Swan | Grafiitti

70 % Premium Baby Alpaca 30 % Mulberry-silkki

Swan on kesäisen alpakka-silkkimallistomme pitkä, napiton neuletakki, joka on valmistettu maailman upeimmista luonnonmateriaaleista. Tämä neuletakki on matkustajan unelma – vaikka neule on pitkä, se mahtuu taiteltuna käsilaukkuun. Sopii upeasti myös kesän juhliin.

Ohuen hengittävän neuleen voi pukea suojaamaan auringolta kesähelteillä, mutta se myös lämmittää tarvittaessa upean silkki-alpakkamateriaalin ansiosta.

Swan-neuletakin lanka on Premium Baby Alpacaa, hienointa mahdollista alpakkalaatua, johon on sekoitettu maailman arvokkainta ja parasta silkkiä, mulperia. Tätä silkkiä saadaan ainoastaan silkkiperhosista, jotka syövät vain mulperipuun lehtiä. Kuitu on erityisen ohutta, hienoa ja pehmeää.

  • Ylellisten materiaalien juhlaa – 70 % Premium Baby Alpaca 30 % Mulberry-silkki.
  • Kauniin läpikuultava.
  • Mallistomme ohuin neule yhdessä Song-mallin kanssa.
  • Erittäin kevyt ja ilmava.
  • Pisin neulemallimme, keskipituisella naisella noin pohkeen puoleen väliin saakka.
  • Napiton
  • Aavistuksen A-linjainen helma antaa liikkumaväljyyttä lantiolle.
  • Neule on suunniteltu Suomessa sekä valmistettu vastuullisesti Pohjois-Euroopassa.

Alpakka-silkkilangassa on jonkin verran luonnollista paksuusvaihtelua, joka kuuluu tuotteen ominaisuuksiin.

219,90

Valitse
100% tyytyväisyystakuu, 30 päivän ilmainen vaihto- ja palautusoikeus!

“Aivan superihana villatakki, jonka voi heittää päälle mökiltä juhlaan ja ei ole liian lämmin, mutta kivasti lämmittää esim viilenevässä illassa. Hyvä matkakaveri.”


-Satku K

Lisätiedot

Materiaali: 70 % Premium Baby Alpaca 30 % Mulberry-silkki

Valmistusmaa: Liettua

Mitat ja koko

Mittataulukko löytyy tuotekuvien joukosta.

Huom! Luonnonkuiduista valmistettujen tuotteiden mitoissa voi olla pientä vaihtelua. Neuloksessa on kuitenkin hyvä joustovara, ja neule mukautuu käyttäjälleen muutaman käyttökerran aikana.

Hoito-ohje: Tuote hylkii likaa, joten tavallisesti tuotteen raikastamiseksi riittää tuuletus.

Pesu: Hellä käsinpesu silkkipesuaineella viileässä vedessä tai kemiallinen pesu. (Useimpien pesukoneiden silkkiohjelmat ovat tarpeeksi hellävaraisia tuotteelle. Konepesu kuitenkin aina oman harkinnan mukaan.)

Asiakaspalvelumme neuvoo oikean koon valinnassa mielellään.

Asiakkaiden arvostelut
5.0 Perustuen 36 arvosteluun
Kirjoita arvostelu
Kiitos tuotearvostelustasi

Arvostamme paljon tuotearvosteluasi, kiitos siitä. Voit jakaa sen tästä ystävillesi.

Filter Reviews:
RH
13/07/2020
Raija H.
FI FI
Swan graffiti

Olen yleensä kokoa M mutta tästä tilasin koon S, joka toimii varsin hyvin. Tosi kätevä reissussa, koska on kevyt ja mahtuu pieneen tilaan. Ensimmäisellä käyttökerralla rannekoru teki pari langannousua toiseen hihaan, joka tietenkin harmittaa, muuten on aivan ihana, tyylikäs ja monikäyttöinen luottovaate.

AN
11/07/2020
Aila N.
FI FI
Swan-neuletakki

Jokapäiväisessä käytössä ollut jo pitkään, neuletakki on edelleen kuin uusi. Toivoisin lisää värivaihtoehtoja, esim. vaaleampi harmaa tai viileän ruskea - hankkisin välittömästi itselleni.

SK
10/07/2020
Satu K.
FI FI
Swan hiekka

Ehdottomasti paras kesävillatakki ever��

MS
04/07/2020
Minna S.
FI FI
Swan hiekka L

Ihanan ohut ja kevyt villatakki, ylellisen oloinen. Sopii parhaillaan hyvin kesäkäyttöön kun on kevyt ottaa mukaan ja menee pieneen tilaan. Koko vastaa hyvin normaalia kokoani. Ehkä pikkuisen voi rypistyä, mutta en pidä sitä pahana. Erittäin miellyttävä tuote

LT
30/06/2020
Liisa T.
FI FI
Swan | Grafiitti - M

En ole ehtinyt vielä käyttää neuletta, se on ns. parempi vaate kesäillan menoja varten. materiaali ja malli vastaavat odotuksia. Ilmeisesti neule on tarkoitettukin edestä avoimeksi jääväksi niin, etteivät liepeet ylety yhtään toistensa päälle, vaikka yrittäisikin. Nähdäkseni mallistonne on pitkille ja hoikille tarkoitettu ja melkein kaikki mallit hyvin vartalonmyötäisiä. Olen vuosien ajan etsinyt punaista/punasävyiskirjoneulevillatakkia, joka ei ole ohut eikä paksu, mukavan väljä kietoa päälle, pituus juuri reisien yläosaan. En ole löytänyt. En ole pitkä ja hoikka. Pituus nykyään 156 cm, vartalon mittasuhteet sopusuhtaiset. Muutama liikakilo on, mutta olen myös rakenteeltani ns. tiukkaa lihaa, yleisvaikutelma ei ole lihava (vaikka tietysti itsestä siltä aina tuntuu) niin että kaupasta vaatekokoni on yleensä normaalimitoituksen M, vaihteluväli tietenkin mallista riippuen XS-L.En ehkä ole ainoa, jokaetsii tuotteistanne hieman väljempiä malleja.