Hihansuiden kääntö

1 arvostelua

Korjauspalvelumme ovat saatavilla Alpa-neuleisiin.

Hihansuiden kääntö tuo neuleelle paljon lisää käyttöikää. Jos neuletta on käytetty paljon, ja hihansuut ovat esimerkiksi toimistotyössä hankautuneet pöytään, voivat hihansuut ajan saatossa ohentua ja lanka katketa. Hihansuiden kääntö on paras ja kestävin keino korjata kuluneet hihansuut.

  • Hihan pituus lyhenee korjauksessa noin 1–2 cm, riippuen siitä, kuinka paljon hihansuut ovat purkautuneet.
  • Hihansuu vahvistetaan mahdollisimman huomaamattomalla kankaalla sisäpuolelta, mikä tuo neuleelle vielä lisää kestävyyttä.

Varmistathan, että korjaukseen toimitettava neule on puhdas. Tarkista myös neuleen taskut.

Toimi näin:

1. Valitse, ostatko hihansuiden käännön uuteen neuleeseen, jonka ostat samalla kertaa korjauksen kanssa, vai vanhaan neuleeseen. Jos haluat hihansuiden käännön suoraan uuteen neuleeseen, jätä siitä huomio tilauksesi kommenttikenttään. Jos haluat käännön vanhaan neuleeseen, noudata alla olevia ohjeita.
2. Anna toimitusosoitteeksi osoite, johon neule tulee lähettää korjauksen valmistuttua. Ota tilausnumerosi ylös.
3. Paketoi neuleen mukaan lappu, josta ilmenee korjauksen tarve, tilausnumero ja neuleen nimi (mikäli tiedossa), väri ja koko. Kirjoita paketin ulkopuolelle näkyvälle paikalle “Korjauspalvelu”.
4. Vie tuote Postiin ja kerro virkailijalle palautuskoodi ”644384”.
5. Lähetämme neuleen takaisin noin 3–4 viikossa.

Olemme ottaneet huolloissa ja korjauksissa käytännön, että meille saapuvat neuleet ovat ensin reilun viikon pakastimessa. Tämän vuoksi korjauksissa voi kestää totuttua pidempään. Meille on tullut muutamia tapauksia, jolloin asiakkaan lähettämissä neuleissa on ollut tekstiilituholaisen aiheuttamia reikiä. Tämä käytäntö minimoi riskin, että tekstiilituholaiset päätyisivät tiloihimme ja siirtyisivät neuleesta toiseen. 

Neule

Clear

Valitse koko nähdäksesi saatavuuden

39,90

Huom. Vaihto- ja palautusoikeus ei koske muokattuja tuotteita, kuten neuleita, joihin on tehty hihansuiden kääntö tai kyynärpaikat.

  • Joustavat osamaksu- ja laskuvaihtoehdot
  • Nopea toimitus 1-3 arkipäivää
  • 30 vrk:n vaihto ja palautus
  • Vastuullinen tuotanto
  • Asiakastyytyväisyys 4,8/5

Ota kaikki asiakasarvostelut käyttöön ja tee niistä interaktiivisia hyväksymällä evästeet

asiakkaiden arvostelut
5,0 Perustuu 1 arvosteluun
5 ★
100% 
1
4 ★
0% 
0
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Kirjoita arvostelu Kysy tuotteesta

Kiitos arvostelustasi!

Tuotearvosteluista on paljon hyötyä muille asiakkaille. Voit jakaa tuotearvostelusi ystävillesi!

Filter Reviews:
HH
23 syys 2021
Heidi H.
FI FI

Drizzlen hihansuiden kääntö

Hihasta pääsi ikävästi purkautumaan neulosta, enkä olisi osannut sitä itse parsia. Aivan mahtavaa, että vaatteille on tällainen korjauspalvelu! Tuote postiin ja postista nouto, helppoa! Korjaushinta ei ole todellakaan paha ottaen huomioon sen sisältävän postikulut. Mun lempivaate sai nyt lisäaikaa. Tästä konseptista saisivat muutkin ottaa mallia.