Hihansuiden kääntö

Korjauspalvelumme ovat saatavilla Alpa-neuleisiin.

Hihansuiden kääntö tuo neuleelle paljon lisää käyttöikää. Jos neuletta on käytetty paljon ja hihansuut ovat esimerkiksi toimistotyössä hankautuneet pöytään, hihansuut voivat ajan saatossa ohentua ja lanka katketa. Hihansuiden kääntö on paras ja kestävin keino korjata kuluneet hihansuut.
  • Korjaus tuo neuleelle lisää käyttöikää.
  • Hihan pituus lyhenee korjauksessa hieman, noin 1 – 2 cm. Tämä määräytyy siitä, kuinka paljon hihansuut ovat purkautuneet.
  • Hihansuu vahvistetaan mahdollisimman huomaamattomalla kankaalla sisäpuolelta, joka tuo neuleelle vielä lisää kestävyyttä.

Varmistathan, että korjaukseen toimitettava neule on puhdas.

Toimi näin:
  1. Lisää hihansuiden kääntö ostoskoriin.
  2. Anna toimitusosoitteeksi osoite, johon haluat tuotteen postitetuksi korjauksen valmistuttua. Ota tilausnumerosi ylös.
  3. Liitä mukaan lappu, josta ilmenee korjausostoksesi tarve ja tilausnumero, niin osaamme postittaa tuotteen takaisin sinulle. Kirjoita lapulle myös korjaukseen tulevan tuotteen nimi (mikäli tiedossa), tuotteen väri ja koko. HUOM. Kirjoita paketin ulkopuolelle näkyvälle paikalle teksti “Korjauspalvelu”.
  4. Vie tuote Postin toimipisteeseen ja anna palautuskoodi ”644384”. Tuote palautuu meille ja viemme sen korjattavaksi.
  5. Lähetämme neuleen sinulle takaisin, kun se on paikattu – noin 2–3 viikossa. Toimitus tapahtuu osoitteeseen, jonka annoit korjauspalvelutilauksen yhteydessä.
Olemme ottaneet huolloissa ja korjauksissa käytännön, että meille saapuvat neuleet ovat ensin reilun viikon pakastimessa. Tämän vuoksi korjauksissa voi kestää totuttua pidempään. Meille on tullut muutamia tapauksia, jolloin asiakkaan lähettämissä neuleissa on ollut tekstiilituholaisen aiheuttamia reikiä. Tämä käytäntö minimoi riskin, että tekstiilituholaiset päätyisivät tiloihimme ja siirtyisivät neuleesta toiseen. 

39,00

100% tyytyväisyystakuu, 30 päivän ilmainen vaihto- ja palautusoikeus!
Lisätiedot
asiakkaiden arvostelut
5,0 Perustuu 1 arvosteluun
5 ★
100% 
1
4 ★
0% 
0
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Kirjoita arvostelu Kysy tuotteesta

Kiitos arvostelustasi!

Tuotearvosteluista on paljon hyötyä muille asiakkaille. Voit jakaa tuotearvostelusi ystävillesi!

Filter Reviews:
HH
23 syys 2021
Heidi H.
FI FI

Drizzlen hihansuiden kääntö

Hihasta pääsi ikävästi purkautumaan neulosta, enkä olisi osannut sitä itse parsia. Aivan mahtavaa, että vaatteille on tällainen korjauspalvelu! Tuote postiin ja postista nouto, helppoa! Korjaushinta ei ole todellakaan paha ottaen huomioon sen sisältävän postikulut. Mun lempivaate sai nyt lisäaikaa. Tästä konseptista saisivat muutkin ottaa mallia.