Reed-neulehame, tummanharmaa

100 % Fine Special Alpaca

Luotettavaa lämpöä, vapaata oloa, kestävää kauneutta.

Reed-neulehameestamme tuli niin uskomattoman miellyttävä, ettei sitä malta olla käyttämättä jatkuvasti. Siksi suunnittelimme siitä moni-ilmeisen: Reedin neulospinnat ovat sisä- ja ulkopuoleltaan erilaiset ja sitä voi käyttää molemmin puolin. Hameen halkion voi kääntää oman mieltymyksesi mukaan eteen, taakse tai sivulle.

Jos sinulla ei ole aiempaa kokemusta neulehameesta, tulet yllättymään: Talvella neulehame eristää housuja paremmin kylmältä ja viimalta ja korkea vyötärö lämmittää ja suojaa selkää. Lämpimämmillä säillä väljä vaate puolestaan tuntuu ilmavalta ja olo on kevyt ja vapaa.

Kun puet tämän ensimmäistä kertaa päällesi, tiedät mistä on kyse.

  • 100 % Fine Special -laatuista alpakan villaa. Hengittävä, pehmeä ja lämmin. Tutustu ominaisuuksiin!
  • Paksu ja joustava neulos.
  • Käännettävä – kaksi erilaista neulospintaa.
  • Mukava kuminauhavyötärö ja aukko kuminauhan lyhentämistä varten.
  • Suora malli löydät koko-ohjeen selaamalla alaspäin.
  • Tuntuma pehmenee parhaimmilleen ensimmäisten käyttökertojen myötä.
  • Valmistettu vastuullisesti Pohjois-Euroopassa.
  • Suunnittelija: Silja Piilonen.

Kuvien mallit käyttävät kokoa S.

Löydä sinulle sopiva koko käyttämällä älykästä Fitle-kokoapuria, jonka voit avata alta löytyvästä mittanauhakuvakkeesta. Löydät tuotekuvien joukosta myös tuotteen mittapiirroksen.

Fitle-kokoapurista löydät myös vartalon mittoihin perustuvan taulukon, jota voit verrata joko Fitlen arvioimiin tai todellisiin mitattuihin mittoihisi.

199,90

Valitse
100% tyytyväisyystakuu, 30 päivän ilmainen vaihto- ja palautusoikeus!
Lisätiedot

Hameen kuminauhaa voi tarvittaessa lyhentää kuminauhakujan reunaan jätetyn aukon avulla. Aukko ei jää näkyviin käytössä ja sen voi myös ommella muutamalla pistolla kiinni.

Lisäksi vaatteen hoito-ohjelaput voi halutessaan piilottaa kuminauhakujan aukkoon, jolloin ne eivät näy, kun hametta käytetään sileämpi neulospinta ulospäin. Laput saa irrotettua kokonaan purkamalla lappujen tikkauksen. Katkaise tikkauksen lanka kohdasta, jossa tikkaus kulkee lapun päällä. Näin tikkauksen purkaminen ei vahingoita neuletta. Huomaathan, että jos hoito-ohjelaput on poistettu, tuotetta ei voi vaihtaa tai palauttaa.

Materiaali: 100 % Fine Special Alpaca.

Valmistusmaa: Liettua.

Mitat ja koko: Normaali istuvuus. Hame on suunniteltu käytettäväksi niin, että kuminauha (mittapiirroksen mitta B) asettuu vyötärön kohdalle. Tällöin helma ulottuu keskimittaisella käyttäjällä polven alapuolelle. Jos haluat pitää hametta vyötärön sijaan lantiolla, valitse koko sen perusteella. Kokojen tarkat mitat on ilmoitettu tuotekuvien mittapiirroksessa.

Luonnonkuiduista valmistettujen tuotteiden mitoissa voi olla pientä vaihtelua. Neuloksessa on kuitenkin hyvä joustovara, ja neule mukautuu käyttäjälleen muutaman käyttökerran aikana.

Hoito-ohje: Tuuletus, käsinpesu. Katso hoito- ja pesuohjeet!

Asiakaspalvelumme neuvoo oikean koon valinnassa mielellään.

asiakkaiden arvostelut
5,0 Perustuu 4 arvosteluun
5 ★
100% 
4
4 ★
0% 
0
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Kirjoita arvostelu Kysy tuotteesta

Kiitos arvostelustasi!

Tuotearvosteluista on paljon hyötyä muille asiakkaille. Voit jakaa tuotearvostelusi ystävillesi!

Filter Reviews:
TL
03 loka 2022
Teija L.
FI FI

Reed xl

Hankin tarkoituksella omaa kokoa suuremman. Oli hyvä hankinta, lyhensin kuminauhaa vyötäröllä ja hame istuu hyvin eikä mene liikaa pintaa pitkin. Ihanan paksu ja lämmin neulos.

MR
02 loka 2022
Maarit R.
FI FI

Reed, tummanharmaa, S

Ihana ja lämmin hame. Sopii monenlaisten asukokonaisuuksien kanssa, ja paksu villa riittää varmasti lämmittämään talvellakin.

EM
01 loka 2022
Eva M.
FI FI

Reed neulehame

Niin ihana ja tärkeintä - laadukas tuote . Paksu neule joten se antaa ryhdikkyyttä hameelle . Olen jonkun ajan etsinyt neulehamaan - tämä vastasi kaikkia minun odotuksia . Koko on myöskin sopiva joten taas ihana Alpa- tuote minun vaatekaapissa

EM
01 loka 2022
Eva M.
FI FI

Reed neulehame

Niin ihana ja tärkeintä - laadukas tuote . Paksu neule joten se antaa ryhdikkyyttä hameelle . Olen jonkun ajan etsinyt neulehamaan - tämä vastasi kaikkia minun odotuksia . Koko on myöskin sopiva joten taas ihana Alpa- tuote minun vaatekaapissa