Mild (2017-2019 mitoitus) | keltainen

100 % Alpakan villaa | GOTS & Öko-tex 100 sertifioitu

Mildin neulos on saanut inspiraationsa oksilta tippuvien pisaroiden rei’ittämästä lumihangesta. Suunnittelun kantavana ajatuksena on ollut pitkä ja näyttävä napiton neuletakki, joka sopii hyvin myös juhlavampaan käyttöön.

Mild sopii yhtä lailla asun kruunaavaksi takiksi kuin lämpimäksi kerrokseksi. Neulos on kevyen hengittävää sekä erittäin mukavan ja ylellisen tuntoista.

  • 100 % alpakan villaa – kestävä, pehmeä, hengittävä ja lämmin. Lue lisää!
  • Muotoonneulottu – kauniit ja kestävät saumat.
  • Neuloksen sisäpinta tuntuu miellyttävältä ja ylelliseltä ihoa vasten.
  • Mild pehmenee parhaimmilleen ensimmäisten käyttökertojen myötä.
  • Valmistettu vastuullisesti Pohjois-Euroopassa.
  • Suunnittelija: Ainomaria Haataja

Neuleen mitat löytyvät tuotekuvastosta.

189,90 139,90

Valitse
100% tyytyväisyystakuu, 30 päivän ilmainen vaihto- ja palautusoikeus!

“Kaiken kaikkiaan Mild on sellainen, kuin oikeasti kaikki vaatteet saisivat olla: voimavaate! Se päällä tulee itselle vahvempi olo.”

-Liisi

Lisätiedot

Silkkisen pehmeä ja lämmin alpakan villa on yksi hienoimmista ja arvokkaimmista luonnonkuiduista maailmassa. Katso lisää!

Tuotemerkki: Alpa
Materiaali: 100 % alpakan villa

Mitat ja koko

Huom! Luonnonkuiduista valmistettujen tuotteiden mitoissa voi olla pientä vaihtelua. Neuloksessa on kuitenkin hyvä joustovara, ja neule mukautuu käyttäjälleen muutaman käyttökerran aikana.

Hoito-ohje: Tuuletus, käsinpesu. Katso hoito- ja pesuohjeet!

Asiakaspalvelumme neuvoo oikean koon valinnassa mielellään.

Asiakkaiden arvostelut
4.8 Perustuen 275 arvosteluun
Kirjoita arvostelu

Kiitos tuotearvostelustasi

Arvostamme paljon tuotearvosteluasi, kiitos siitä. Voit jakaa sen tästä ystävillesi.

Filter Reviews:
TA
27/03/2020
Tanja A.
FI FI

Mild - turkoosi

Ihanan kirkas väri, siro malli ja pehmeä ja kaunis pinta. Koko S (mitoitus 2018-2019) sopiva, ja käytän normaalistikin aina S-kokoa. Aikaisemmat Alpa-neuleeni ovat tummasävyisiä, joten tämä tuli kivaksi piristykseksi kevät- ja kesäkausille.

MY
27/03/2020
Maria Y.
FI FI

Mild, kupari XL

Pidän kovasti napittomasta ja pitkästä mallista. Tilasin XL, koska normaalisti käyttämäni L-koko oli loppuunmyyty. Väri oli oranssimpi kuin oletin ja tuntui vieraalta, joten harkitsin palautusajan umpeuduttua neuleen myymistä 2nd Handiin takaisin. Tyttäreni kuitenkin totesi nähtyään neuleen päälläni, että on tosi hyvännäköinen ja sopii minulle, joten taitaapa tuo omaan kaappiin jäädä sittenkin! Hiukan se on iso, joten pesin sen villaohjelmalla koneessa, siinä toivossa että pikkuisen kutistuisi. Vielä en tiedä miten kävi, koska neule on parhaillaan kuivumassa tasolla.

MH
26/03/2020
Meira H.
FI FI

Mild keltainen

Ihana väri. Toinen Mild takkini. Valitettavasti noin 1kk käytön jälkeen ilmaantui jo reikä. Tällaista ei ole ollut aiempien Alpa neuleiden kanssa.

UK
13/03/2020
Ulla K.
FI FI

Mild | keltainen

Aluksi oli kauheampi, mutta pehmenee käytössä. Hyvän näköinen ja moni käyttöinen erilaisten asujen kanssa. Saanut töissä kehuja.

IS
29/02/2020
Irma S.
Finland Finland

Hyvä sävy

Minullle sopiva keltaisen sävy, hillityn kaunis. On tyylikäs kokonaisuus. Sopiva koko kaikinpuolin. Hyvin vastasi käyttämääni M- kokoa. Laatu on tärkeä tekijä ja siksipä tämä on jo kolmas Alpa tuote minulle. Tutustuin Alpan tuotteisiin ensi kerran vajaa kuukausi sitten, tilasin heti harmaan neuletakin, ihastuin ja halusin sitten tämän keltaisen ja samalla huivin. Kyllä nyt kelpaa 😍