Parsinta

17,0029,00

Korjauspalvelumme ovat saatavilla Alpa-neuleisiin.

Perusparsinta käsittää noin sormenpään kokoisten reikien, vaurioiden tai repeämien korjauksen, joissa neulos ei ole lähtenyt rikkoutumisen jälkeen laajemmin purkautumaan.

Haastava parsinta käsittää useimmat tilanteet, joissa neulos on purkautunut useamman sentin alueelle. Ota haastavissa tilanteissa aina yhteys asiakaspalveluun, niin tarkistamme onko korjaaminen parsimalla mahdollista.

 • Parsinta tehdään mahdollisimman huomaamattomasti.
 • Korjaukseen käytetään alkuperäistä lankaa, mikäli mahdollista.

Toimi näin:
1. Lisää haluamasi korjauspalvelut ostoskoriisi ja maksa tilaus. Anna toimitusosoitteeksi osoite, johon haluat tuotteen postitetuksi korjauksen valmistuttua. Ota tilausnumerosi ylös.
2. Merkitse korjattavat kohdat (reiät, langannousut tms.) esimerkiksi pujottamalla neuleeseen vikakohdan viereen paperiklemmari tai sitomalla siihen erivärinen lankalenkki.
3. Kirjoita mukaan lappu, josta ilmenee tarkasti korjauksen tarve ja paikka. Kirjaa lapulle myös korjausostoksesi tilausnumero, niin osaamme postittaa tuotteen takaisin sinulle.
4. Vie tuote Postin toimipisteeseen ja anna palautuskoodi ”644384”. Tuote palautuu meille ja viemme sen korjattavaksi.
5. Lähetämme neuleen sinulle takaisin kun se on korjattu – noin 1–2 viikossa. Toimitus tapahtuu osoitteeseen, jonka annoit korjauspalvelutilauksen yhteydessä.

Poista

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
Määrä

Perusparsinta, Haastava parsinta

Asiakkaiden arvostelut

4.7 Perustuen 6 arvosteluun
5 ★
83% 
5
4 ★
0% 
0
3 ★
17% 
1
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Kirjoita arvostelu

Kiitos tuotearvostelustasi

Arvostamme paljon tuotearvosteluasi, kiitos siitä. Voit jakaa sen tästä ystävillesi.

Filter Reviews:
  02/10/2019

  Perusparsinta

  Loistava palvelu! Neuleessani oli näkyvällä paikalla purkauma, mutta se oli saatu korjattua erittäin siististi ja neule pelastui takaisin ansaitsemaansa käyttöön. Kiitos kun tarjoatte kertakäyttökulttuurin maailmassa tällaista palvelua ja vaatteita joita kannattaakin korjata. Suosittelen lämpimästi!

  M
  Moona .
  13/09/2019

  Perusparsinta

  Rakkaan Twilightini taskunsuuhun oli tullut isohko reikä, mutta onneksi Alpa tarjoaa parsintapalvelua ja kriisi selätettiin! Taskunsuu on kuin uusi, kiitokset hyvästä työstä!

  PP
  Piritta P.
  FI FI
  07/07/2019

  Korjaus

  Erittäin siistiä jälkeä. Neuleessa ei erotu korjattu kohta. Suosittelen!

  A
  Anita
  27/06/2019

  Erinomainen

  Korjausjälki oli todella siisti, korjattua kohtaa ei pystynyt erottamaan. Voin suositella parsintapalvelua todella lämpimästi!

  JW
  Jenni W.
  FI FI
  29/12/2018

  Parsinta

  Tosi hyvä palvelu.

  SN
  Sanna N.
  FI