Hoodie-neulehuppari, greige

100 % alpakan villaa

170 arvostelua

Hoodie on epätavallisen ihana tavallinen huppari. Se on neulottu 100 % alpakan villasta – Andien kullasta – kestäväksi, pehmeäksi ja juuri sopivan lämpöiseksi.

Laadukas materiaali ja toimiva mitoitus muovaavat Hoodiesta arkista arvokkaamman, mutta mukavan jokapaikan neuleen.

Alpakanvilla on maailman arvokkaimpia ja hienoimpia luonnonkuituja. Se on lampaanvillaa sileämpää, kestävämpää ja miellyttävämpää. Tämä neule vain paranee vanhetessaan, sillä alpakan villa kesyyntyy käytössä aina vain pehmeämmäksi ja pehmeämmäksi.

Jos pidät huppareista, pidät Hoodiesta vielä enemmän.

 • 100 % alpakan villaa – andien kultaa.
 • Ihanan pehmeä, miellyttävän kevyt, hengittävä ja kestävä.
 • Valmistettu vastuullisesti Pohjois-Euroopassa.

Studiokuvan istuva malli on 176 cm pitkä ja käyttää kokoa S. Studiokuvan kiharahiuksinen malli on 176 cm pitkä ja käyttää kokoa XXL.

Väri: Greige

Koko

Käytä Fitle-kokoapuria

Clear

Valitse koko nähdäksesi saatavuuden

199,90

Teimme lukemattomia neuloskokeiluja ja mallikappaleita ennen kuin saimme sen valmiiksi: selkeän ja miellyttävän vaatekaapin peruspilarin, jossa ei ole mitään liikaa tai liian vähän.  Unisex-mallina Hoodie on suunniteltu kaikille.

Keskipaksun neuleen päällyspinta on sileää neulosta ja ihoa vasten tuleva pinta muodostuu miellyttävän pehmeistä lyhyistä lankalenkeistä. Neulos paranee käytön myötä pehmenemällä ja mukautumalla käyttäjälleen.

Hoodie tuo neulehupparit takaisin mallistoomme pitkän tauon jälkeen. Hoodie on edeltäjäänsä Velmu-hupparia pelkistetympi, jotta se sopisi sinulle, hänelle ja heille – tänään ja vuosien päästä.

 • 100 % Baby Alpaca -laatuista alpakan villaa.
 • Rento unisex-malli. Lue mitoituksesta ja koon valinnasta lisää alta.
 • Keskipaksu neulos.
 • Resorit helmassa ja hihansuissa.
 • Tuntuma pehmenee parhaimmilleen ensimmäisten käyttökertojen myötä.
 • Meleerattu harmaan ja beigen välille sijoittuva luonnonläheinen sävy. Lue väriemme tarkat kuvaukset tästä.
 • Suunnittelija: Ainomaria Haataja.

 • Joustavat osamaksu- ja laskuvaihtoehdot
 • Nopea toimitus 1-3 arkipäivää
 • 30 vrk:n vaihto ja palautus
 • Vastuullinen tuotanto
 • Asiakastyytyväisyys 4,8/5

Ota kaikki asiakasarvostelut käyttöön ja tee niistä interaktiivisia hyväksymällä evästeet

asiakkaiden arvostelut
4,8 Perustuu 170 arvosteluun
5 ★
82% 
140
4 ★
12% 
21
3 ★
5% 
8
2 ★
0% 
0
1 ★
1% 
1
Kirjoita arvostelu Kysy tuotteesta

Kiitos arvostelustasi!

Tuotearvosteluista on paljon hyötyä muille asiakkaille. Voit jakaa tuotearvostelusi ystävillesi!

Filter Reviews:
M
03 kesä 2024
Minna
FI FI

Hoodien koko

Sinänsä hupparin ok. Kokokin paljastui teidän mittojen mukaiseksi. Sen sijaan toisen värinen hupparin, sama koko oli paljon pienempi. Pyysitte tuon toisen mitattavaksi, siiihen sitten vastaus, ettei voikaan mitata, koska pesty. Pesun tiesitte jo etukäteen, kun hupparin pyysitte mittaukseen Eli minä kipitin teille hupparit postiin ja taas hain. Edelleenkään tiedä, miksi toisen värinen huppari on reilusti pienempi kuin toinen. Olen tosi pettynyt teidän asian hoitoon ja asiakkaan juoksuttamiseen. Teidän pyynnöstä tuon sinisen hupparin lähetin. Harmaasta oli jo tieto, että menee annettuihin mittoihin. Ja niin, sekin oli pesty ja teille kerrottu! Eli te ette vastaa tuotteistanne vaikka väitätte, että ne pitävät pesussa sekä kokonsa että mallinsa. Ja koko tosiaan kyllä pysyi ihan samanlaisena pesusta huolimatta kummassakin hupparissa.

04 kesä 2024

Alpa

Hei Minna! Kiitos palautteestasi. Halusimme pyytää molemmat hupparit meille tarkistaaksemme voisiko niissä olla jotain erityistä huomioitavaa kokoeroon liittyen. Kokoero ei johdu esimerkiksi virheestä tuotteessa, vaan siitä, että ne on valmistettu luonnonmateriaalista. Neuleista tehdään laskennallisesti aina tietyn kokoisia. Koska lanka on luonnonkuitua, esiintyy siinä välttämättä esimerkiksi paksuusvaihtelua. Lisäksi pienikin ero langan kierteessä, ilmankosteudessa ja niin edelleen vaikuttaa luonnonkuidusta neulotun kappaleen kokoon ja täysin samankokoisia tuotteita on mahdoton saada. Myös eri värien välillä voi olla pientä kokoeroa. Neuleemme eivät veny tai kutistu pesussa, kun pesu tehdään ohjeidemme mukaan viileässä vedessä käsinpesuna. Pesulla voi jäntevöittää neuletta ja lisäksi höyryttämällä on mahdollista muokata neuletta mieleisekseen (supistaa tai venyttää). Huppareita oli pesty, joten niiden mittaaminen oli vaikeampaa, koska emme tiedä hupparien alkuperäisiä mittoja ennen pesua. Mittojen pysyvyys riippuu mm. pesusta, veden lämpötilasta ja siitä, kuositellaanko tuotetta takaisin mittoihin pesun jälkeen. Toivoisimme, että saamme tiedon reklamaatiosta heti, kun tuotteen virhe on huomattu. Näin voimme nopeasti selvittää asiaa ja auttaa asiakasta. Olemme pahoillamme tilanteesta. Toivotamme sinulle mukavaa kesää.

JS
01 kesä 2024
Jouni S.
FI FI

Hoodie-alpakkahuppari, navy

Olen oikein tyytyväinen Hoodieen. Väri miellyttää ja koko L on juuri sopiva 182 senttiselle. Huppari lämmittää mukavasti viileinä aamuina töihin pyöräillessä ja samalla laskee ilmaa sopivasti läpi. Oikein viileinä aamuina puen välikerrokseksi lisäksi alpakkapooloneuleen. Alpakkaneule tuntuu mukavan pehmeältä paljaalla ihollakin. Hoodieta voin kokemusteni perusteella suositella muillekin.

MN
31 touko 2024
Marja-Terttu N.
FI FI

Neulehuppari

Huppari on ihana. Ehkä koko on numeroa liian iso, toimii silti hyvin. Kokoa on vaikea arvioida kokeilematta 🤔

HA
27 touko 2024
Hele A.
FI FI

Hoodie neulehuppari

Tosi ihana ja mukava päällä. Ainoa miinus pitkät hihat ja löysät hihansuut. Tehty ehkä miestenmitoilla, vaikka malli oli unisex.

M
05 touko 2024
Minna
FI FI

Alpa hoodie harmaa

Miellyttävä materiaali, koot voisivat olla pienempiä tai naisille ja miehille oma malli, xs on melko reilu ja eri värienkin välillä oli kokoeroja. Mukava jokapäiväiseen käyttöön, lämmin olematta kuitenkaan liian kuuma. Tulisipa täydennystä, voisin ostaa toisen värisenkin.