Tuotevideot

Mild | musta

100 % Alpakan villaa | Öko-tex 100 sertifioitu

Mildin neulos on saanut inspiraationsa oksilta tippuvien pisaroiden rei’ittämästä lumihangesta. Suunnittelun kantavana ajatuksena on ollut pitkä ja näyttävä napiton neuletakki, joka sopii hyvin myös juhlavampaan käyttöön.

Mild sopii yhtä lailla asun kruunaavaksi takiksi kuin lämpimäksi kerrokseksi. Neulos on kevyen hengittävää sekä erittäin mukavan ja ylellisen tuntoista.

  • 100 % alpakan villaa – kestävä, pehmeä, hengittävä ja lämmin. Lue lisää!
  • Muotoonneulottu – kauniit ja kestävät saumat.
  • Neuloksen sisäpinta tuntuu miellyttävältä ja ylelliseltä ihoa vasten.
  • Mild pehmenee parhaimmilleen ensimmäisten käyttökertojen myötä.
  • Valmistettu vastuullisesti Pohjois-Euroopassa.
  • Suunnittelija: Ainomaria Haataja

Neuleen mitat löytyvät tuotekuvastosta.

189,90

Valitse
100% tyytyväisyystakuu, 30 päivän ilmainen vaihto- ja palautusoikeus!

“Aivan mahtava neulemekko, jonka hankintaa arvoin pitkään. Mekko kuitenkin täytti kaikki odotukset. Mikä parasta, mekko menee niin arjessa kuin juhlassa asusteita vaihtamalla. Mitoitus on mielestäni reilu. Vahva suositus!”

-Anna-Kaisa

Lisätiedot

Silkkisen pehmeä ja lämmin alpakan villa on yksi hienoimmista ja arvokkaimmista luonnonkuiduista maailmassa. Katso lisää!

Tuotemerkki: Alpa
Materiaali: 100 % alpakan villa

Mitat ja koko

Huom! Luonnonkuiduista valmistettujen tuotteiden mitoissa voi olla pientä vaihtelua. Neuloksessa on kuitenkin hyvä joustovara, ja neule mukautuu käyttäjälleen muutaman käyttökerran aikana.

Hoito-ohje: Tuuletus, käsinpesu. Katso hoito- ja pesuohjeet!

Asiakaspalvelumme neuvoo oikean koon valinnassa mielellään.

Asiakkaiden arvostelut

4.8 Perustuen 242 arvosteluun
5 ★
83% 
201
4 ★
14% 
35
3 ★
1% 
2
2 ★
1% 
3
1 ★
0% 
1
Kirjoita arvostelu

Kiitos tuotearvostelustasi

Arvostamme paljon tuotearvosteluasi, kiitos siitä. Voit jakaa sen tästä ystävillesi.

Filter Reviews:
A
27/10/2019
Anna
Finland Finland

Ihana, kestävä, jokapaikan neule

Ostin vaaleanharmaan Mild neuleen pari vuotta sitten jäädessäni äitiysvapaille. Siitä tuli ehdoton luotto- ja voimavaatteeni. Aina oli "päällepantavaa" ulos lähtiessä tai vain kotona oleiluun. Ja vaikka ohut neule on ehkä omiaan hieman fiinimmässä käytössä, se on säilynyt erinomaisena myös pikkulapsiarjessa. Pesua olen tehnyt paikallisesti vedellä ja sappisaippualla, muuten neule on hoitunut hyvällä tuuletuksella. Ehdoton helmi omassa vaatekokoelmassani!

HL
24/10/2019
Hanna L.
FI FI

Mild - keltainen

Käytän villatakkia lähes joka päivä. tämä on jo toinen Alpan villatakki, enkä voi suositella tarpeeksi. Tuote ei lukemattomien käyttökertojen jälkeen mene miksikään ja on tyylikäs tai rento, joten sopii puettavaksi milloin vain!

JS
21/10/2019
Jenni S.
FI FI

Mild - turkoosi

Ihanan lämmin ja kaunis neuletakki. Piristää muutoin yleensä niin tumman asuni. Nappivalinta!

PL
18/10/2019
Pirjo L.
FI FI

Mild kuparinoranssi L

Olen ollut hyvin tyytyväinen niin malliin kuin väriin kuin kokoon. Täydellinen syysvaate. Tämä oli toinen Alpani ja koska oli vaikea valita kuparinoranssin ja mustan välillä, ostin muutaman päivän kuluttua mustan Forestin eli yhteensä kolme Alpaa kolmessa viikossa ;-)

LK
10/10/2019
Leena K.
FI FI

Mild musta XL

Villatakin materiaali tuntuu käteen ja päällä oikein hyvältä ja lämmittää. Myös istuvuus on hyvä ja ostamani koko sopii mitoitukseltaan minulle hyvin. Vähän häiritsee se etukappaleiden reunakaitaleet, jotka ovat ehkä aavistuksen lyhyet suhteessa muuhun neuleeseen ja vetävät takin etukappaleita lyhyemmäksi kuin etukappaleet ovat (toivottavasti asia tuli ymmärrettäväksi näin selitettynä).