Tuotevideot

Chilly | vaaleanharmaa

100 % Alpakan villaa

Suoralinjaiseksi kaavoitettu Chilly on väljyydestä huolimatta mitoitettu sopimaan hyvin takkien alle. Persoonallisuutta malliin tuovat kaula-aukon rullareuna, reilusti laskettu hartiasauma ja pitkät hiharesorit. Keskipaksussa neuloksessa on kolmiulotteinen sidos, jonka ansiosta neule on tuntumaltaan kuohkean pehmeä ja joustavan palautuva.

  • 100 % alpakan villaa – kestävä, pehmeä, hengittävä ja lämmin. Lue lisää!
  • Tilava, moderni ja suora leikkaus tekevät neuleesta yhtä aikaa mukavan tuntuisen ja tyylikkään näköisen.
  • Muotoonneulottu – kauniit ja kestävät saumat.
  • Neulos pehmenee parhaimmilleen ensimmäisten käyttökertojen myötä.
  • Valmistettu vastuullisesti Pohjois-Euroopassa.
  • Suunnittelija: Ainomaria Haataja

Neuleen mitat löytyvät tuotekuvia selaamalla.

199,90

Valitse
100% tyytyväisyystakuu, 30 päivän ilmainen vaihto- ja palautusoikeus!

Aivan mahtava neulemekko, jonka hankintaa arvoin pitkään. Mekko kuitenkin täytti kaikki odotukset. Mikä parasta, mekko menee niin arjessa kuin juhlassa asusteita vaihtamalla. Mitoitus on mielestäni reilu. Vahva suositus!

-Anna-Kaisa

Lisätiedot

Silkkisen pehmeä ja lämmin alpakan villa on yksi hienoimmista ja arvokkaimmista luonnonkuiduista maailmassa. Katso lisää!

Tuotemerkki: Alpa
Materiaali: 100 % alpakan villa

Valmistusmaa: Liettua

Mitat ja koko

Huom! Luonnonkuiduista valmistettujen tuotteiden mitoissa voi olla pientä vaihtelua. Neuloksessa on kuitenkin hyvä joustovara, ja neule mukautuu käyttäjälleen muutaman käyttökerran aikana.

Hoito-ohje: Tuuletus, käsinpesu. Katso hoito- ja pesuohjeet!

Asiakaspalvelumme neuvoo oikean koon valinnassa mielellään.

asiakkaiden arvostelut
4,8 Perustuu 285 arvosteluun
Kirjoita arvostelu Kysy tuotteesta
  • Arvostelut
  • Kysymykset

Kiitos arvostelustasi!

Tuotearvosteluista on paljon hyötyä muille asiakkaille. Voit jakaa tuotearvostelusi ystävillesi!

Filter Reviews:
ET
01.16.2021
Eija T.
FI FI
Chilly/ indikonsininen-XS

Olen tyytyväinen ostamaani neuleeseen. Käyttö on ollut vähäistä vielä, mutta on lämmin ja vastaa luettuja arvosteluja. Toivoisin tunika pituutta. Minulle 38 tai M koko käy useassa vaateessa,mutta tämä XS koko sopiva.

VJ
01.13.2021
Virpi J.
FI FI
Chilly indigonsininen, xs

xs-koko sopiva 160 centtiselle, legginsien kanssa pidettäväksi sopiva pituus polvien yläpuolelle, alkuun kutitti vähän, mutta tämä meni nopeasti muutaman pitokerran jälkeen ohi, paljon pidetty mieluinen arkineule

MK
01.13.2021
Mia K.
FI FI
Chilly tummanharmaa S

Hyvälaatuinen, kaunis mekko. Opettajan luottovaate. Koko mielestäni reiluhko. Käytän useimmiten 36-38 kokoisia vaatteita, ja S on tästä sopiva tai jopa reilu.

MK
01.12.2021
Marja K.
FI FI
Chilly | oliivi - XXL

Ihana pusero, olen käyttänyt sitä todella paljon. Eikä ole tarvinnut vielä pestä. Kissan kynsistä on tullut pari langanvetoa ja koska neulos on tiivis on ollut mahdotonta korjata tilannetta muuten kuin vain vetämällä lankalenkki nurjalle puolelle. Pusero on hyvä yleisessä oleilukäytössä mutta laskettu olkapää ei paksukätiselle toimi toiminnallisemmassa ympäristössä eli isomman koon puseroissa kannattaisi olla hiemn leveämpi hia jollon sauma ei olisi niin tiukka. Mallikuvat on kuvattu äärimmäisen hoikkien mallien päällä joten tätä asiaa oli tilatessa hyvin vaikea hahmottaa.

UM
01.10.2021
Ulpu M.
FI FI
Chilly Burgundi M

Anonyymi Harkitsin ostosta hyvin pitkään, koska kokemuksieni mukaan alpakanvilla pistelee. Mainokset kuitenkin vakuuttivat minut, ja tartuin joulukuun tarjoukseen kokeilla tuotetta jopa 2kk ajan. Noh, en näytä mallilta, joten vaikka neule on sopivankokoinen, niin näytän siinä muhkuraiselta pötkylältä. Ei siis ole erityisen imarteleva. Lisäksi materiaali pistelee, vaikka välissä on puuvillavaate. Kahden välivaatteen kanssa olen kuitenkin sinnillä pitänyt neuletta lähes päivittäin kohta kuukauden ajan, jotta se "kesyyntyisi" ja muuttuisi lupausten mukaiseksi, pehmeäksi unelmaksi. Lämminhän se toki on, ja harvoissa edustustilanteissa voisi olla juuri hyvä vaate. Mutta jollei pistely vielä kuuden viikon käytön jälkeen lopu, niin joutunen palauttamaan neuleen.