Melt-neulemekko, koralli

70 % Premium Baby Alpaca 30 % Mulberry-silkki

Melt-mekossa mielenkiintoinen kaavoitus kohtaa upeasti laskeutuvan, himmeästi hohtavan neuloksen. Melt on niin pehmeä ja väljä, että siihen pukeutuu mielellään aina ja kaikkialle. Arvokkaat materiaalit ja näyttävät laskokset tekevät mekosta huomiota herättävän asun myös arkipäiväistä erityisempiin hetkiin.

Mekon muuntautumiskyky perustuu harkituille yksityiskohdille. Melt on suunniteltu käännettäväksi. Pääntieksi voi valita joko V- tai O-pääntien. Vesiputouskädentie antaa käsille tilaa, mutta on myös elegantti yksityiskohta. Alpakan villa täydentyy mekon materiaaleissa ripauksella Mulberry-silkkiä, joka tuo neulokseen hillittyä hohdetta. Neulos on ohutta, ja paksuudeltaan Melt vastaa Poem-neulemekkoa.

Pehmeinä soljuvat laskokset tuovat valoissa ja varjoissa läikehtivän neuloksen loisteen upeasti esille. Mekon väljyys antaa vapauden liikkua, ja voit tuntea vaatteen tanssahtelevan ympärilläsi astellessasi kesäpäivän auringossa. Kanna kesän muistot mukanasi talven yli pukemalla mekon ylle neule ja alle lämpimät sukkahousut.

  • Ylellisten materiaalien juhlaa – 70 % Premium Baby Alpaca 30 % Mulberry-silkki.
  • Kevyt ja sileä neulos.
  • Suunniteltu käytettäväksi joko V- tai O-pääntie edessä.
  • Avara ja näyttävä vesiputouskädentie kehystää käsivartta pehmeästi.
  • Tuplakoot ja rento mitoitus – löydät koko-ohjeen selaamalla alaspäin.
  • Valmistettu vastuullisesti Pohjois-Euroopassa.
  • Suunnittelija: Silja Piilonen.

Alpakka-silkkilangassa esiintyy paksuusvaihtelua, joka kuuluu langan ominaisuuksiin.

Kuvien malli on 173 cm pitkä ja käyttää kokoa XS/S.

Löydä sinulle sopiva koko käyttämällä älykästä Fitle-kokoapuria, jonka voit avata alta löytyvästä mittanauhakuvakkeesta. Löydät tuotekuvien joukosta myös tuotteen mittapiirroksen.

229,90

Valitse
100% tyytyväisyystakuu, 30 päivän ilmainen vaihto- ja palautusoikeus!
Lisätiedot

Materiaali: 70 % Premium Baby Alpaca 30 % Mulberry-silkki.

Valmistusmaa: Liettua.

Mitat ja koko: Rennot tuplakoot. Helma ulottuu keskimittaisella käyttäjällä hieman polven alapuolelle. Vaikka istuvuus on väljä, suosittelemme valitsemaan mekosta sen koon, jota yleensäkin käytät. Jos olet selvästi kokojen välillä, harkitse pienempää tuplakokoa. Huomaathan, että tuplako’oissa eri kokojen välillä on tavallista enemmän eroa. Kokojen tarkat mitat on ilmoitettu tuotekuvien mittapiirroksessa.

Luonnonkuiduista valmistettujen tuotteiden mitoissa voi olla pientä vaihtelua. Neuloksessa on kuitenkin hyvä joustovara, ja neule mukautuu käyttäjälleen muutaman käyttökerran aikana.

Hoito-ohje: Tuuletus, käsinpesu. Useimpien pesukoneiden silkkiohjelmat ovat tarpeeksi hellävaraisia tuotteelle (konepesu kuitenkin aina oman harkinnan mukaan).

Asiakaspalvelumme neuvoo oikean koon valinnassa mielellään.

asiakkaiden arvostelut
4,0 Perustuu 3 arvosteluun
5 ★
67% 
2
4 ★
0% 
0
3 ★
0% 
0
2 ★
33% 
1
1 ★
0% 
0
Customer Photos
Kirjoita arvostelu Kysy tuotteesta

Kiitos arvostelustasi!

Tuotearvosteluista on paljon hyötyä muille asiakkaille. Voit jakaa tuotearvostelusi ystävillesi!

Filter Reviews:
SM
10 heinä 2022
Satu M.
FI FI

Melt neulemekko

Ihana rento mekko jokapäiväiseen menoon, ja asusteilla saa helposti muutettua juhliin sopivaksi. Mukava päällä, ei purista tai kutita

MS
09 heinä 2022
Miia S.
FI FI

Ihana, ylellinen materiaali

Päällä niin pehmeä, vilpoinen, mutta lämmittää. Korsllinrn väri täydellinen.

Alpa Melt-neulemekko, koralli Review
SI
30 kesä 2022
Sonja I.
FI FI

Melt-neulemekko, koko XS/S

Olen yleensä ollut erittäin tyytyväinen Alpan tuotteisiin mitoituksineen, mutta tämä mekko oli päälläni aivan muodoton eikä istunut ollenkaan.