Tuotevideot

Edge | vaaleanharmaa

Edgen suunnittelussa on tavoiteltu monikäyttöisyyttä: neule käy hyvin T-paidan kanssa, ja kauluspaidan kanssa se muuntautuu mutkitta myös fiksumpiin tilaisuuksiin.

Paksu ja joustava neulos on suunniteltu soveltumaan mahdollisimman moneen käyttötarkoitukseen. Napiton neuletakki sopii hyvin ympärivuotiseen käyttöön.

  • 100 % 2-ply Fine Special alpaca. Alpakan villa on yksi maailman arvokkaimmista ja hienoimmista luonnonkuiduista. Lue lisää!
  • Napakan neuloksen ansiosta takki laskeutuu siististi. Neulos pehmenee käyttömukavuuteensa ensimmäisten käyttökertojen aikana.
  • Neule on suunniteltu Suomessa sekä tuotettu vastuullisesti ja kestävästi.

Kuvan malli on 181 cm ja 76 kg, ja kuvassa hänellä on päällään M-koko. Suosittelemme samaa kokoa, jota käytät yleisesti. Tarkemmat mitat löytyvät alempaa.

209,90 178,42

Valitse
100% tyytyväisyystakuu, 30 päivän ilmainen vaihto- ja palautusoikeus!

“Ostin Edgen lahjaksi, ja saaja oli siitä erittäin mielissään. Neule päätyi heti käyttöön, ja se näyttää fiksulta niin kauluspaidan kuin t-paidan kanssa.”

-Meri

Lisätiedot

Tuotemerkki: Alpa
Materiaali: 100 % alpakan villa
Silkkisen pehmeä ja lämmin alpakan villa on yksi hienoimmista ja arvokkaimmista luonnonkuiduista maailmassa. Lue lisää.

Mitat ja koko

Huom! Luonnonkuiduista valmistettujen tuotteiden mitoissa voi olla pientä vaihtelua. Neuloksessa on kuitenkin hyvä joustovara, ja neule mukautuu käyttäjälleen muutaman käyttökerran aikana.

Hoito-ohje: Tuuletus, käsinpesu. Katso hoito- ja pesuohjeet!

Asiakaspalvelumme neuvoo oikean koon valinnassa mielellään.

Asiakkaiden arvostelut

4.8 Perustuen 34 arvosteluun
5 ★
85% 
29
4 ★
12% 
4
3 ★
3% 
1
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Kirjoita arvostelu

Kiitos tuotearvostelustasi

Arvostamme paljon tuotearvosteluasi, kiitos siitä. Voit jakaa sen tästä ystävillesi.

Filter Reviews:
KL
17/01/2020
Kaarina L.
FI FI

Edge | hiilenharmaa S

Ostin 25 v pojalleni joululahjaksi. Hän tykkäsi kovasti ja on erittäin kaunis hänen päällään. Hän tuumasi, että tässä mallissa olisi voinut olla vaikka huppukin. Ei huono ehdotus. Uskon, että jatkossa hän ostaa vielä itse. Käskin katsoa tarkasti pesu ohjeet yms. KL

ME
17/01/2020
Mikko E.
FI FI

Edge Indigonsininen XL

Tuote vastaa kuvausta. Neulos vaikuttaa jämäkältä ja vaate pysyy mallissaan. Materiaali on juuri niin miellyttävä päällä mitä kuvattiin. Hihat lähtökohtaisesti pitkät. XL:n hihat riittävät 193 cm pitkälle tässä mallissa mainiosti. Olen tyytyväinen.

AN
17/01/2020
Annika N.
FI FI

Edge

Ostin tämän jouluahjaksi miehelleni, jolla on atooppinen ja herkästi kutiseva iho. Esim alpakkavillaista pipoa ei ole pystynyt sen aiheuttaman kutinan vuoksi käyttämään. Tämä kutitti alkuun, mutta ominaisuus ohittui muutaman päivän käytön aikana. Ohut ja lämmin, mahtuu hyvin kevyenkin takin alle.

KS
09/01/2020
Kari S.
FI FI

Edge | indigonsininen - L

Miellyttävän tuntuinen ja lämmin neule - pysyy ryhdikkäänä vaikka neuleessa ei ole napitusta (tämä arvellutti ostaessa, yleensä kaikki neuleeni napillisia). Hihan pituus riittävä vaikka neulekokoni aina poikkeuksetta XL tai XXL. Neule erittäin laadukas ja materiaali 5/5. Investointi, joka kestää pitkälle tulevaisuuteen eikä tarvitse jatkossa ostaa uutta neuletta parin vuoden välein kuten aiemmin olen joutunut tekemään!

EH
04/01/2020
Eetu H.
FI FI

Edge, vaaleanharmaa

Huippu neule! Ensimmäisellä käyttökerralla neule kutitti hieman, mutta pehmeni käytössä nopeasti juuri sopivaksi. Nyt kuukauden aktiivisen käytön jälkeen neule on yhä kuin uusi. Siispä vahva peukku huipputuotteelle, vaikka opiskelijabudjettiin nähden neule on hieman arvokas.