Tuotevideot

Edge-neuletakki, tummanharmaa

Edgen suunnittelussa on tavoiteltu monikäyttöisyyttä: neule käy hyvin T-paidan kanssa, ja kauluspaidan kanssa se muuntautuu mutkitta myös fiksumpiin tilaisuuksiin.

Paksu ja joustava neulos on suunniteltu soveltumaan mahdollisimman moneen käyttötarkoitukseen. Napiton neuletakki sopii hyvin ympärivuotiseen käyttöön.

  • 100 % 2-ply Fine Special Alpaca. Alpakan villa on yksi maailman arvokkaimmista ja hienoimmista luonnonkuiduista. Lue lisää!
  • Napakan neuloksen ansiosta takki laskeutuu siististi. Neulos pehmenee käyttömukavuuteensa ensimmäisten käyttökertojen aikana.
  • Neule on suunniteltu Suomessa sekä tuotettu vastuullisesti ja kestävästi.

Huom: Mustan ja tummanharmaan langan värjäysprosessi on pidempi kuin muiden värien ja se vaikuttaa kuituun siten, että nämä värit voivat nukkaantua pinnastaan hieman muita värejämme helpommin. Alpakan villaan syntyvän nukan poistaminen on kuitenkin hyvin helppoa.

Kuvan malli on 181 cm ja 76 kg, ja kuvassa hänellä on päällään M-koko. Suosittelemme samaa kokoa, jota käytät yleisesti. Tarkemmat mitat löytyvät alempaa.

209,90

Valitse
100% tyytyväisyystakuu, 30 päivän ilmainen vaihto- ja palautusoikeus!

“Ostin Edgen lahjaksi, ja saaja oli siitä erittäin mielissään. Neule päätyi heti käyttöön, ja se näyttää fiksulta niin kauluspaidan kuin t-paidan kanssa.”

-Meri

Lisätiedot

Tuotemerkki: Alpa

Materiaali: 100 % alpakan villa

Valmistusmaa: Liettua


Silkkisen pehmeä ja lämmin alpakan villa on yksi hienoimmista ja arvokkaimmista luonnonkuiduista maailmassa. Lue lisää.

Mitat ja koko

Huom! Luonnonkuiduista valmistettujen tuotteiden mitoissa voi olla pientä vaihtelua. Neuloksessa on kuitenkin hyvä joustovara, ja neule mukautuu käyttäjälleen muutaman käyttökerran aikana.

Hoito-ohje: Tuuletus, käsinpesu. Katso hoito- ja pesuohjeet!

Asiakaspalvelumme neuvoo oikean koon valinnassa mielellään.

asiakkaiden arvostelut
4,9 Perustuu 55 arvosteluun
5 ?
89% 
49
4 ?
9% 
5
3 ?
2% 
1
2 ?
0% 
0
1 ?
0% 
0
Kirjoita arvostelu Kysy tuotteesta

Kiitos arvostelustasi!

Tuotearvosteluista on paljon hyötyä muille asiakkaille. Voit jakaa tuotearvostelusi ystävillesi!

Filter Reviews:
AL
03 elo 2018
Arttu L.
FI
Edge neule

Tuote vastasi odotuksiani. Olen 189cm pitkä ja L-koko on erinomainen. Tänä kesänä ymmäerrävästä syystä neuleiden pito on jäänyt vähemmälle mutta tuo neule tulee varmasti olemaan syksyn ja talven mittaan monesti kuoritakin alla.

MM
09 heinä 2018
Meri M.
FI
Edge, hiilenharmaa

Edgen malli on ajaton ja sopii erittäin hyvin myös naisille. Istuu hyvin ja on laadukas. Toimii ympäri vuoden, myös vähän viileämmillä kesäsäillä ja kesäilloissa. Oma kokoni on 168 cm/ 68 kg, M-koko sopii hyvin.

TO
05 heinä 2018
Tyytyväinen o.
Helsinki
Edge koko M

Erittäin kiva mitoitus, alussa hoikka mutta venyy tarvittaessa käytössä. Materiaali tuntuu napakammalta kuin Crewneckissä. Menee myös viileällä kesäsäällä takkina, ja villa tuoksuu erittäin hyvältä. Lämpöominaisuudet saattavat olla heikommat napittomuuden takia, mutta helppokäyttöisyys ja kesäkelpoisuus korvaavat hyvin tämän mahdollisen puutteen.

TR
24 syys 2021
Timo R.
FI FI
Edge-neuletakki

Ensivaikutelma kuten myös ensimmäiset käyttökerrat vahvistivat tuotteen olleen juuri sellainen kuin olin jo tovin etsinytkin. Koko oli oikea, ainoa huomio mitoitukseen liittyen oli että hihat ukkoutuneelle iäkkäämmälle miehelle olivat hiukan tiukat mutta venynevät käytössä.

JK
22 syys 2021
Jari K.
FI FI
Edge-neuletakki, indigonsininen

Todella lämmin päällä. Rento ja miellyttävä käyttää töissä ja vapaa-ajalla.