Roll Neck -pooloneule, navy

100 % Baby Alpaca

24 reviews

100 % Fine Special alpaca

Tinkimättömän tyylikäs ja helppo kuin mikä, sellainen on kunnon klassinen kevyempi pooloneule, jos meiltä kysytään. Ja sellaisen me myös teimme. Roll Neckistä tuli niin kiusallisen hyvä, että muut neuleet tuppaavat jäämään vähemmälle käytölle!

Sen istuvuus on viilattu kohdalleen viimeistä silmukkaa myöten. Ohut ja sileä neulos joustaa ja tuntuu ensiluokkaisen miellyttävältä iholla. Materiaali on 100 % alpakan villaa – perinteistä lampaanvillaa kestävämpää, lämpimämpää ja pehmeämpää.

Laadukas pooloneule on vaatekappaleena perinteistä neulepuseroa tuntuvasti tyylikkäämpi, mutta yhtä mukava yllä. Tämä neule vain paranee vanhetessaan, sillä alpakan villa kesyyntyy käytössä aina vain pehmeämmäksi ja pehmeämmäksi.

Väri: Navy

Koko

Käytä Fitle-kokoapuria

Clear

Valitse koko nähdäksesi saatavuuden

189,90

  • Nopea toimitus 1-3 arkipäivää
  • 30 vrk:n vaihto ja palautus
  • Vastuullinen tuotanto
  • Asiakastyytyväisyys 4,8/5

Ota kaikki asiakasarvostelut käyttöön ja tee niistä interaktiivisia hyväksymällä toiminnaliset evästeet

asiakkaiden arvostelut
4,6 Perustuu 24 arvosteluun
5 ★
75% 
18
4 ★
17% 
4
3 ★
4% 
1
2 ★
0% 
0
1 ★
4% 
1
Kirjoita arvostelu Kysy tuotteesta

Kiitos arvostelustasi!

Tuotearvosteluista on paljon hyötyä muille asiakkaille. Voit jakaa tuotearvostelusi ystävillesi!

Filter Reviews:
VV
22 syys 2023
Veikko V.
FI FI

Roll Neck pooloneule

Oli viikon päällä joka päivä päiväretkeillessäni UKK puistossa. Miellyttävän ohut lämpiminä päivinä. Alle 20c. Ei juuri muuta vaatetta yläkropalle tarvinnut. Hiki joka päivä mutta kuivuttua voi taas laittaa päälle. Alpakan villa kun ei haise pahalle vaikka hikoilee.

RS
18 huhti 2023
Raija S.
FI FI

Roll-neck poolopusero

Miellyttävä, helppo, ei kutia iholla, myös tyylikäs puvuntakin alla. Todella tyytyväinen tuotteeseen.

PS
10 huhti 2023
Paula S.
FI FI

Roll Neck -neulepaita

Neule on laadukas ja huoliteltu, pitää hyvin ryhtinsä ei veny, eikä nukkaannu, ihana iholla. Täyttää kaikki tuotetiedoissa annetut lupaukset. Vahva suositus👍❤ Tämän ostin miehelleni, ostan varmasti itsellenikin.

AK
31 maalis 2023
Antti K.
FI FI

Roll Neck -pooloneule, greige - M

Erittäin tyylikäs poolo, joka pitää, ohuudestaan huolimatta, kehon riittävän lämpimänä arjessa sekä juhlassa ilman että hikoaa. Alpakan ominaisuuksia siis. Tuote vaatii sisäänajon, jotta pinta pehmenee. Minulla on sisäänajo vielä ehkä kesken, pinta ei uutenakaan kuitenkaan ärsyttänyt ihoani vaikka ihotyyppini on melko herkkä. Olen hieman autistinen poolojen kauluksen suhteen, ja tässä mallissa kuvan mukaisesti taitettu poolonkaulus ei pysy tismalleen tasaisesti saumojen kohdalla kaulan ja rintakehän kiinnityskohdassa, vaan kaulus hieman nousee tästä linjasta. Ja jos kauluksen yläreunaa yrittää taitettuna pitää mainitsemassani linjassa kaulan ja rintakehän kiinnityskohdassa, kauluksen reuna saattaa taittua ruman näköisesti ylöspäin, se ei siis pysy siinä. Kauluksen kanssa täytyy hieman siis joustaa ja pitää sitä siten kun se luontaisesti käyttäytyy, siististi mutta ei täydellisesti. Tämän vuoksi otin yhden tähden pois. Suosittelisin kuitenkin tätä tuotetta ystävilleni, varsinkin kun sain sen hankittua kampanjatarjouksenne aika normaalia edullisempaan hintaan.

RT
23 maalis 2023
Riitta-Maija T.
FI FI

Roll Neck pooloneule metsänvihreä

Ostin neuleen veljelleni syntymäpäivälahjaksi, joka on vasta huhtikuussa, joten neuletta ei ole vielä käytetty. Ensi tuntuma tuotteesta on ihana ! On pehmeä, kaulus ei näytä olevan liian kireä eikä liian korkea, joten sen voi kääntää vaikkapa sisäänpäin.