Silent-neuletakki, hopeapaju

Poistuu mallistosta

70 % Premium Baby Alpaca 30 % Mulberry-silkki

Silent on erittäin kevyt ja hengittävä neuletakki, joka on valmistettu luonnonmateriaaleista, joita hienompia maailmasta tuskin löytää. Mallin nimi juontuu sen eleettömästä ja yksinkertaisesta designista, joka jättää tilaa muulle asulle ja on monipuolisesti yhdisteltävissä.

Neuleen lanka on Premium Baby Alpacaa, hienointa mahdollista alpakkalaatua, johon on sekoitettu maailman arvokkainta ja parasta silkkiä, mulperia. Tätä silkkiä saadaan vain silkkiperhosista, jotka syövät vain mulperipuun lehtiä. Kuitu on erittäin hienoa ja pehmeää.

  • Ylellisten materiaalien juhlaa – 70 % Premium Baby Alpaca 30 % Mulberry-silkki.
  • Silkki antaa yksinkertaiselle neuleelle vahvuutta ja kaunista kiiltoa.
  • Erittäin kevyt ja ilmava.
  • Suora leikkaus.
  • Neule on suunniteltu Suomessa sekä valmistettu vastuullisesti Pohjois-Euroopassa.
  • Suunnittelija: Ainomaria Haataja.

Löydä sinulle sopiva koko käyttämällä älykästä Fitle-kokoapuria, jonka voit avata alta löytyvästä mittanauhakuvakkeesta. Löydät tuotekuvien joukosta myös tuotteen mittapiirroksen.

Alpakka-silkkilangassa on jonkin verran luonnollista paksuusvaihtelua, joka kuuluu tuotteen ominaisuuksiin.

129,90

Valitse
100% tyytyväisyystakuu, 30 päivän ilmainen vaihto- ja palautusoikeus!

Silent malli on saanut innoituksensa hiljaisuudesta, jota ihminen tarvitsee tasapainottamaan elämän tuomaa hälyä. Vaatekaapissa Silent neuletakin rooli on samankaltainen: se selkeyttää asukokonaisuuksia ja pysyy vuodesta toiseen yhtä tarpeellisena ja ajattomana.

Toivon, että Silentin uusitusta silkki-alpakka versiosta tulee yhtä rakastettu, kuin alkuperäinen Silent -neuletakki oli. Pyrin muokkauksissa olemaan hyvin hellävarainen, jotta tuotteen selkeä ja ajaton muotokieli säilyisi muuttumattomana.”

-Suunnittelija, Ainomaria Haataja

Lisätiedot

Materiaali: 70 % Premium Baby Alpaca 30 % Mulberry-silkki.

Valmistusmaa: Liettua.

Mitat ja koko: Normaali mitoitus. Suosittelemme tavanomaista vaatekokoasi. Kokojen tarkat mitat on ilmoitettu tuotekuvien mittapiirroksessa. Luonnonkuiduista valmistettujen tuotteiden mitoissa voi olla pientä vaihtelua. Neuloksessa on kuitenkin hyvä joustovara, ja neule mukautuu käyttäjälleen muutaman käyttökerran aikana.

Pesu: Hellä käsinpesu silkkipesuaineella viileässä vedessä tai kemiallinen pesu. Konepesu silkille sopivalla pesuohjelmalla omalla vastuulla. Tuote hylkii likaa, joten tavallisesti tuotteen raikastamiseksi riittää tuuletus.

Asiakaspalvelumme neuvoo oikean koon valinnassa mielellään.

asiakkaiden arvostelut
4,8 Perustuu 85 arvosteluun
5 ★
84% 
71
4 ★
11% 
9
3 ★
5% 
4
2 ★
0% 
1
1 ★
0% 
0
Kirjoita arvostelu Kysy tuotteesta

Kiitos arvostelustasi!

Tuotearvosteluista on paljon hyötyä muille asiakkaille. Voit jakaa tuotearvostelusi ystävillesi!

Filter Reviews:
HR
12 maalis 2023
Heli R.
FI FI

Silent neuletakki Hopeapaju

Neuletakki monikäyttöinen ja kaunis.

EP
09 maalis 2023
Eeva-Liisa P.
FI FI

Silent -neuletakki, koko M

Tuote on sopivan ohut, mutta ei niin kevyt ja ilmava kuten oletin. Olen aiemmin ostanut pitkän samasta materiaalista neulotun villatakin ja oletin, että tämä neule olisi samanlainen. Näin ei ollut. Ehkä villatakki tulee kuitenkin pidettyä. Koko on minulle hyvä.

EN
11 helmi 2023
Eini N.
FI FI

Silent-neuletakki, grafiitti - koko L

Silent-neuletakki on juuri sopivan kevyt, ohut, laadukas ja siisti "toimisto- ja kesämatkajakku". Suositeltu koko L oli nappiinsa. Muilta valmistajilta käytän usein kokoa XL.

M
06 helmi 2023
Maiju
FI FI

Epäsiistin näköinen

Tilasin grafiitinvärisen neuletakin, mutta petyin sen epäsiistiin ilmeeseen. Tumman kuidun seassa on valkoista kuitua, joka saa takin näyttämään siltä kuin taloudessa olisi karvaa päästävä valkoinen lemmikki. En ole ennen tällaiseen "meleerattuun" ilmeeseen törmännyt. Haluaisin yksivärisen tumman harmaan tai mieluummin mustan takin. Lisäksi saisi olla lyhyempi, jotta sopisi paremmin hameiden kanssa.

08 helmi 2023

Alpa

Hei Maiju, olemme sinuun yhteydessä sähköpostitse.

JV
21 tammi 2023
Johanna V.
FI FI

Silent -neuletakki

Loistava perusvillatakki