintansa.

Kaikkea ei kuitenkaan mitata rahassa. Halusimme rakentaa Alpan arvojen mukaisen rakennuksen, joka kestää vähintään sata vuotta. Massiivipuusta rakennettu rakennus on ekologinen, kestävä ja kaunis.