Slowly-neuletakki, vaaleanharmaa

100 % Fine Special Alpaca

177 reviews

Tämä neule kuuluu Alpa Archives -kokoelmaan. Alpa Archives -neuleet ovat rakastettuja, ikonisia klassikkomalleja, jotka tuodaan nyt takaisin mallistoon rajattuina erinä. Neuleet lämmittävät myös mieltä, sillä ne on valmistettu vastuullisesti tuotannon ylijäämälangoista.

Rennosti mitoitettu Slowly on ensimmäinen oversize-neuletakkimme, joka henkii ajatonta ja rentoa tyylikkyyttä. Reilu mitoitus ja hengittävä alpakan villa luovat ympärillesi pehmeän suojan, jossa voit tuntea olosi äärettömän mukavaksi.

Väri: V.harmaa

Koko

Käytä Fitle-kokoapuria

Clear

Valitse koko nähdäksesi saatavuuden

139,90

  • Nopea toimitus 1-3 arkipäivää
  • 30 vrk:n vaihto ja palautus
  • Vastuullinen tuotanto
  • Asiakastyytyväisyys 4,8/5

Ota kaikki asiakasarvostelut käyttöön ja tee niistä interaktiivisia hyväksymällä toiminnaliset evästeet

asiakkaiden arvostelut
4,6 Perustuu 177 arvosteluun
5 ★
73% 
130
4 ★
19% 
33
3 ★
4% 
7
2 ★
3% 
5
1 ★
1% 
2
Kirjoita arvostelu Kysy tuotteesta

Kiitos arvostelustasi!

Tuotearvosteluista on paljon hyötyä muille asiakkaille. Voit jakaa tuotearvostelusi ystävillesi!

Filter Reviews:
KK
09 huhti 2022
Katri K.
FI FI

Slowly

Villatakki on erinomainen luottovaate. Nyppyä ja langannousuja tulee kyllä mutta on helposti nypittävissä sekä korjattavissa pienellä virkkuukoukulla. Lämmin ja rento, koko on reilu, itse halusin todella reilun mallin ja olen todella tyytyväinen. En malta antaa levätä vaan on jatkuvassa käytössä.

M
26 marras 2021
Marja
Finland Finland

Slowly kupari

Upea tuote ja materiaali! Neule on yllättävän raskas ja silti ryhdikäs. Käytän tavallisesti m-kokoa, mutta vaate on sen verran over size, että vaihdoin ässään. Kuparin väri on syvä ja erityisen kaunis läheltä katsottuna. Siksi kannattaa ostaa itselle.

LS
13 marras 2021
Leena S.
FI FI

Slowly villatakki

Ihana tuote, istuu hyvin ja on lämmin. Kupari pirteä väri.

ES
08 marras 2021
Elina S.
FI FI

Slowly-neuletakki, kupari

Neuletakki on ihana, pehmeä ja rento ja on ollut alusta asti viikottaisessa käytössä. Vaate, joka on helppo vetää päälle ja tuntuu aina hyvältä. Tilasin kokoa normaalia isomman, XXL:n ja se on juuri sopivan väljä ja rento.

AS
30 loka 2021
Anna S.
FI FI

Slowly-neuletakki

Tämä on toinen slowly-takki. Ensimmäisen ostin vuosi sitten ja käytin läpi talven lähes joka päivä. Todella lämmin ja mukava päällä, vaikka on rento niin kuitenkin käy myös työpaikalle. Täydellinen tällaiselle vilukissalle! Vuoden vanhan neuleen pinta pysynyt moitteettomana kovasta käytöstä huolimatta.