Stripe-pooloneule, roosa

100 % Baby Alpaca

58 reviews

Sinun näköisesi neule. Stripe on tyköistuva poolo, joka loistaa niin asun pääroolissa kuin kevyenä välikerroksena muiden vaatteiden alla. Joustinneule suo neuleelle erinomaisen liikkuvuuden ja 100 % alpakan villa hemmottelee ihoa. Kaavoitukseltaan suora vaate saa muotonsa käyttäjältään – istuvuus on aina täydellinen.

Väri: Roosa

Koko

Käytä Fitle-kokoapuria

Clear

Valitse koko nähdäksesi saatavuuden

169,90

  • Nopea toimitus 1-3 arkipäivää
  • 30 vrk:n vaihto ja palautus
  • Vastuullinen tuotanto
  • Asiakastyytyväisyys 4,8/5

Ota kaikki asiakasarvostelut käyttöön ja tee niistä interaktiivisia hyväksymällä toiminnaliset evästeet

asiakkaiden arvostelut
4,8 Perustuu 58 arvosteluun
5 ★
83% 
48
4 ★
12% 
7
3 ★
3% 
2
2 ★
2% 
1
1 ★
0% 
0
Kirjoita arvostelu Kysy tuotteesta

Kiitos arvostelustasi!

Tuotearvosteluista on paljon hyötyä muille asiakkaille. Voit jakaa tuotearvostelusi ystävillesi!

Filter Reviews:
MM
29 syys 2023
Minja M.
FI FI

Stripe-pooloneule

Kaunis ja miellyttävän tuntuinen neule. Etenkin smaragdin vihreä väri oli ihan täydellinen. Ainut pieni miinus tulee siitä, että neule on lyhyempi kuin odotin, mutta eiköhän siihenkin totu.

PL
22 syys 2023
Päivi L.
FI FI

Stripe poolo

Kaunis väri ja malli, mutta kaulus tuntui tiukalta ja kutitti, joten palautin.

A
27 heinä 2023
Ajaton
FI FI

Ajaton ja ihana

Tilasin kokeiluun sekä vihreän, että punaisen ja päädyin valitsemaan vihreän. Neule osoittautui kuitenkin niin ihanaksi, että lopulta tilasin uudestaan punaisenkin. Neule on mitoiltaan juuri sopiva ja laskeutuu lantion yläosaan, hihojen pituus myös hyvä. Muutenkin asettuu kauniisti ja peittää pienet muhkurat vatsan seudulla. Kaulus ei ole liian tiukka. Koko vastaa normaalia kokoani. Materiaali kutittaa hieman alkuun, mutta ei mitään ylitsepääsemätöntä. Neule on ohut, mutta ei läpinäkyvä ja lämmin! Kuitenkin hengittää ja sillä pystyi lähteä lenkillekin. En ole pessyt neuleita vielä kertaakaan, tuuletus on riittänyt. En tiedä, kuinka käyttäytyy pesun jälkeen. Olen todella tyytyväinen. Värit ja muotoilu todella kauniit ja ajattomat.

SN
27 heinä 2023
Sanna N.
FI FI

Stripe-pooloneule, smaragdi - M

Tilasin kokeiluun sekä vihreän, että punaisen ja päädyin valitsemaan vihreän. Neule osoittautui kuitenkin niin ihanaksi, että lopulta tilasin uudestaan punaisenkin. Neule on mitoiltaan juuri sopiva ja laskeutuu lantion yläosaan, hihojen pituus myös hyvä. Muutenkin asettuu kauniisti ja peittää pienet muhkurat vatsan seudulla. Kaulus ei ole liian tiukka. Materiaali kutittaa hieman alkuun, mutta ei mitään ylitsepääsemätöntä. Neule on ohut, mutta ei läpinäkyvä ja lämmin! Kuitenkin hengittää ja sillä pystyi lähteä lenkillekin. En ole pessyt neuleita vielä kertaakaan, tuuletus on riittänyt. En tiedä, kuinka käyttäytyy pesun jälkeen. Olen todella tyytyväinen ja värit ja muotoilu todella kauniit ja ajattomat.

BM
28 kesä 2023
Birgitta M.
FI FI

Stripe-pooloneule

Tosi ihana pusero, tästä tulee lempivaate helposti. Koon valintaohje on täsmällinen, sitä kannattaa noudattaa.