Hihansuiden kääntö

Korjauspalvelumme ovat saatavilla Alpa-neuleisiin.

Hihansuiden kääntö tuo neuleelle paljon lisää käyttöikää. Jos neuletta on käytetty paljon, ja hihansuut ovat esimerkiksi toimistotyössä hankautuneet pöytään, voivat hihansuut ajan saatossa ohentua ja lanka katketa. Hihansuiden kääntö on paras ja kestävin keino korjata kuluneet hihansuut.

Hihansuut voidaan vahvistaa käänteellä myös uuteen ostettavaan tuotteeseen, joka on samalla tilauksella. Tässä tapauksessa valitse “hihansuiden kääntö (uuteen tuotteeseen samalla tilauksella)” ja jätä tilauksen kommenttikenttään viesti, mihin tuotteeseen kääntö tehdään. Huom: Uudella tuotteella, johon on tehty hihansuiden kääntö, ei ole muunneltuna tuotteena normaalia palautusoikeutta, vaan hyvitämme siitä hinnan 2nd hand -hinnaston mukaisesti.

  • Hihan pituus lyhenee korjauksessa hieman, noin 1–2 cm, riippuen siitä, kuinka paljon hihansuut ovat purkautuneet.
  • Hihansuu vahvistetaan mahdollisimman huomaamattomalla kankaalla sisäpuolelta, mikä tuo neuleelle vielä lisää kestävyyttä.

Varmistathan, että korjaukseen toimitettava neule on puhdas. Tarkista myös neuleen taskut.

Toimi näin:

1. Lisää haluamasi korjaukset ostoskoriin ja maksa tilaus. Anna toimitusosoitteeksi osoite, johon neule tulee lähettää korjauksen valmistuttua. Ota tilausnumerosi ylös.
2. Paketoi neuleen mukaan lappu, josta ilmenee korjauksen tarve ja tilausnumero. Kirjoita lapulle korjaukseen tulevan tuotteen nimi (mikäli tiedossa), väri ja koko. HUOM. Kirjoita paketin ulkopuolelle näkyvälle paikalle teksti “Korjauspalvelu”.
3. Vie tuote Postin toimipisteeseen ja kerro virkailijalle palautuskoodi ”644384”.
4. Lähetämme neuleen takaisin noin 2–3 viikossa. Toimitus tapahtuu osoitteeseen, jonka annoit korjauspalvelutilauksen yhteydessä.

Olemme ottaneet huolloissa ja korjauksissa käytännön, että meille saapuvat neuleet ovat ensin reilun viikon pakastimessa. Tämän vuoksi korjauksissa voi kestää totuttua pidempään. Meille on tullut muutamia tapauksia, jolloin asiakkaan lähettämissä neuleissa on ollut tekstiilituholaisen aiheuttamia reikiä. Tämä käytäntö minimoi riskin, että tekstiilituholaiset päätyisivät tiloihimme ja siirtyisivät neuleesta toiseen. 

39,90

Valitse
100% tyytyväisyystakuu, 30 päivän ilmainen vaihto- ja palautusoikeus!
Lisätiedot
asiakkaiden arvostelut
5,0 Perustuu 1 arvosteluun
5 ★
100% 
1
4 ★
0% 
0
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Kirjoita arvostelu Kysy tuotteesta

Kiitos arvostelustasi!

Tuotearvosteluista on paljon hyötyä muille asiakkaille. Voit jakaa tuotearvostelusi ystävillesi!

Filter Reviews:
HH
23 syys 2021
Heidi H.
FI FI

Drizzlen hihansuiden kääntö

Hihasta pääsi ikävästi purkautumaan neulosta, enkä olisi osannut sitä itse parsia. Aivan mahtavaa, että vaatteille on tällainen korjauspalvelu! Tuote postiin ja postista nouto, helppoa! Korjaushinta ei ole todellakaan paha ottaen huomioon sen sisältävän postikulut. Mun lempivaate sai nyt lisäaikaa. Tästä konseptista saisivat muutkin ottaa mallia.

Tähän tuotteeseen liittyvät artikkelit

Yleinen Neuleen korjaaminen

  100 % luonnonmateriaalista valmistetut neuleet kestävät jopa vuosia, mutta ahkera käyttö voi kuluttaa vaatteisiin ajan saatossa myös reikiä. Erityisesti…