Alpa X KASPERI – Lainio-neule, vihreä

Alpa X KASPERI -yhteistyömallisto. Alennuskampanjat/-koodit eivät koske Alpa X KASPERI -tuotteita.

100 % Alpakan villaa

Lainio, kairojen kuningas.

Lainio on vaihteleviin sääolosuhteisiin suunniteltu tunturivaellusneule, joka on saanut nimensä Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa sijaitsevan Lainiotunturin mukaan.

Siinä on kaikki, mitä voit vaatia kolmen vuodenajan vaatteelta, jolla selviät niin lumimyrskyssä, tutkimattomien taipaleiden erämaissa kuin sorsapassissa. Tässä vaatekappaleessa on kaikki mietitty viimeistä piirtoa myöten – se kurkottaa kohti äärimmäistä käytännöllisyyttä, kestävyyttä ja uskomatonta tuntumaa.

Valmistimme sen andien kullasta, 100 % Fine Special -laatuisesta alpakan villasta, joka tuntuu miellyttävältä ihoa vasten, lämmittää tavallista lampaanvillaa paremmin ja säilyy poikkeuksellisen siistinä kovassakin käytössä.

Kymmenien erilaisten erä- ja retkineuleiden kokemuksella tiesimme mitä äärimmäisen funktionaaliselta tuotteelta vaaditaan. Emme halunneet luoda pelkästään erittäin lämmintä neuletta, vaan vaatteen, jonka lämpimyyttä ja hengittävyyttä voit säädellä neuleen monipuolisilla ominaisuuksilla.

Lainiossa on ainutlaatuinen kaulus, jonka voit nostaa pystyyn suojaamaan niskaa ja kaulaa viimalta ja kylmältä.  Tässä kauluksessa ei ole hankalasti taittuvaa vetoketjua, eikä kaulus nouse pystyasennossakaan häiriten kasvoille. Kun koittaa aika purkaa leiri tai sivakoida tunturin laelle, voit avata kauluksen alas asti, jolloin ilma pääsee vaihtumaan.

Tuotteen käännettäväksi mitoitetut hihansuut yltävät lämmittämään kohmeiset sormesi ja käännetty hihansuu on tavallista kestävämpi.

Hartioita ja kyynärpäitä suojaavat vahvikkeet ovat suomalaista valkohäntäpeuran nahkaa, jonka on parkinnut perinteikäs Ahlskogin parkitsemo Kruunupyyssä.

Nämä nahkavahvikkeet ovat riistasta saatu luonnontuote, joten niissä on luonnostaan yksilöllistä vaihtelua.

  • 100 % Fine Special -laatuista alpakan villaa. Hengittävä, pehmeä ja lämmin. Tutustu ominaisuuksiin!
  • Upea, kestävä ja joustava 4-ply neulos. Materiaalissa ei ole säästelty.
  • Käännettäväksi mitoitetut hihat, jotka riittävät tarvittaessa käsien ja ranteiden lämmittämiseen.
  • Uniikin kauluksen voit nostaa pystyyn niskaa ja poskia suojaamaan. Muotonsa ansiosta se ei nouse kasvoille.
  • Valkohäntäpeuran nahasta tehdyt vahvikkeet hartioilla ja kyynärpäissä.
  • Tuntuma pehmenee parhaimmilleen ensimmäisten käyttökertojen myötä.
  • Valmistettu vastuullisesti Pohjois-Euroopassa.
  • Pääkuvan malli on 188cm / 88kg ja käyttää kokoa L.

Tuote on napakkaa, joustavaa neulosta, ja tuotteen mitat voivat vaikuttaa niukoilta. Löydä sinulle sopiva koko käyttämällä älykästä Fitle-kokoapuria, jonka voit avata alta löytyvästä mittanauhakuvakkeesta. Löydät tuotekuvien joukosta myös tuotteen mittapiirroksen.

365,00

Valitse
100% tyytyväisyystakuu, 30 päivän ilmainen vaihto- ja palautusoikeus!
Lisätiedot

Alpa X KASPERI- yhteistyötuotteet

Yhteistyömme huippulaadukkaista repuista ja laukuista tunnetun KASPERI:n kanssa perustuu ennen kaikkea yhteiseen visioon: Luomme tinkimättömän korkealaatuisia tuotteita, joissa yhdistämme ajattoman estetiikan, vastuullisuuden ja pitkäikäisyyden.

Tapasimme KASPERI:n porukkaa jo vuosia sitten messuilla ja olemme ihailleet toistemme tuotteita. Yhteistyötä on tehty aiemmin tuotekuvausten merkeissä, erityisesti erilaisten luonto- ja kansallispuistoreissujen tiimoilta. Alpan neuleet ovat olleet paljon retkeilevien KASPERI:n yrittäjien, Jannen ja Michaelin, matkassa useamman vuoden ajan niin Itämeren saarilla kuin Lapin tuntureilla.

Noilla reissuilla alpakan villan ominaisuudet olivat vakuuttaneet ainutlaatuisuudellaan. Syntyi ajatus uusien erityisesti järeämpien neulemallien toteuttamisesta yhdessä käyttökokemusten perusteella: KASPERI:n väki ottaa kontolleen tuotteiden luonnostelun ja tuotteiden filosofian – me puolestamme tuomme pöytään maailmanluokan materiaalin ja osaamisemme neulevalmistuksesta ja -suunnittelusta.

Yhteistyömme toinen neuletuote on Lainiotunturin mukaan nimetty täydellinen tunturivaellusneule. Kymmenien erilaisten eräneuleiden kokemuksella suunnittelimme tuotteen, jonka hankinnasta tulet kiittämään itseäsi monta kertaa, tuijotitpa sitten hiipuvaa rakovalkeaa tai sivakoit rankkaa siirtymää tunturilta toiselle. Erityisen ylpeitä olemme sen uniikista suojaavasta mutta mukavasta kauluksesta, jollaista et muista neuleista löydä.

Lisätiedot

Tuotemerkki: Alpa
Materiaali: 100 % Fine Special -laadun alpakan villa. Käyttöä kestävin kuitulaatumme. Olka- ja kyynärvahvikkeet kotimaista valkohäntäpeuran nahkaa.
Valmistusmaa: Liettua
Mitat ja koko: Luonnonkuiduista valmistettujen tuotteiden mitoissa voi olla pientä vaihtelua. Neuloksessa on kuitenkin hyvä joustovara, ja neule mukautuu käyttäjälleen muutaman käyttökerran aikana. Tuotteen mitat löydät tuotekuvien joukosta.
Hoito-ohje: Tuuletus, käsinpesu. Katso hoito- ja pesuohjeet!

Asiakaspalvelumme neuvoo oikean koon valinnassa mielellään.

asiakkaiden arvostelut
4,8 Perustuu 4 arvosteluun
5 ★
75% 
3
4 ★
25% 
1
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Kirjoita arvostelu Kysy tuotteesta

Kiitos arvostelustasi!

Tuotearvosteluista on paljon hyötyä muille asiakkaille. Voit jakaa tuotearvostelusi ystävillesi!

Filter Reviews:
DT
27 tammi 2023
Dick T.
FI FI

Kasperi

Hyvä tuote pidän siitä. Ehkä vähän painava.

JT
16 tammi 2023
Janne T.
FI FI

Alpa X Kasperi Lainio

Erittäin lämmin paita, mutta vaatii alle pitkähihaisen paidan, muuten kutittaa.

EH
14 tammi 2023
Eevi H.
FI FI

Alpa X KASPERI - Lainio-neule, harmaa - M -

Erittäin laadukas, paksuhko neule. Erärepussa painava, mutta päällä pidettäväksihän se on tehty :-) Nahkavahvikkeet ihanan pehmeät, ylelliset.

AA
05 joulu 2022
Anneli A.
FI FI

Alpa X Kasper

Oiva lahja metsästävälle miehelle, joka rakastaa Alpan jo Baby alpakka tuotteitanne. Miehekäs Suomen luontoon sopiva.