Tuotevideot

Chilly | oliivi

100 % Alpakan villaa

Suoralinjaiseksi kaavoitettu Chilly on väljyydestä huolimatta mitoitettu sopimaan hyvin takkien alle. Persoonallisuutta malliin tuovat kaula-aukon rullareuna, reilusti laskettu hartiasauma ja pitkät hiharesorit. Keskipaksussa neuloksessa on kolmiulotteinen sidos, jonka ansiosta neule on tuntumaltaan kuohkean pehmeä ja joustavan palautuva.

  • 100 % alpakan villaa – kestävä, pehmeä, hengittävä ja lämmin. Lue lisää!
  • Tilava, moderni ja suora leikkaus tekevät neuleesta yhtä aikaa mukavan tuntuisen ja tyylikkään näköisen.
  • Muotoonneulottu – kauniit ja kestävät saumat.
  • Neulos pehmenee parhaimmilleen ensimmäisten käyttökertojen myötä.
  • Valmistettu vastuullisesti Pohjois-Euroopassa.
  • Suunnittelija: Ainomaria Haataja

Neuleen mitat löytyvät tuotekuvia selaamalla.

199,90

Valitse
100% tyytyväisyystakuu, 30 päivän ilmainen vaihto- ja palautusoikeus!

Aivan mahtava neulemekko, jonka hankintaa arvoin pitkään. Mekko kuitenkin täytti kaikki odotukset. Mikä parasta, mekko menee niin arjessa kuin juhlassa asusteita vaihtamalla. Mitoitus on mielestäni reilu. Vahva suositus!

-Anna-Kaisa

Lisätiedot

Silkkisen pehmeä ja lämmin alpakan villa on yksi hienoimmista ja arvokkaimmista luonnonkuiduista maailmassa. Katso lisää!

Tuotemerkki: Alpa
Materiaali: 100 % alpakan villa

Valmistusmaa: Liettua

Mitat ja koko

Huom! Luonnonkuiduista valmistettujen tuotteiden mitoissa voi olla pientä vaihtelua. Neuloksessa on kuitenkin hyvä joustovara, ja neule mukautuu käyttäjälleen muutaman käyttökerran aikana.

Hoito-ohje: Tuuletus, käsinpesu. Katso hoito- ja pesuohjeet!

Asiakaspalvelumme neuvoo oikean koon valinnassa mielellään.

Asiakkaiden arvostelut
4.7 Perustuen 194 arvosteluun
Kirjoita arvostelu

Kiitos tuotearvostelustasi

Arvostamme paljon tuotearvosteluasi, kiitos siitä. Voit jakaa sen tästä ystävillesi.

Filter Reviews:
LK
25/09/2020
Laura K.
FI FI
Chilly luumu L

Malli oli ennestään tuttu ja hyväksi havaittu. Väri on upea! Helppo työvaate varsinkin talvella.

LA
26/08/2020
Laura A.
FI FI
Chilly tummanharmaa S

Tilasin Chilly-neuleen aivan erityistä tilaisuutta varten. Pidän vaatteisiin liittyvistä tarinoista, ja tämä vaate tulee varmasti sellaisen saamaan. Olen pitänyt neuletta nyt jo monella tavalla: Korkokenkien ja sukkahousujen, kapeiden ja leveälahkeisten farkkujen sekä mustien chinojen kanssa. Mitoitus on sopivan rento, ja koko vastaa normaalia kokoani. Materiaali on erinomainen, mutta se vaatii aluksi käyttöä muokkautuakseen ja pehmetäkseen. Itselleni on tärkeää, millainen tunne vaatteesta tulee, kun sitä pitää päällä. Alpassa tunne on lämmin ja turvallinen. Se tuntuu luonnolliselta päällä. Supertuote.

AL
30/06/2020
Anna L.
FI FI
Chilly / tummanharmaa S

Tästä tuli luottomekkoni! Neulos on kaunis ja tummanharmaa värinä armelias ja monikäyttöinen. Mekko on säilyttänyt muotonsa aktiivisesta käytöstä huolimatta - itseasiassa mitään käytön jälkeä ei yhden talven pidon jälkeen näy. Väljien kainaloiden vuoksi mekkoa on vain välillä tarvinnut tuulettaa, ei siis ole tarvinnut pestä (pitäisi kyllä nyt kesäteloilla pestä). Pidän erityisesti pitkistä, käännettävistä hihoista ja siitä, ettei mekon alle tarvitse alushametta sillä neuloksesta ei näy läpi. Silti se ei ole liian kuuma pikkupakkasella. Pituus on erinomainen (olen 167cm). Ainoat miinukset siitä, että hihat ovat kapeat ja alkuun kutittivat paljon. Pitäisin myös väljemmästä/ avonaisemmasta kaula-aukosta, koska venekaula-aukko tuntui erityisesti alkuun ahtaalta ja kutitti.

AS
10/06/2020
Annamari S.
FI FI
Chilly

Ihana vaate, suosittelen!

SH
17/04/2020
Sirpa H.
FI FI
Chilly/oliivi M

Tämä on minun käytetyin vaate tällä hetkellä. Kotona töissä tai kylässä. Melkein aina päällä.