Silent-neuletakki, grafiitti

70 % Premium Baby Alpaca 30 % Mulberry-silkki

Silent on erittäin kevyt ja hengittävä neuletakki, joka on valmistettu luonnonmateriaaleista, joita hienompia maailmasta tuskin löytää. Mallin nimi juontuu sen eleettömästä ja yksinkertaisesta designista, joka jättää tilaa muulle asulle ja on monipuolisesti yhdisteltävissä.

Neuleen lanka on Premium Baby Alpacaa, hienointa mahdollista alpakkalaatua, johon on sekoitettu maailman arvokkainta ja parasta silkkiä, mulperia. Tätä silkkiä saadaan vain silkkiperhosista, jotka syövät vain mulperipuun lehtiä. Kuitu on erittäin hienoa ja pehmeää.

  • Ylellisten materiaalien juhlaa – 70 % Premium Baby Alpaca 30 % Mulberry-silkki.
  • Silkki antaa yksinkertaiselle neuleelle vahvuutta ja kaunista kiiltoa.
  • Erittäin kevyt ja ilmava.
  • Suora leikkaus.
  • Neule on suunniteltu Suomessa sekä valmistettu vastuullisesti Pohjois-Euroopassa.
  • Suunnittelija: Ainomaria Haataja.

Löydä sinulle sopiva koko käyttämällä älykästä Fitle-kokoapuria, jonka voit avata alta löytyvästä mittanauhakuvakkeesta. Löydät tuotekuvien joukosta myös tuotteen mittapiirroksen.

Alpakka-silkkilangassa on jonkin verran luonnollista paksuusvaihtelua, joka kuuluu tuotteen ominaisuuksiin.

209,90

Valitse
100% tyytyväisyystakuu, 30 päivän ilmainen vaihto- ja palautusoikeus!

Silent malli on saanut innoituksensa hiljaisuudesta, jota ihminen tarvitsee tasapainottamaan elämän tuomaa hälyä. Vaatekaapissa Silent neuletakin rooli on samankaltainen: se selkeyttää asukokonaisuuksia ja pysyy vuodesta toiseen yhtä tarpeellisena ja ajattomana.

Toivon, että Silentin uusitusta silkki-alpakka versiosta tulee yhtä rakastettu, kuin alkuperäinen Silent -neuletakki oli. Pyrin muokkauksissa olemaan hyvin hellävarainen, jotta tuotteen selkeä ja ajaton muotokieli säilyisi muuttumattomana.”

-Suunnittelija, Ainomaria Haataja

Lisätiedot

Materiaali: 70 % Premium Baby Alpaca 30 % Mulberry-silkki.

Valmistusmaa: Liettua.

Mitat ja koko: Normaali mitoitus. Suosittelemme tavanomaista vaatekokoasi. Kokojen tarkat mitat on ilmoitettu tuotekuvien mittapiirroksessa. Luonnonkuiduista valmistettujen tuotteiden mitoissa voi olla pientä vaihtelua. Neuloksessa on kuitenkin hyvä joustovara, ja neule mukautuu käyttäjälleen muutaman käyttökerran aikana.

Pesu: Hellä käsinpesu silkkipesuaineella viileässä vedessä tai kemiallinen pesu. Konepesu silkille sopivalla pesuohjelmalla omalla vastuulla. Tuote hylkii likaa, joten tavallisesti tuotteen raikastamiseksi riittää tuuletus.

Asiakaspalvelumme neuvoo oikean koon valinnassa mielellään.

asiakkaiden arvostelut
4,8 Perustuu 78 arvosteluun
5 ★
85% 
66
4 ★
10% 
8
3 ★
5% 
4
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Kirjoita arvostelu Kysy tuotteesta

Kiitos arvostelustasi!

Tuotearvosteluista on paljon hyötyä muille asiakkaille. Voit jakaa tuotearvostelusi ystävillesi!

Filter Reviews:
SK
19 marras 2022
Silja K.
FI FI

Silent-neuletakki, yönsininen M

Laadukkaan näköinen, istuu kauniisti ja on väriltään monikäyttöinen. Napit voisivat olla toisenlaiset, tyyliltään neuleen arvoiset, ehkäpä neuleen sävyiset.

MH
13 marras 2022
Mari H.
FI FI

Silent-neletakki grafiitti

Neulepinta on kaunis ja leikkaus imarteleva. Vielä reilu vuosi hankinnan jälkeen, ahkeran käytön jäljiltä, kuin uusi!

SP
20 loka 2022
Soili P.
FI FI

Silent-neuletakki hopeapaju S

Siisti, jopa juhlallinen ohuehko neuletakki käytettäväksi vaikka juhlavaatetuksen yhteydessä, tai kesäkeleillä lämmikkeeksi mukaan. Oli kuten oletin kuvauksesta - ja koko S sopiva kuten muissakin Alpan tuotteissa (kokeilin ensin XS, koska S oli sillä hetkellä lopussa, mutta sain vaihdettua)

A
09 loka 2022
AnniManni
Finland Finland

Lyhyt ja leveä

Ihana materiaali ja täydellinen väri. Istuvuus on huono koska takki on aivan liian lyhyt, liian leveä ja sivusaumasta puuttuu muotoilu kokonaan. Ostaisin kaikki vaatteeni Alpalta, jos saisitte näiden naistenmallien mitoitukset kuntoon ja v-pääntietä enemmän tarjolle. Kaikki kevyet neuleet ovat 5-10cm liian lyhyitä, hiukan liian leveitä ja säkkimallia kun sivusauma on suora ilman muotoilua.

SM
24 syys 2022
Soile M.
FI FI

Silent neuletakkai

Yhtä ihana kuin aikaisemmatkin