KESÄN POISTOT JOPA -40 %
Katso: Naisten poistuvat / Miesten poistuvat

Jos pidät huppareista, rakastut Hoodieemme

Tavallinen mutta erikoinen

Perinteistä hupparia skarpimpi, hengittävämpi ja pehmeämpi. Neuloimme maailman ihanimman hupparin unelmanpehmeästä 100 % baby alpacasta.

 

Hoodie-neulehuppari

fssfd

sfdfdsfsdfsdfsdasfd

Valitse väri

  • Collegenharmaa
  • Greige
  • Hiilenharmaa
  • Karpalo
  • Navy
  • Sinivihreä

Koko

Käytä Fitle-kokoapuria

Clear

Valitse koko nähdäksesi saatavuuden

199,90

Tavoitteena täydellinen huppari

Neulos

Teimme lukemattomia neuloskokeiluja ja mallikappaleita ennen kuin saimme sen valmiiksi: selkeän ja miellyttävän huppareiden kuninkaan, jossa ei ole mitään liikaa tai liian vähän. 100 % Baby Alpaca-laatu tekee neuloksesta kestävän ja pehmeän.

Ihotuntuma

Keskipaksun neuleen päällyspinta on sileää neulosta ja ihoa vasten tuleva pinta muodostuu miellyttävän pehmeistä lyhyistä lankalenkeistä. Neulos paranee käytön myötä pehmenemällä ja mukautumalla päällesi.

Sopii kaikille

Hoodie sopii sinulle, hänelle ja heille – tänään ja vuosien päästä. Unisex-mallina Hoodie on suunniteltu kaikille.

Harkitse omaa kokoasi pienempää kokoa, jos haluat normaalia kokasi mukalevaa istuvuutta.

Huppu tekee hupparin

Hupun leveyttä ja pituutta testattiin Hoodien kehitysvaiheessa monen monta kertaa. Löisimme viimein sopivan ja täydellisen koon hupulle, joka on helppo pukea takinkin alle.

Näin maailman paras neulehuppari syntyy

1

Alpakka, tuo andien kulta

100 % Baby Alpaca – unelmien kuitulaatu. Se ei nimestään huolimatta ole nuoren alpakkavasan villaa, vaan nimi juontaa juurensa kuitulaadun erityisen pehmeästä tuntumasta.

2

Lämmittävyys ja hengittävyys

Oletko vilukissa tai häiritseekö kuumuus? Alpakka on kuin luotu sinulle: Andien vuoristossa vaeltava alpakka on sopeutunut eri lämpötiloihin, sillä päivisin vuoristossa paahtaa helle, öisin taas vinkuu viima. Tämän vuoksi alpakan villalle on kehittynyt vuosituhansien saatossa erityiset ominaisuudet niin lämmittävyyden kuin hengittävyyden suhteen.

3

Alpakka vs. merino

Merinovillaan verrattuna alpakan villa erottuu erityisesti ylivertaisten kosteudensiirto-ominaisuuksiensa vuoksi. Alpakkakuitu on käsittelemätöntä ja pystyy sitomaan ja siirtämään itseensä ainutlaatuisen hyvin kosteutta – se siis viilentää, kun tarvitset sitä.

 

wool. villa

4

Alpakan villa – paranee käytössä

Useimmat Alpa®-neuleet neulotaan varsin tiheällä neuloksella, materiaalia säästelemättä. Tästä syystä useimmat tuotteemme pehmenevät parhaimmilleen vasta käytön myötä – neuleet vaativat siis sisäänajoa, eli kesytystä. Tiheä neulonta lisää hankauskestävyyttä, joka on villavaatteissa usein heikkous.