Pesu + täyshuolto

Huolto- ja korjauspalvelumme ovat saatavilla Alpa-neuleisiin.

Täyshuolto sisältää:

  • Kemiallinen pesu pesulassa
  • Neuleen pinnan siistiminen
  • Silitys ja höyrytys
  • Neuleen kunnon tarkastus ja raportointi asiakkaalle
  • Huom! Täyshuolto ei sisällä reikien parsintaa

Toimi näin:
1. Lisää haluamasi korjauspalvelut ostoskoriisi ja maksa tilaus. Anna toimitusosoitteeksi osoite, johon haluat tuotteen postitetuksi korjauksen valmistuttua. Ota tilausnumerosi ylös.
2. Kirjoita mukaan lappu, josta ilmenee korjausostoksesi tilausnumero, niin osaamme postittaa tuotteen takaisin sinulle. Kirjoita lapulle myös huoltoon tulevan tuotteen nimi (mikäli tiedossa), tuotteen väri ja koko. HUOM. Kirjoita paketin ulkopuolelle näkyvälle paikalle teksti “Korjauspalvelu”.
3. Vie tuote Postin toimipisteeseen ja anna palautuskoodi ”644384”. Tuote palautuu meille ja huollamme sen.
4. Lähetämme neuleen sinulle takaisin kun huolto on valmis – noin 2–3 viikossa. Toimitus tapahtuu osoitteeseen, jonka annoit korjauspalvelutilauksen yhteydessä.

Mikäli tilaat samalle neuleelle huollon lisäksi korjauspalvelumme kautta korjauksen, pitenee neuleen huolto- ja korjausaika 1-2 viikolla. Tämä johtuu siitä, että huollot sekä korjaukset toteutetaan fyysisesti eri paikoissa.

Olemme ottaneet huolloissa ja korjauksissa käytännön, että meille saapuvat neuleet ovat ensin reilun viikon pakastimessa. Tämän vuoksi korjauksissa voi kestää totuttua pidempään. Meille on tullut muutamia tapauksia, jolloin asiakkaan lähettämissä neuleissa on ollut tekstiilituholaisen aiheuttamia reikiä. Tämä käytäntö minimoi riskin, että tekstiilituholaiset päätyisivät tiloihimme ja siirtyisivät neuleesta toiseen. 

49,90

100% tyytyväisyystakuu, 30 päivän ilmainen vaihto- ja palautusoikeus!
Lisätiedot
asiakkaiden arvostelut
5,0 Perustuu 4 arvosteluun
Kirjoita arvostelu Kysy tuotteesta

Kiitos arvostelustasi!

Tuotearvosteluista on paljon hyötyä muille asiakkaille. Voit jakaa tuotearvostelusi ystävillesi!

Filter Reviews:
A
17 syys 2020
Anne-Mari
FI FI
Mahtava palvelu

Suosittelen villavaatteen täyshuoltoa muillekin. Jo nuhjaantunut kovalla käytöllä ollut villatakkini tuli huollosta kuin uutena. Pinta oli siistitty ja villatakki oli ryhdikäs, esim. taskujen suut. Täyshuolto pidentää kohdallani villatakin käyttöikää merkittävästi. Sain kuntoarviossa myös vinkkejä jatkoa ajatellen villatakkini huoltamisesta kotona.

RA
19 tammi 2020
Riikka A.
FI FI
Täyshuolto

Loistava palvelu tämä Täyshuolto! Villapaita ja - takki kuin uudet, kiitos!

R
17 marras 2019
Reeta
Finland Finland
Huippu täyshuolto

Tein kaverin kanssa vaihtokaupan, jossa minulle jäi käteen pari vuotta käytetty drizzle ja rahat sen täyshuoltamisen kulujen kattamiseksi. Täyshuollon jälkeen ei neule mielestäni juuri uudelle häviä! Testasin samalla myös asiakaspalvelun, ystävällistä ja toimivaa niin puhelimitse kuin sähköpostitsekin.

PP
29 elo 2019
Paula P.
FI FI
Täyshuolto

Kaksi vuotta kovalla käytöllä olleen, tummanharmaan Drizzlen pinta on täyshuollon jälkeen taas siisti ja yleisilme ryhdikäs. Suosittelen lämpimästi täyshuoltoa!