Alpa Palautusturva+

Lisää tilaukseesi Alpan Palautusturva+ ja voit käyttää ostamaasi tuotetta vapaasti kolmen kuukauden ajan. Mikäli tulet hankintasi kanssa toisiin aatoksiin, voit palauttaa tai vaihtaa tuotteen palautusturvan kautta.

Palautusturva+ sisältö:

  • 3 kk vaihto- ja palautusoikeus käytetylle tuotteelle. Voit käyttää tuotetta huoletta ja vapaasti.
  • Hyvitämme vaihdossa / palautuksessa 80 % tuotteen alkuperäisestä ostosummasta.

Palautusturva+:n kautta saapuvat tuotteet huolletaan, pestään ja myydään 2ndHand-palvelumme kautta, joten tuotteet eivät mene hukkaan. Palautusturva+:n voi käyttää yhteen tuotteeseen / ostettu palvelu.

Huom: Palautusturva+ ei korvaa tavallista kaikkiin tilauksiimme kuuluvaa käyttämättömien tuotteiden palautusoikeutta. Voit yhä palauttaa tai vaihtaa käyttämättömän tuotteen 30 päivän sisällä, jolloin palautamme koko tilaussumman sinulle.

Tarkemmat ehdot löydät alta.

5,00

100% tyytyväisyystakuu, 30 päivän ilmainen vaihto- ja palautusoikeus!
Lisätiedot

Lisäpalvelun hyvitys kattaa tuotteiden normaalin kulumisen. Palautusturva+ ei ole hyödynnettävissä tuotteisiin, jotka ovat vahingoittuneet tapaturmien, onnettomuuksien, tuholaisvahinkojen tai ohjeiden vastaisen pesun seurauksena.

Asiakkaiden arvostelut
4.0 Perustuen 1 arvosteluun
Kirjoita arvostelu

Kiitos tuotearvostelustasi

Arvostamme paljon tuotearvosteluasi, kiitos siitä. Voit jakaa sen tästä ystävillesi.

Filter Reviews:
LV
26/06/2020
Lotta-Maria V.
FI FI
Swan

Aivan ihana materiaali: pehmeä, helteessä hengittävä, ei tunne hikoilevansa, ja iltaviileällä lämmittävä! Rakastuin siihen. Mutta koko ja istuminen tällaiselle enemmän lihaksikkaalle kuin hoikanpitkälle vähän outo: S-koossa sopiva hartialeveys ja hihat, mutta hädintuskin saa reunat koskemaan toisiinsa edestä, kun vetää, eli lepattaa viittana selän puolella lähinnä. M-koko yltää hyvin vyöllä kiinnikin, mutta hihat taas niin löysät, että näyttää vähän muodottomalta. Tarvitsisi välikoon tähän :) Tai sitten vain olla pitkänhuiska ja hoikka, niin ei näyttäisi oudolta, vaikka ei istu.