Tuotevideot

Edge-neuletakki, indigonsininen

Edgen suunnittelussa on tavoiteltu monikäyttöisyyttä: neule käy hyvin T-paidan kanssa, ja kauluspaidan kanssa se muuntautuu mutkitta myös fiksumpiin tilaisuuksiin.

Paksu ja joustava neulos on suunniteltu soveltumaan mahdollisimman moneen käyttötarkoitukseen. Napiton neuletakki sopii hyvin ympärivuotiseen käyttöön.

  • 100 % 2-ply Fine Special Alpaca. Alpakan villa on yksi maailman arvokkaimmista ja hienoimmista luonnonkuiduista. Lue lisää!
  • Napakan neuloksen ansiosta takki laskeutuu siististi. Neulos pehmenee käyttömukavuuteensa ensimmäisten käyttökertojen aikana.
  • Neule on suunniteltu Suomessa sekä tuotettu vastuullisesti ja kestävästi.

Kuvan malli on 181 cm ja 76 kg, ja kuvassa hänellä on päällään M-koko. Suosittelemme samaa kokoa, jota käytät yleisesti. Tarkemmat mitat löytyvät alempaa.

209,90

Valitse
100% tyytyväisyystakuu, 30 päivän ilmainen vaihto- ja palautusoikeus!

“Ostin Edgen lahjaksi, ja saaja oli siitä erittäin mielissään. Neule päätyi heti käyttöön, ja se näyttää fiksulta niin kauluspaidan kuin t-paidan kanssa.”

-Meri

Lisätiedot

Tuotemerkki: Alpa

Materiaali: 100 % alpakan villa

Valmistusmaa: Liettua


Silkkisen pehmeä ja lämmin alpakan villa on yksi hienoimmista ja arvokkaimmista luonnonkuiduista maailmassa. Lue lisää.

Mitat ja koko

Huom! Luonnonkuiduista valmistettujen tuotteiden mitoissa voi olla pientä vaihtelua. Neuloksessa on kuitenkin hyvä joustovara, ja neule mukautuu käyttäjälleen muutaman käyttökerran aikana.

Hoito-ohje: Tuuletus, käsinpesu. Katso hoito- ja pesuohjeet!

Asiakaspalvelumme neuvoo oikean koon valinnassa mielellään.

asiakkaiden arvostelut
4,9 Perustuu 48 arvosteluun
Kirjoita arvostelu Kysy tuotteesta
  • Arvostelua
  • Kysymykset

Kiitos arvostelustasi!

Tuotearvosteluista on paljon hyötyä muille asiakkaille. Voit jakaa tuotearvostelusi ystävillesi!

Filter Reviews:
AL
03 elo 2018
Arttu L.
FI
Edge neule

Tuote vastasi odotuksiani. Olen 189cm pitkä ja L-koko on erinomainen. Tänä kesänä ymmäerrävästä syystä neuleiden pito on jäänyt vähemmälle mutta tuo neule tulee varmasti olemaan syksyn ja talven mittaan monesti kuoritakin alla.

MM
09 heinä 2018
Meri M.
FI
Edge, hiilenharmaa

Edgen malli on ajaton ja sopii erittäin hyvin myös naisille. Istuu hyvin ja on laadukas. Toimii ympäri vuoden, myös vähän viileämmillä kesäsäillä ja kesäilloissa. Oma kokoni on 168 cm/ 68 kg, M-koko sopii hyvin.

TO
05 heinä 2018
Tyytyväinen o.
Helsinki
Edge koko M

Erittäin kiva mitoitus, alussa hoikka mutta venyy tarvittaessa käytössä. Materiaali tuntuu napakammalta kuin Crewneckissä. Menee myös viileällä kesäsäällä takkina, ja villa tuoksuu erittäin hyvältä. Lämpöominaisuudet saattavat olla heikommat napittomuuden takia, mutta helppokäyttöisyys ja kesäkelpoisuus korvaavat hyvin tämän mahdollisen puutteen.

AV
08 huhti 2021
Antti V.
FI FI
Edge

Todella mukava päällä. Villatakki on juuri sellainen mitä olen hakenut, pitkä ja tarpeeksi istuva. Olen 170cm ja kokona M

HW
12 maalis 2021
Heidi W.
FI FI
Edge vaaleanharmaa neuletakki

Annoin miehelle syntymäpäivälahjaksi ja hän oli oikein tyytyväinen neuleen laatuun ja istuvuuteen. Kokokin osui kerrasta oikeaan. Vaatteen pitkäikäisyys ja ympäristöystävällisyys oli yksi tärkeimmistä valintakriteereistä ja lämmittää mieltä pitkään.