Twilight-neuletakki, indigonsininen

100 % Alpakan villaa

Hämärää tarkoittavan Twilightin inspiraationa on ollut hetki, jolloin valo vaihtuu päivän ja illan rajakohdassa ja ympäristön muodot pehmenevät.

Tyylikkään harmoninen ja eleettömän klassinen neuletakki käy sekä käyttövaatteesta että edustusneuleesta. Neuleen pinta on kaunista helmineulosta.

 • Neule on 100 % alpakan villaa, joka on yksi maailman arvokkaimmista ja hienoimmista luonnonkuiduista. Lue lisää!
 • Rakenne on muotoonneulottu, ja saumat ovat kestävät ja kauniisti linkatut.
 • Vyötärö on naisellisen kaarrettu.
 • Neulokseltaan paksu neuletakki on erittäin kestävä ja lämmin.
 • Napakka neulos pehmenee käyttömukavuuteensa ensimmäisten käyttökertojen aikana.
 • Helmassa ja hihansuussa käpertymisen estävä tubulaarineulos.
 • Neule on suunniteltu Suomessa sekä tuotettu vastuullisesti ja kestävästi.
 • Suunnittelija: Ainomaria Haataja

  Neuleen mitat löytyvät tuotekuvista.

  229,90

  Valitse
  100% tyytyväisyystakuu, 30 päivän ilmainen vaihto- ja palautusoikeus!

  “Osasin odottaa korkeaa laatua suositusten ja hyvien palautteiden perusteella, mutta tuote ylitti odotukseni. Neuletakki ei kutita, ja se vastaa kokoaan. Vaate on säilyttänyt muotonsa ja on ihanan paksu.” 

  –Heidi

  Lisätiedot

  Silkkisen pehmeä ja lämmin alpakan villa on yksi hienoimmista ja arvokkaimmista luonnonkuiduista maailmassa. Katso lisää!

  Materiaali: 100 % alpakan villa

  Valmistusmaa: Liettua

  Mitat ja koko

  Mittataulukko löytyy tuotekuvien joukosta.

  Huom! Luonnonkuiduista valmistettujen tuotteiden mitoissa voi olla pientä vaihtelua. Neuloksessa on kuitenkin hyvä joustovara, ja neule mukautuu käyttäjälleen muutaman käyttökerran aikana.

  Hoito-ohje: Tuuletus, käsinpesu. Katso hoito- ja pesuohjeet!

  Asiakaspalvelumme neuvoo oikean koon valinnassa mielellään.

  asiakkaiden arvostelut
  4,9 Perustuu 67 arvosteluun
  Kirjoita arvostelu Kysy tuotteesta

  Kiitos arvostelustasi!

  Tuotearvosteluista on paljon hyötyä muille asiakkaille. Voit jakaa tuotearvostelusi ystävillesi!

  Filter Reviews:
  TT
  05 tammi 2021
  Tiina T.
  Finland Finland
  Twilight Salvia S

  Olen herkkäihoinen ja esimerkiksi Drizzle/Forest pisteli minua kovasti alussa käyttäessäni sitä. Twilightin kanssa alussa muutaman päivän ajan tuntui pistelyä käsivarsissa ja kaulan alueella, mutta kolmantena käyttökertana pistely oli jo dramaattisesti vähentynyt. Nyt pitäessäni neuletta päällä en huomaa pistelyä lainkaan, ellen kiinnitä erityistä huomiota tiettyihin kohtiin, jossa neule on paljasta ihoa vasten. Uskon, että neule pehmenee tästä vielä entisestään. Tuote on sävyltään minulle erinomainen (silmieni sävyinen!) ja olen jatkuvasti käyttänyt tuotetta sen saapumisen jälkeen. Siitä tiedän että ostettu tuote on minulle oikea - haluan käyttää sitä heti! Minua tuote lämmittää sopivasti eikä ole liian kuuma, vaan juuri sopiva. Olen 156cm ja 56kg ja minulle S koko oli sopiva Twilightissa (Drizzlessä M liian iso, Forestissa S liian tiukka käsien kohdalta vaikka muuten hyvä). Twilight mukautuu jonkin verran kehoon, eli alussa tuntui hiukan tiukemmalta kuin nyt muutaman päivän käytön jälkeen. Olen todella tyytyväinen tuotteeseen. Minusta tuli kertaheitolla Alpa-fani!

  Alpa Twilight-neuletakki, indigonsininen Review
  LS
  12 elo 2021
  Laura S.
  FI FI
  Twilight roosa S

  Omistan useita Alpan neuleita ja roosa Twilight nousi suoraan suosikiksi värinsä ja mallinsa puolesta. Neulos itsessään on kaunis ja tuntui heti uutena pehmeältä. Drizzle pisteli minua herkkäihoisena alussa enemmän. Uudistetun mallin helma on myös kaunis ja näyttää ryhdikkäämmältä myös työpukeutumisessa, kun ei pääse rullautumaan. Käytän yleensä kokoja S/M ja tästä koko S istuu rennon sopivasti. Neule on vanhaan Drizzlen S-kokoon verrattuna selkeästi suurempi, esim. käsivarsissa on reilusti tilaa. Luulen, että olisin voinut ottaa tästä jopa XS-koon, jos olisin halunnut todella istuvan neuletakin. Tämä on näitä vaatekaapin luottotuotteita, klassikko syntyessään!

  RR
  30 kesä 2021
  Riika R.
  FI FI
  Twilight roosa

  Aivan ihana ja laadukas neule. Pitää loistavasti muotonsa eikä nyppyynny. Ihana malli hameiden ja housujen kaverina. Roosa väri aavistuksen lilaan taittava. Haluan lisää Alpaa.

  PS
  28 touko 2021
  Pirjo S.
  FI FI
  Twilight Salvia M

  Muuten kaunis väri salvia, mutta sävy ei sopinut minulle, joten meni palautukseen. Neuletakki tuntui napit kiinni myös liian tiukalta. Koko L on taas turhan iso selästä, joten tämä malli ei vain ollut minulle oikea.

  RS
  27 maalis 2021
  Riikka S.
  FI FI
  Twilight - keskiharmaa, L

  Twilight on toinen Alpani. Twilight on ihana, rento villatakki, jota olen käyttänyt paljon työssäni päiväkodissa. Twilight on jämäkkä, mutta pehmeä.