Alpan synttäriale on käynnissä 22.4. asti
-12 % Alekoodilla: alpa12v

Artikkelit

Alpa 2nd hand – laatutuotteen uusi elämä

26.11.2019

Mediatiedoite

Suunnittelemme ja valmistamme vaatteita, jotka kestävät aikaa ja käyttöä. Joskus kuitenkin voi käydä niin, että neule jää käyttämättä kaappiin. Väri ei enää miellytä, koko ei enää ole sopiva tai oma tyyli on muuttunut.

Haluamme olla edistämässä sitä, että laadukkaat tuotteemme olisivat aina käytössä. Kun käyttämättä jäänyt neule siirtyy uudelle omistajalle, kaappiin vapautuu tilaa mieluisammalle vaatteelle, joka saa enemmän käyttöä.

Vaatteen uudelleenkäyttö ehkäisee jätteen syntyä

Alpa ostaa asiakkailtaan käytettyjä Alpa-neuleita lahjakorttia vastaan. Hyvityssumma riippuu tuotteen kunnosta ja perustuu kuntoluokitukseen. 

Pesemme, huollamme ja tarvittaessa korjaamme neuleen, minkä jälkeen laitamme sen myyntiin sekä verkkokauppaan että Jyväskylän kivijalkamyymäläämme. Näin vaate löytää uuden käyttäjän ja luonto kiittää. 2nd hand -tuotteiden valikoima täydennetään verkkokauppaan noin kerran kuukaudessa.

Konseptille on ollut paljon kysyntää: “Moni haikailee usein jo valikoimasta poistuneiden tuotteiden perään, minkä lisäksi kysyntää on ollut esimerkiksi omalle Facebook-kirpputorille. 2nd hand -palvelu on kehitetty vastaamaan asiakkaiden toiveisiin”, Alpan perustaja ja toimitusjohtaja Heikki Timlin kertoo.

2nd hand -palvelu on ollut Alpan tavoitteena jo pitkään, koska tuotteiden pitkän elinkaaren vuoksi se on Alpalle mahdollista ja asiakkaille houkuttelevaa. Konseptillaan Alpa haastaa positiivisesti myös muut yritykset: tuotteiden pitkä elinkaari on yritysten valttikortti.