60 päivän vapaa käyttö

3 reviews

Palvelu kattaa kokeiluoikeuden yhdelle tuotteelle.

Lisää tämä palvelu tilauksellesi, niin voit tutustua tilaamaasi tuotteeseen ja käyttää sitä 60 päivän ajan täysin riskittä.

Voit tutustua tilaamaasi Alpa®-neuleeseen ja käyttää sitä 60 päivää. Jos et ole syystä tai toisesta tyytyväinen, voit palauttaa neuleen käytettynä ja saada rahasi takaisin. Neuleet eivät toki mene hukkaan, vaan mahdolliset palautuneet neuleet tuodaan myytäväksi huollettuina ja pestyinä 2nd hand -osastomme kautta.

Monet neuleemme neulotaan kestävyyttä ajatellen varsin tiiviisti. Pehmetäkseen ne vaativat pehmetäkseen jonkin verran käyttöä. Alussa hieman karkealta tuntuva neule on parin viikon käytön jälkeen aivan eri maailmasta, kun neuleen sisäpinta pehmenee käytön myötä. Myös neulevaatteiden istuvuus mukautuu ja muotoutuu käyttäjälleen paremmaksi.

Kun paketti on noudettu postista ja tuore neule puettu ensi kertaa päälle, voi iskeä epäröinti neuleen tuntuman suhteen: verkkokaupassa toki sanotaan, että pinta pehmenee, mutta kuinka paljon? Entä jos tämä haaveiden neule jääkin vaille käyttöä, koska se tuntuu lopulta kuitenkin liian kovalta tai pistelevältä.

Olemme usein rohkaisseet tuntumaa pohtivia asiakkaitamme käyttämään tuotetta parin viikon ajan ja luvanneet täyden palautusoikeuden, jos tuntuma ei parane riittävästi. Ja niinhän siinä lähes poikkeuksetta käy, että neule käytössä kesyyntyy ja tuntuma paranee mainioksi.

 

29,90

  • Nopea toimitus 1-3 arkipäivää
  • 30 vrk:n vaihto ja palautus
  • Vastuullinen tuotanto
  • Asiakastyytyväisyys 4,8/5

Ota kaikki asiakasarvostelut käyttöön ja tee niistä interaktiivisia hyväksymällä toiminnaliset evästeet

asiakkaiden arvostelut
5,0 Perustuu 3 arvosteluun
5 ★
100% 
3
4 ★
0% 
0
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Kirjoita arvostelu Kysy tuotteesta

Kiitos arvostelustasi!

Tuotearvosteluista on paljon hyötyä muille asiakkaille. Voit jakaa tuotearvostelusi ystävillesi!

Filter Reviews:
HV
23 tammi 2022
Heli V.
FI FI

60 pv tyytyväisyystakuu

Hieno idea.

TL
13 tammi 2022
Tiina L.
FI FI

Tyytyväisyystakuu

Aivan uskomaton palvelu, jota ei toistaiseksi ole ollut tarpeen hyödyntää :)

ST
26 joulu 2021
Sirpa T.
FI FI

Drizzle

En aio palauttaa