Tuotevideot

Mild (2017-2019 mitoitus) | vaaleanharmaa XS,XL,XXL

100 % Alpakan villaa

Mildin neulos on saanut inspiraationsa oksilta tippuvien pisaroiden rei’ittämästä lumihangesta. Suunnittelun kantavana ajatuksena on ollut pitkä ja näyttävä napiton neuletakki, joka sopii hyvin myös juhlavampaan käyttöön.

Mild käy yhtä lailla takista kuin lämpimästä kerroksesta takin alla. Neulos on kevyen hengittävää sekä erittäin mukavan ja ylellisen tuntoista.

  • Neule on 100 % alpakan villaa, joka on yksi maailman arvokkaimmista ja hienoimmista luonnonkuiduista. Lue lisää!
  • Aavistuksen A-linjainen leikkaus laskeutuu kauniisti.
  • Rakenne on muotoonneulottu, ja saumat ovat kestävät ja kauniisti linkatut.
  • Neulos pehmenee käyttömukavuuteensa ensimmäisten käyttökertojen aikana.
  • Neule on suunniteltu Suomessa sekä tuotettu vastuullisesti ja kestävästi.

Neuleen mitat löytyvät tuotekuvastosta.

189,90 149,90

Valitse
100% tyytyväisyystakuu, 30 päivän ilmainen vaihto- ja palautusoikeus!

“Aivan mahtava neulemekko, jonka hankintaa arvoin pitkään. Mekko kuitenkin täytti kaikki odotukset. Mikä parasta, mekko menee niin arjessa kuin juhlassa asusteita vaihtamalla. Mitoitus on mielestäni reilu. Vahva suositus!”

-Anna-Kaisa

Lisätiedot

Silkkisen pehmeä ja lämmin alpakan villa on yksi hienoimmista ja arvokkaimmista luonnonkuiduista maailmassa. Katso lisää!

Tuotemerkki: Alpa
Materiaali: 100 % alpakan villa

Valmistusmaa: Liettua

Mitat ja koko

Huom! Luonnonkuiduista valmistettujen tuotteiden mitoissa voi olla pientä vaihtelua. Neuloksessa on kuitenkin hyvä joustovara, ja neule mukautuu käyttäjälleen muutaman käyttökerran aikana.

Hoito-ohje: Tuuletus, käsinpesu. Katso hoito- ja pesuohjeet!

Asiakaspalvelumme neuvoo oikean koon valinnassa mielellään.

Asiakkaiden arvostelut
4.8 Perustuen 294 arvosteluun
Kirjoita arvostelu

Kiitos tuotearvostelustasi

Arvostamme paljon tuotearvosteluasi, kiitos siitä. Voit jakaa sen tästä ystävillesi.

Filter Reviews:
A
17/09/2020
Annukka
FI FI
Lämmin unelma

Tämä oli eka Alpani, jonka vuoksi kävin showroomillakin pohtimassa ja sovittelemassa useita malleja. Neuleessa ei ollut kaikkein pehmein neulepinta, muttei kutittanutkaan. Malli oli päällä imarteleva ja klassinen. Kerrankin hihapituus riitti kaltaiselleni orangillekin! Laatu huippu, neule ei ole mennyt käytössä miksikään. Ainut ongelma oli se, että se valikoitui kaapista päälle niin usein, että pelkäsin armaani kuluvan täysin puhki. Niinpä ostin lopulta toisenkin Alpan itselleni käyttöpainetta jakamaan.

LP
11/09/2020
Laura P.
FI FI
Mild musta M

Neule oli paksumpi ja napakampi kuin oletin. Pinnan struktuuri tulee kauniisti esiin. Olen käyttänyt neuletta juhlassa ja arjessa, aluksi villa kutitti hieman mutta kuukauden käytön jälkeen tuntuu jo pehmenneen. Olen tuulettanut neuletta myös kosteassa säässä. Mitoitus on kokotaulukon mukainen. Olen 166cm, 75 kg ja koko on sopiva. Neule on edestä avoimen mallinen eikä siis lämmitä täysin mutta näyttää mielestäni tyylikkäämmältä kuin nappilistallinen.

PT
13/07/2020
Pamela T.
FI FI
Mild (2017-2019 mitoitus) vaal. harmaa

Ihana tuote, kaunis ja miellyttävä iholla. Varmasti jää pitkäaikaiseksi käyttövaatteeksi!!

AI
02/07/2020
Aune I.
FI FI
Mild-villatakki turkoosi M

Väri oli kuvan mukainen, puhdas turkoosi, kaunis! Koko M, kuten aiempikin Alpa-villatakkini, vastasi normaalia vaatekokoani. Jos mahdollista, tämä oli vielä edellistäkin pehmeämpi. Kesän (ja talven) uusi suosikkivaatteeni. <3

TT
26/06/2020
Tanja T.
FI FI
Mild | luonnonvalkoinen - S

Mild on juuri sellainen kuin toivoin, uusi luottoneuleeni! Minulla on jo aiemmin hankittu Drizzle, jonka perusteella oli helppo tilata Mild-mallista oikea koko (molemmat S). Luonnonvalkoinen on sävynä toimiva ja parempi kuin aivan kirkas valkoinen. Neule istuu hyvin, ei roiku. Pääsi heti päivittäiseen käyttöön ja vaikka onkin pitkä neule, on todella kevyt.