Tuotevideot

Chilly | tummanharmaa

100 % Alpakan villaa

Suoralinjaiseksi kaavoitettu Chilly on väljyydestä huolimatta mitoitettu sopimaan hyvin takkien alle. Persoonallisuutta malliin tuovat kaula-aukon rullareuna, reilusti laskettu hartiasauma ja pitkät hiharesorit. Keskipaksussa neuloksessa on kolmiulotteinen sidos, jonka ansiosta neule on tuntumaltaan kuohkean pehmeä ja joustavan palautuva.

  • 100 % alpakan villaa – kestävä, pehmeä, hengittävä ja lämmin. Lue lisää!
  • Tilava, moderni ja suora leikkaus tekevät neuleesta yhtä aikaa mukavan tuntuisen ja tyylikkään näköisen.
  • Muotoonneulottu – kauniit ja kestävät saumat.
  • Neulos pehmenee parhaimmilleen ensimmäisten käyttökertojen myötä.
  • Valmistettu vastuullisesti Pohjois-Euroopassa.
  • Suunnittelija: Ainomaria Haataja

Huom: Mustan ja tummanharmaan langan värjäysprosessi on pidempi kuin muiden värien. Se vaikuttaa lankaan siten, että tummien värien nukkaantumiskesto on usein heikompi – muut alpakan upeat ominaisuudet ovat tallella. Suosittelemme vaaleampia värejä, jos et ole valmis pitämään neuleen pintaa siistinä esimerkiksi neulekammalla tai trimmerillä.

Neuleen mitat löytyvät tuotekuvia selaamalla.

199,90

Valitse
100% tyytyväisyystakuu, 30 päivän ilmainen vaihto- ja palautusoikeus!

Aivan mahtava neulemekko, jonka hankintaa arvoin pitkään. Mekko kuitenkin täytti kaikki odotukset. Mikä parasta, mekko menee niin arjessa kuin juhlassa asusteita vaihtamalla. Mitoitus on mielestäni reilu. Vahva suositus!

-Anna-Kaisa

Lisätiedot

Silkkisen pehmeä ja lämmin alpakan villa on yksi hienoimmista ja arvokkaimmista luonnonkuiduista maailmassa. Katso lisää!

Tuotemerkki: Alpa
Materiaali: 100 % alpakan villa

Valmistusmaa: Liettua

Mitat ja koko

Huom! Luonnonkuiduista valmistettujen tuotteiden mitoissa voi olla pientä vaihtelua. Neuloksessa on kuitenkin hyvä joustovara, ja neule mukautuu käyttäjälleen muutaman käyttökerran aikana.

Hoito-ohje: Tuuletus, käsinpesu. Katso hoito- ja pesuohjeet!

Asiakaspalvelumme neuvoo oikean koon valinnassa mielellään.

asiakkaiden arvostelut
4,8 Perustuu 286 arvosteluun
Kirjoita arvostelu Kysy tuotteesta
  • Arvostelut
  • Kysymykset

Kiitos arvostelustasi!

Tuotearvosteluista on paljon hyötyä muille asiakkaille. Voit jakaa tuotearvostelusi ystävillesi!

Filter Reviews:
SS
01.22.2021
Susanna S.
FI FI
Chilly/burgundi

Olen 168 cm pitkä ja s-kokoinen. Tilasin Chillyn s-koossa, ja ensi sovittamalla mekko tuntui omaan silmään liian pitkältä. Helma asettuu minulla n. 10 cm polven yläpuolelle. Lopulta kuitenkin halusin pitää Chillyni, sillä se on ihanan lämmin ja väri ja pintastruktuuri ovat kauniit. Nyt mekko on ollut ahkerassa käytössä. Siihen on tullut vähän nukkaa ja se on pehmentynyt karkeudestaan. Mekko on kaunis ja ajaton! Kaula-aukko on melko iso, joten viileässä tilassa pidän tätä huivin kanssa. Pituus ei enää ole ongelma, päinvastoin olen ihastunut mekkoihin nyt.

ET
01.16.2021
Eija T.
FI FI
Chilly/ indikonsininen-XS

Olen tyytyväinen ostamaani neuleeseen. Käyttö on ollut vähäistä vielä, mutta on lämmin ja vastaa luettuja arvosteluja. Toivoisin tunika pituutta. Minulle 38 tai M koko käy useassa vaateessa,mutta tämä XS koko sopiva.

VJ
01.13.2021
Virpi J.
FI FI
Chilly indigonsininen, xs

xs-koko sopiva 160 centtiselle, legginsien kanssa pidettäväksi sopiva pituus polvien yläpuolelle, alkuun kutitti vähän, mutta tämä meni nopeasti muutaman pitokerran jälkeen ohi, paljon pidetty mieluinen arkineule

MK
01.13.2021
Mia K.
FI FI
Chilly tummanharmaa S

Hyvälaatuinen, kaunis mekko. Opettajan luottovaate. Koko mielestäni reiluhko. Käytän useimmiten 36-38 kokoisia vaatteita, ja S on tästä sopiva tai jopa reilu.

MK
01.12.2021
Marja K.
FI FI
Chilly | oliivi - XXL

Ihana pusero, olen käyttänyt sitä todella paljon. Eikä ole tarvinnut vielä pestä. Kissan kynsistä on tullut pari langanvetoa ja koska neulos on tiivis on ollut mahdotonta korjata tilannetta muuten kuin vain vetämällä lankalenkki nurjalle puolelle. Pusero on hyvä yleisessä oleilukäytössä mutta laskettu olkapää ei paksukätiselle toimi toiminnallisemmassa ympäristössä eli isomman koon puseroissa kannattaisi olla hiemn leveämpi hia jollon sauma ei olisi niin tiukka. Mallikuvat on kuvattu äärimmäisen hoikkien mallien päällä joten tätä asiaa oli tilatessa hyvin vaikea hahmottaa.