Parsinta

Korjauspalvelumme ovat saatavilla Alpa-neuleisiin.

Perusparsinta käsittää noin sormenpään kokoisen reiän, vaurio tai repeämän korjauksen, joissa neulos ei ole lähtenyt rikkoutumisen jälkeen laajemmin purkautumaan.

Haastava parsinta käsittää useimmat tilanteet, joissa neulos on purkautunut useamman sentin alueelle. Ota haastavissa tilanteissa aina yhteys asiakaspalveluun, niin tarkistamme onko korjaaminen parsimalla mahdollista.

  • Parsinta tehdään mahdollisimman huomaamattomasti.
  • Korjaukseen käytetään alkuperäistä lankaa, mikäli mahdollista.

Toimi näin:
1. Lisää haluamasi korjauspalvelutoimenpiteet ostoskoriisi ja maksa tilaus. Anna toimitusosoitteeksi osoite, johon haluat tuotteen postitetuksi korjauksen valmistuttua. Ota tilausnumerosi ylös.
2. Merkitse korjattavat kohdat (reiät, langannousut tms.) esimerkiksi pujottamalla neuleeseen vikakohdan viereen paperiklemmari tai sitomalla siihen erivärinen lankalenkki.
3. Kirjoita mukaan lappu, josta ilmenee tarkasti korjauksen tarve ja paikka. Kirjaa lapulle myös korjausostoksesi tilausnumero, niin osaamme postittaa tuotteen takaisin sinulle.
4. Vie tuote Postin toimipisteeseen ja anna palautuskoodi ”644384”. Tuote palautuu meille ja viemme sen korjattavaksi.
5. Lähetämme neuleen sinulle takaisin kun se on korjattu – noin 1–2 viikossa. Toimitus tapahtuu osoitteeseen, jonka annoit korjauspalvelutilauksen yhteydessä.

17,0029,00

Valitse
100% tyytyväisyystakuu, 30 päivän ilmainen vaihto- ja palautusoikeus!
Lisätiedot
Asiakkaiden arvostelut
4.8 Perustuen 9 arvosteluun
Kirjoita arvostelu

Kiitos tuotearvostelustasi

Arvostamme paljon tuotearvosteluasi, kiitos siitä. Voit jakaa sen tästä ystävillesi.

Filter Reviews:
M
29/08/2020
Miia
Finland Finland
Hienoa työtä

Kesälomalla suht uuteen neuleeseeni tuli muutama langannousu ja pienehkö reikä kun ulkoilin lasten kanssa metsässä. Neule korjattiin nopeasti ja erittäin siististi. Olen todella tyytyväinen lopputulokseen. Uskallan ostaa toisenkin, paksumman villatakin talveksi. Tämä on hieno palvelu jota suosittelen lämpimästi!

JW
16/01/2020
Jenni W.
FI FI
Twilight - taskun parsinta

Erittäin siisti lopputulos, korjausta ei huomaa mitenkään. Todella tyytyväinen! Voin suositella korjauspalvelua erittäin lämpimästi.

J
26/10/2019
Jussi
Finland Finland
pelkkää peukkua

Hemmetti, tämähän toimii ihan oikeasti! Kyynärpaikat ja parsinta niin heti tuli neuleelle vuosia lisää käyttöikää.

M
02/10/2019
Moona .
Perusparsinta

Loistava palvelu! Neuleessani oli näkyvällä paikalla purkauma, mutta se oli saatu korjattua erittäin siististi ja neule pelastui takaisin ansaitsemaansa käyttöön. Kiitos kun tarjoatte kertakäyttökulttuurin maailmassa tällaista palvelua ja vaatteita joita kannattaakin korjata. Suosittelen lämpimästi!

PP
13/09/2019
Piritta P.
FI FI
Perusparsinta

Rakkaan Twilightini taskunsuuhun oli tullut isohko reikä, mutta onneksi Alpa tarjoaa parsintapalvelua ja kriisi selätettiin! Taskunsuu on kuin uusi, kiitokset hyvästä työstä!