Epätavallisen hyvä tavallinen huppari

Pehmeä ja lämmin huppari tuo hyvän mielen jokaiseen päivään

Miksi Hoodie on täydellinen ihastelevia huokauksia keräävä huppari?

1. Hupparien ystäville perinteistä collegehupparia parempi vaihtoehto: skarpimpi ja ryhdikkäämpi, hengittävämpi ja pehmeämpi. Alpakan villa pysyy siistinä pitkään ja vaivatta.

2. Toimiva mitoitus. Hoodien ovat ottaneet omakseen erilaiset ihmiset iästä tai sukupuolesta riippumatta.

3. Hoodie on arkista asiallisempi, mutta samalla rento vaatekappale, joka sopii moniin tilanteisiin. Alpakan villa tuo neuleeseen ripauksen arvokkuutta.

Jos pidät huppareista, pidät Hoodiesta vielä enemmän

Salaisuus piileskeelee materiaalissa

Tämän tuotteen materiaali – 100 % Baby Alpaca – on unelmien kuitulaatu. Se ei nimestään huolimatta ole nuoren alpakkavasan villaa, vaan nimi juontaa juurensa sen erityisen pehmeästä tuntumasta. Se on siis laatuluokitus erityisen hienolle alpakkakuidulle.

Alpakan villa on yksi maailman upeimmista ja harvinaisimmista luonnonkuiduista. Se on harvojen tuntemaa, mutta kun siihen tutustuu, jää koukkuun. Täysin poikkeuksellinen hengittävyys, hyvä nyppyyntymisenkesto ja kauniin untuvainen hohde ovat jotain sellaista, jota et muista materiaaleista löydä.

Lähdimme tavoittelemaan täydellistä hupparia

Neulos

Teimme lukemattomia neuloskokeiluja ja mallikappaleita ennen kuin saimme sen valmiiksi: selkeän ja miellyttävän vaatekaapin peruspilarin, jossa ei ole mitään liikaa tai liian vähän. 100 % Baby Alpaca-laatu tekee neuloksesta kestävän ja pehmeän.

Ihotuntuma

Keskipaksun neuleen päällyspinta on sileää neulosta ja ihoa vasten tuleva pinta muodostuu miellyttävän pehmeistä lyhyistä lankalenkeistä. Neulos paranee käytön myötä pehmenemällä ja mukautumalla käyttäjälleen.

Sopii kaikille

Hoodie sopii sinulle, hänelle ja heille – tänään ja vuosien päästä. Unisex-mallina Hoodie on suunniteltu kaikille. Miehelle suosittelemme yleensä käyttäväsi kokoa. Naiselle Hoodie istuu rennosti ja väljästi oman koon valittaessa. Harkitse omaa kokoasi pienempää kokoa jos haluat normaalia kokasi mukalevaa istuvuutta.

Huppu tekee hupparista nimensä arvoisen

Hupun kiristykseen käytetään samaa laadukasta 100 % Baby Alpaca-laatua jota neuolksessa muutenkin on käytetty. Kiristysnyörit koristavat huppua ja luo käytännöllisyyttä, kauneutta ja arvokkaan yksityiskohdan arvokkaalle jokapäivän vaatteelle. Piristä päivää kiepsauttamalla rusetin tai anna nyötien koristaa rintakehääsi. Nyörit on irroitettaissa jos et halua niitä käyttää.

Hupun leveyttä ja pituutta testattiin Hoodien kehitysvaiheessa monen monta kertaa. Löisimme viimein sopivan ja täydellisen koon hupulle, joka on helppo pukea takinkin alle ilman epämiellyttävää tunnetta. Suoraan sanottuna täydellinen lopputulos!

Hiotut yksityiskohdat – sinua varten

Resoorit helmassa ja hihansuissa luo ryhdikkään olemuksen Hoodieen. Lukuisat testikappaleet saivat mennä uudelleen tehtaalle uusintakierrokselle ennen kuin löysimme sopivan kireyden ja miellyttävän tuntemuksen resooreille. Joustavat resoorit antaa sinulle mahdollisuuden pitää hihoja ja helmaa haluamallasi korkeudella. Huppari ei juurikaan tunnu päälläsi, sillä yksityiskohdat hiottiin kuntoon jo tuotteen kehitysvaiheessa.

Ei tarvitse vilkaista taaksepäin

Hoodien sileä neulospinta antaa takakappaleelle himmeän kiillon– tasaisen neulospinnan ja alpakan villan taianomaisen hohdon ansiosta. Pelkistetty neulehupparin väljä mitoitus tekee olostasi vapaan, jokaisen päivän askareiden sankariksi! Sanottakoon että sankariviittaa ei tarvitse pukea ylle, sillä Hoodien selkätaulu säteilee itsevarmuutta ja onnistumista jokaisen päivään.

Hoodie, neulehuppari

100 % alpakan villaa

Hoodie on epätavallisen ihana tavallinen huppari. Se on neulottu 100 % alpakan villasta – Andien kullasta – kestäväksi, pehmeäksi ja juuri sopivan lämpöiseksi.

Jos pidät huppareista, pidät Hoodiesta vielä enemmän.

  • 100 % alpakan villaa – andien kultaa.
  • Ihanan pehmeä, miellyttävän kevyt, hengittävä ja kestävä.
  • Muotoonneulottu – kauniit ja kestävät saumat.
  • Valmistettu vastuullisesti Pohjois-Euroopassa.

Valitse väri

  • Collegenharmaa
  • Greige
  • Hiilenharmaa

Koko

Käytä Fitle-kokoapuria

Clear

Valitse koko nähdäksesi saatavuuden

199,90

Näin maailman paras neulehuppari syntyy

1

Alpakka, tuo andien kulta

Tämän tuotteen materiaali – 100 % Baby Alpaca – on unelmien kuitulaatu. Se ei nimestään huolimatta ole nuoren alpakkavasan villaa, vaan nimi juontaa juurensa sen erityisen pehmeästä tuntumasta. Se on siis laatuluokitus erityisen hienolle alpakkakuidulle.

 

Alpakan villa on yksi maailman upeimmista ja harvinaisimmista luonnonkuiduista. Se on harvojen tuntemaa, mutta kun siihen tutustuu, jää koukkuun. Täysin poikkeuksellinen hengittävyys, hyvä nyppyyntymisenkesto ja kauniin untuvainen hohde ovat jotain sellaista, jota et muista materiaaleista löydä.

2

Lämmittävyys ja hengittävyys

Oletko vilukissa tai häiritseekö kuumuus? Alpakka on kuin luotu sinulle: Andien vuoristossa vaeltava alpakka on sopeutunut eri lämpötiloihin, sillä päivisin vuoristossa paahtaa helle, öisin taas vinkuu viima. Tämän vuoksi alpakan villalle on kehittynyt vuosituhansien saatossa erityiset ominaisuudet niin lämmittävyyden kuin hengittävyyden osalta.

3

Alpakka vs. merino

Saamme usein kysymyksiä alpakan villan ominaisuuksista verrattuna toisiin materiaaleihin. Merinovillaan verrattuna alpakan villa erottuu erityisesti ylivertaisten kosteudensiirto-ominaisuuksiensa vuoksi. Alpakkakuitu on käsittelemätöntä ja pystyy sitomaan ja siirtämään itseensä ainutlaatuisen hyvin kosteutta – se siis viilentää, kun tarvitset sitä.

Verrattuna alpakkaan, kaupallinen merinovilla on ns. superpestyä: villan pinta pinnoitetaan hartsilla. Kuitu menettää näin suuren osan omasta imukyvystään. Merinovillan kasvaneen suosion myötä markkinoilla liikkuu laadultaan hyvin vaihtelevaa, merinovillan maineella ratsastavaa merinoa.

wool. villa

4

Alpakan villa – se vain paranee käytössä

Useimmat Alpa®-neuleet neulotaan varsin tiheällä neuloksella, materiaalia säästelemättä. Tästä syystä useimmat tuotteemme pehmenevät parhaimmilleen vasta käytön myötä – neuleet vaativat siis sisäänajoa, eli kesytystä. Tiheä neulonta lisää hankauskestävyyttä, joka on villavaatteissa usein heikkous. Ja kestävyys on asia, johon haluamme panostaa. Neuleen pehmenemistä voi edistää harjaamalla tai höyryttämällä neuleen sisäpintaa tai käyttämällä neuleen alla aluksi aluspaitaa. Käytön myötä sisäpintaan nousee unelmanpehmeä alpakalle ominainen nukka, jonka ansiosta neule ikään kuin leijuu pehmeästi päälläsi.

Kaikkien villakuitujen pinta on rakenteeltaan suomumainen, mutta alpakan villan pinta on erityisen sileä. Siksi neule tuntuu kädessä jopa hieman liukkaalta. Kun tämä yhdistetään pitkiin kuituihin, alpakka on villalaaduista vähiten nyppyyntyvää. Tästä saamme asiakkailtamme paljon kiitosta. Materiaalin ohella erityisen hyvin nukkaantumista kestävät ne neulostyypit, joiden neulonta on tiheää.

5

Tuotteen hoito

Alpa®-alpakkaneuleen hoito on hyvin yksinkertaista. Jatkuvan pesun sijaan pääset helpolla, sillä alpakan villa ei juurikaan pesua kaipaa: useimmiten Alpa®-neuleen raikastamiseen riittää pelkkä ulkona tuuletus. Pesutarve vähenee entisestään, jos käytät neuleesi kanssa aluspaitaa.

Jos neule pääsee tahriintumaan tai se kaipaa pesua, neule tulee pestä varovasti käsin viileässä (20–25 °C) vedessä villapesuaineella hellästi puristellen. Suorita lopuksi huuhtelu, aseta neule pyyhkeen päälle ja kääri neule ja pyyhe rullalle painellen. Kuosittele se muotoon ja anna kuivua tasolla.

Seikkaperäinen artikkeli neuleen hoidosta ja puhdistuksesta löytyy painamalla tästä.

Pesussa kestää vain 10 minuuttia – harvoin pestävä alpakkaneule on siis äärimmäisen helppohoitoinen. Useimmiten pesu tai kaksi vuodessa riittää hyvin

6

Vastuullisesti valmistettu

Alpa® neuleet valmistetaan vastuullisesti Liettuassa pitkäaikaisten kumppaniemme tuotantolaitoksissa. Tehtaillamme ja henkilöstöllä on vuosikymmenten kokemus laadukkaiden neuletuotteiden valmistamisesta ja olemme yhdessä ottaneet selvää harvinaisen alpakan villan neulonnan salaisuuksista.