Jouluetu: 60 päivän tyytyväisyystakuu

Avoin työpaikka: Osa-aikainen myyjä

Etsimme Alpalle osa-aikaista myyjää vakituiseen työsuhteeseen omaan myymäläämme Jyväskylään.Työskentelisit Alpan omassa myymälässä Jyväskylän Tourukeskuksessa ja marras-joulukuun vaihteen jälkeen uusissa toimitiloissa, jotka parhaillaan rakentuvat Jyväskylän Keljoon.

Työvuoroja on arkena ja viikonloppuisin. Viikonloppuisin vuorot painottuvat lauantaihin.

Alpa on vastuulliseen vaatetuotantoon erikoistunut brändi, jonka päätuote on alpakan villasta valmistetut neuleet ja asusteet. Tavoitteenamme on olla laadukkaista tuotteista ja ensiluokkaisesta asiakaspalvelusta tunnettu huippuluokan neulebrändi Suomessa ja Euroopassa. Myyntikanavamme on ensisijaisesti verkkokauppa, mutta lisäksi Alpan tuotteita myydään myymälöissä.

Alpa kasvaa vauhdilla, joten tarvitsemme uuden jäsenen tiimiimme palvelemaan asiakkaitamme. Myyjänä olet tärkeässä roolissa luomassa hyviä asiakaskokemuksia ja tutustutat asiakkaat tuotteisiimme. Alpan oma myymälä on lippulaivamyymälämme, jossa haluamme tarjota asiakkaille ensiluokkaista palvelua. Myymälässämme sinulla on aikaa palvella jokaista asiakasta henkilökohtaisesti.

Rauhallisempina aikoina työsi voi sisältää myös tehtäviä esimerkiksi varastolla.

Odotamme sinulta:
– Aikaisempaa osaamista myyjän tehtävissä tai halua oppia toimimaan myyjänä
– Hyvää asennetta ja palvelualttiutta
– Valmiutta työskennellä myös yksin
– Kiinnostusta vastuulliseen muotiin ja kuluttamiseen

Lisäksi näemme etuna:
– Halua tuottaa myymälästämme sisältöä sosiaalisen median kanaviin
– Valmiutta olla mukana myymälän LIVE-esiintymisissä Instagramissa ja Facebookissa tuote-esittelijänä
– Hyvä englannin kielen taito

Työmäärä:
10h/vko. Vuoroja on mahdollista saada enemmän varsinkin sesonkiaikoina. Työsuhteessa sovelletaan Tekstiili- ja muotialan työehtosopimusta.

Hakeminen:
Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen maiju.arffman@alpa.fi. Otsikoi sähköposti “Työhakemus Alpalle, myyjä”. Hakuaikaa on 22.8. saakka. Laitathan hakemuksesi kuitenkin mahdollisimman nopeasti. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.
Back to top
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]