Hoodie – elämäsi paras neulehuppari

Osta Hoodie

Ripaus eleganssia ja uudelleenmäärittelevä mukavuus: Tutustu Alpan ylelliseen alpakanvillahuppariin

Valmistettu 100 % Baby Alpaca alpakanvillasta. Kuninkaallisten ykkösmateriaali jo vuosituhanten takaa, varmistaa mukavuuden ja laadun. Tämä salainen materiaali on nyt sinullekkin tarjottavana. Tavoite oli luoda maailman paras alpakkahuppari, ja tässä se nyt on: Alpan Hoodie.

Alpakan villa, pehmeys, hengittävyys ja lämmittävyys

Hoodie on epätavallisen ihana tavallinen huppari. Jos pidät huppareista, pidät Hoodiesta vielä enemmän.

✅ 100 % alpakan villaa – andien kultaa.
✅ Ihanan pehmeä, miellyttävän kevyt, hengittävä ja kestävä.
✅ Muotoonneulottu – kauniit ja kestävät saumat.
✅ Valmistettu vastuullisesti Pohjois-Euroopassa.

Osta Hoodie

Alpakka, tuo andien kulta

Tämän tuotteen materiaali – 100 % Baby Alpaca – on unelmien kuitulaatu. Se ei nimestään huolimatta ole nuoren alpakkavasan villaa, vaan nimi juontaa juurensa sen erityisen pehmeästä tuntumasta. Se on siis laatuluokitus erityisen hienolle alpakkakuidulle.

Lämmittävyys ja hengittävyys

Oletko vilukissa tai häiritseekö kuumuus? Alpakka on kuin luotu sinulle: Andien vuoristossa vaeltava alpakka on sopeutunut eri lämpötiloihin, sillä päivisin vuoristossa paahtaa helle, öisin taas vinkuu viima. Tämän vuoksi alpakan villalle on kehittynyt vuosituhansien saatossa erityiset ominaisuudet niin lämmittävyyden kuin hengittävyyden osalta.

 

Alpakka vs. puuvilla

Oikean materiaalin valinta neulevaatteseen on ratkaiseva tekijä. Perinteisesti huppareissä on käytetty puuvillaa, mutta poikeukksellisen suosion herättänyt alpakanvilla sopii vielä paremmin neulottuun huppariin. Mutta miksi Alpan alpakan villaiset hupparit tarjoavat mukavuutta ja ylellisyyttä, johon puuvilla ei yksinkertaisesti pysty? Alpan päätös käyttää alpakan villaa huppareissaan heijastaa meidän sitoutumista tarjoamaan vertaansa vailla olevaa mukavuutta ja ylellisyyttä.

Alpakan villa – se vain paranee käytössä

Useimmat Alpa®-neuleet neulotaan varsin tiheällä neuloksella, materiaalia säästelemättä. Tiheä neulonta lisää hankauskestävyyttä, joka on villavaatteissa usein heikkous. Ja kestävyys on asia, johon haluamme panostaa. Käytön myötä sisäpintaan nousee unelmanpehmeä alpakalle ominainen nukka, jonka ansiosta neule ikään kuin leijuu pehmeästi päälläsi. Alpakka on villalaaduista vähiten nyppyyntyvää. Tästä saamme asiakkailtamme paljon kiitosta.

Fitle auttaa sinua oikean koon etsinnässä

Mitoitus ja koko

Hoodie-neulehuppari on unisex-tuote, joka on suunniteltu miesten mitoituksella. Naisten mitoitukseen verrattuna esimerkiksi olka-helma-pituutta on enemmän ja hihat ovat pidemmät. Kokojen tarkat mitat on ilmoitettu mittapiirroksessa.

Voit myös hyödyntää älykästä Fitle-kokoapuria, joka arvioi kehosi mitat antamiesi tietojen perusteella. Jos tiedät tarkat mittasi, saat osuvan kokosuosituksen vertaamalla todellisia mittojasi Fitlen sisältä löytyvään tuotekohtaiseen vartalonmittataulukkoon. Löydät Fitle-kokoapurin tuotesivulta kohdasta ”mikä on minun kokoni?”.  

Asiakaspalvelumme opastaa koon valinnassa mielellään toiveidesi mukaan: ota yhteyttä info@alpa.fi ja kerro tietoja pituudestasi ja mitoistasi.

Luonnonkuiduista valmistettujen tuotteiden mitoissa on aina pientä vaihtelua ja se kuuluu asiaan. Neuleissa on kuitenkin hyvä joustovara ja neule mukautuu sinulle muutaman käyttökerran aikana.

Neuleemme eivät veny tai kutistu pesussa, kun pesu tehdään ohjeiden mukaan.

Käytä Fitle-kokoapuria

Tuotanto – Vastuullista ja korkealaatuista ammatiosaamista.

Tuotantomaat

Alpan tuotanto on vastuullista ja korkealaatuista. Valmistamme neuleemme Liettuassa, joka on matalan riskin tuotantomaa. Yhteistyökumppanien valinnassa meille on erityisen tärkeää työntekijöiden järjestäytymisoikeus, asiaankuuluva palkkaus, lainmukaiset työajat sekä työturvallisuus.

Pipot neulotaan Suomessa ja huivit kudotaan Perussa.

Kuitu & lanka

Alpakka on perulaisille hyvin tärkeä ja kunnioitettu kansalliseläin. Eläimistä pidetään hyvää huolta myös siksi, että alpakka lisääntyy hyvin hitaasti ja synnyttää vain yhden poikasen kerrallaan.

Käyttämämme alpakan villa tulee perulaiselta toimittajalta, jonka kanssa on tehty yhteistyötä vuodesta 2012 – Alpan perustamisesta lähtien.

Hävikin välttäminen

Alpan neuleet neulotaan muotoon aina kun mahdollista, joten leikkuujätettä syntyy vähän.

Epäonnistuneet prototyypit puretaan ja lanka keritään takaisin lankakerille. Vialliset kakkoslaadun tuotteet eivät päädy meillä roskiin tai poltettavaksi, vaan ne myydään huokeammin hinnoiteltuna verkkokaupassamme.

Missä tuotteet tehdään?

Lisätietoa tuotannosta ja kumppaneista

Alpan neuleet neulotaan Liettuassa, jossa Alpalla on kaksi yhteistyötehdasta. Sopiva kriteerimme täyttävä neulomo löytyi Liettuasta vuonna 2016. Vuonna 2019 tuotannon määrän kasvaessa oli ajankohtaista löytää toinenkin neulomo Liettuasta, jotta Alpa voisi vastata neuleiden kysyntään. Toisella tuotantolaitoksista Liettuassa on sekä ISO 9001- ja ISO 14001- että EMAS-standardit.

Yhteistyökumppanien valinnassa meille on tärkeä vahva ammattitaito, henkilöstön hyvinvointi ja toimiva kommunikaatio. Lisäksi erittäin tärkeitä ovat työntekijöiden järjestäytymisoikeus, asiaankuuluva palkkaus, lainmukaiset työajat sekä työturvallisuus. Haluamme ylläpitää pitkiä yhteistyösuhteita, jotka perustuvat kummankin osapuolen väliselle vahvalle luottamukselle ja suoralle kommunikaatiolle.

Vierailemme tuotantolaitoksilla säännöllisesti. Ymmärrämme, että se ei kuitenkaan itsessään takaa hyviä työoloja. Siksi pitkien asiakassuhteiden ja molemminpuolisen avoimuuden ja luottamuksen tärkeys korostuu. Olemme suorassa yhteydessä tehtaisiin viikoittain. Näin myös vastuullisuuden valvonta ja hallinta on tehokasta ja ylipäätään mahdollista.

Pipomme valmistetaan suomalaisella toimittajalla. Valikoimamme huivit ja peitot valmistetaan Perussa. Marseille-saippua valmistetaan Ranskassa ja valikoimamme neuleharjat valmistetaan Saksassa.

Alpan tuotanto – näin se tapahtuu

Hoodie – elämäsi paras neulehuppari

Valmistettu 100 % Baby Alpaca alpakanvillasta

Jos pidät huppareista, pidät Hoodiesta vielä enemmän.

✅ 100 % alpakan villaa – andien kultaa.
✅ Ihanan pehmeä, miellyttävän kevyt, hengittävä ja kestävä.
✅ Muotoonneulottu – kauniit ja kestävät saumat.
✅ Valmistettu vastuullisesti Pohjois-Euroopassa.

Valitse väri

  • Collegenharmaa
  • Greige
  • Hiilenharmaa
  • Karpalo
  • Navy
  • Sinivihreä

Koko

Käytä Fitle-kokoapuria

Clear

Valitse koko nähdäksesi saatavuuden

199,90

Nähty muun muassa seuraavissa:Featured