Alpa X KASPERI – Vesikko-neule, navy

Alpa X KASPERI -yhteistyömallisto. Alennuskampanjat/-koodit eivät koske Alpa X KASPERI -tuotteita.

100 % Alpakan villaa

Vesikko. Pooloneuleiden karski kapteeni.

Olitpa purjehtimassa syystyrskyissä tai nojatuolissa kahlaamassa läpi lempikirjaasi – Vesikkoon voit luottaa. Siinä on kaikki, mitä voit vaatia vaatteelta, jota tulee käytettyä odottamattoman paljon. Äärimmäisen tyylikäs, mutta tinkimättömän käytännöllinen: tämä neule on nappivalinta niin japanilaisen raakadenimin kuin vaelluskenkienkin seuraksi.

Vesikko on neule, joka on suunniteltu uskolliseksi kumppaniksi, rauhassa ja harkiten – sillä ajatuksella, että se pysyy valikoimissamme ikuisesti.

Neuleen design pohjautuu submarineriin, brittiläisen sukellusvenetaistelijan poolokaulusneuleeseen, joka on pysyvä miesten tyylin klassikko.

Perinteisen lampaanvillan sijaan valmistimme sen andien kullasta: 100 % Fine Special -laatuisesta alpakan villasta, joka tuntuu miellyttävältä ihoa vasten, lämmittää tavallista lampaanvillaa paremmin ja säilyy siistinä ahkerassakin käytössä.

  • 100 % Fine Special -laatuista alpakan villaa. Hengittävä, pehmeä ja lämmin. Tutustu ominaisuuksiin!
  • Upea, kestävä ja joustava 4-ply neulos. Materiaalissa ei ole säästelty.
  • Käännettäväksi mitoitetut hihat, jotka riittävät tarvittaessa käsien ja ranteiden lämmittämiseen.
  • Kauluksen voi nostaa pystyyn kaulaa suojaamaan. Taiteltavissa sekä sisään- että ulospäin.
  • Tuntuma pehmenee parhaimmilleen ensimmäisten käyttökertojen myötä.
  • Valmistettu vastuullisesti Pohjois-Euroopassa.

Suosittelemme normaalia vaatekokoasi. Neuleen mitat voivat vaikuttaa niukoilta, neulostyyppi joustaa kuitenkin merkittävästi, joka on otettu huomioon tuotteen mitoituksessa. Pääkuvan malli on 188cm / 88kg ja käyttää kokoa L.

Löydä sinulle sopiva koko käyttämällä älykästä Fitle-kokoapuria, jonka voit avata alta löytyvästä mittanauhakuvakkeesta. Löydät tuotekuvien joukosta myös tuotteen mittapiirroksen.

285,00

Valitse
100% tyytyväisyystakuu, 30 päivän ilmainen vaihto- ja palautusoikeus!
Lisätiedot

Alpa X KASPERI- yhteistyötuotteet

Yhteistyömme huippulaadukkaista repuista ja laukuista tunnetun KASPERI:n kanssa perustuu ennen kaikkea yhteiseen visioon: Luomme tinkimättömän korkealaatuisia tuotteita, joissa yhdistämme ajattoman estetiikan, vastuullisuuden ja pitkäikäisyyden.

Tapasimme KASPERI:n porukkaa jo vuosia sitten messuilla ja olemme ihailleet toistemme tuotteita. Yhteistyötä on tehty aiemmin tuotekuvausten merkeissä, erityisesti erilaisten luonto- ja kansallispuistoreissujen tiimoilta. Alpan neuleet ovat olleet paljon retkeilevien KASPERI:n yrittäjien, Jannen ja Michaelin, matkassa useamman vuoden ajan niin Itämeren saarilla kuin Lapin tuntureilla.

Noilla reissuilla alpakan villan ominaisuudet olivat vakuuttaneet ainutlaatuisuudellaan. Syntyi ajatus uusien erityisesti järeämpien neulemallien toteuttamisesta yhdessä käyttökokemusten perusteella: KASPERI:n väki ottaa kontolleen tuotteiden luonnostelun ja tuotteiden filosofian – me puolestamme tuomme pöytään maailmanluokan materiaalin ja osaamisemme neulevalmistuksesta ja -suunnittelusta.

Työmme ensimmäinen hedelmä on nyt valmis. Se on Vesikko, täydellisyyttä hipova submariner-neule, neulekaapin kiistaton päällikkö. Siinä missä brittiläisten sukellusveneiden miehistö sai tyytyä karkeaan lampaanvillaan, tuomme saataville jotain uniikkia – alpakanvillaisen submarinerin. Vesikon nimi juontaa juurensa Suomen merivoimien toisen jatkosodan aikaiseen Vesikko-sukellusveneestä, johon nykyään pääsee tutustumaan Suomenlinnan museossa.

Silkkisen pehmeä ja lämmin alpakan villa on yksi hienoimmista ja arvokkaimmista luonnonkuiduista maailmassa. Lue lisää!

Lisätiedot

Tuotemerkki: Alpa
Materiaali: 100 % Fine Special -laadun alpakan villa. Käyttöä kestävin kuitulaatumme.
Valmistusmaa: Liettua
Mitat ja koko: Luonnonkuiduista valmistettujen tuotteiden mitoissa voi olla pientä vaihtelua. Neuloksessa on kuitenkin hyvä joustovara, ja neule mukautuu käyttäjälleen muutaman käyttökerran aikana. Tuotteen mitat löydät tuotekuvien joukosta.
Hoito-ohje: Tuuletus, käsinpesu. Katso hoito- ja pesuohjeet!

Asiakaspalvelumme neuvoo oikean koon valinnassa mielellään.

asiakkaiden arvostelut
4,8 Perustuu 23 arvosteluun
5 ★
96% 
22
4 ★
0% 
0
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
4% 
1
Customer Photos
Kirjoita arvostelu Kysy tuotteesta

Kiitos arvostelustasi!

Tuotearvosteluista on paljon hyötyä muille asiakkaille. Voit jakaa tuotearvostelusi ystävillesi!

Filter Reviews:
CL
27 tammi 2023
Christer L.
FI FI

Kasperi Vesikko-neule

Erittäin hyvä, paras neule jota ikinä olen omistanut!

JP
23 tammi 2023
Juha P.
FI FI

Alpa X KASPERI - Vesikko-neule, navy - L

Aiempi vuosien mittainen kokemus Alpan kevyemmästä neuleesta oli sen verran lupaava, että kynnys hankkia tätä paksumpaa mallia ei ollut kovin suuri: tiesin, että laatua on todennäköisesti tiedossa. Mutta kyllähän se silti yllätti, miten paljon parempi voi parhaaksi kuvittelemani olla. Paketista ottamisen jälkeen en ole nyt talvella oikein muuta pitänytkään erityisesti korkean, mukavan ja myötäilevän kauluksen takia. Kaulus ei kutita, raavi tai muutenkaan haittaa. Kaulaliinaa ei tarvitse enää millään säällä, mutta toisaalta sisällä normaalissa huoneenlämmössäkään tämä harvoin on liian kuuma. Kokotaulukko piti paikkansa ja hihoissa on riittävästi pituutta. Kaksimetriselle normaalivartaloiselle L on sopiva koko kaikissa suhteissa.

JJ
28 marras 2022
Joonas J.
FI FI

Vesikko-neule, XL, luonnonvalkoinen

Loistava tuote, joka tulee varmasti kestämään käyttöä pitkään. Aluksi oli hieman kireähkö ja kutittavakin, mutta pehmeni ja löystyi muutaman käyttökerran jälkeen juuri sopivasti. Hinta on tietenkin kova, mutta tuote on kyllä sen arvoinen!

JT
28 marras 2022
Jarkko T.
FI FI

Kasperi

Tukeva, mutta ei ahdistava. Laadukas neulos ja erittäin lämmin. Ei kutita. Suosittelen.

SL
17 marras 2022
Samiantti L.
FI FI

Alpa X KASPERI - Vesikko-neule, navy - M

Todella monikäyttöinen neule. Ei kutise. Erinomainen valinta niin purjehdukseen kuin arkeenkin.