Tuotevideot

Luminous | musta

100 % Baby Alpaca – erityisen pehmeä | Öko-tex 100 -sertifioitu

Luminous-neuletakki on suunniteltu yksinkertaista kauneutta rakastavan keskimittaiseksi luottoneuleeksi. Se on valmistettu 100 % Baby Alpaca-laatuisesta alpakkalangasta, joka on vieläkin pehmeämpi kuin yleisesti käyttämämme materiaali. Neuleen tuntuma iholla on pehmeän silkkinen.

Luminous-neuleemme pituus ulottuu keskimittaisella naisella noin puoleen reiteen ja sen paksuus sopii ympärivuotiseen käyttöön.

  • 100 % Baby Alpaca – kestävä, hengittävä, lämmin ja erityisen pehmeä. Lue lisää!
  • Muotoonneulottu – kauniit ja kestävät saumat.
  • Neuloksen sisäpinta tuntuu miellyttävältä ja ylelliseltä ihoa vasten.
  • Tuote pehmenee parhaimmilleen ensimmäisten käyttökertojen myötä.
  • Valmistettu vastuullisesti Pohjois-Euroopassa.
  • Suunnittelija: Ainomaria Haataja

Normaali mitoitus. Neuleen mitat löytyvät tuotekuvia selaamalla. Huom: Mustan ja tummanharmaan langan värjäysprosessi on pidempi kuin muiden värien. Se vaikuttaa lankaan siten, että tummien värien nukkaantumiskesto on usein heikompi – muut alpakan upeat ominaisuudet ovat tallella. Suosittelemme vaaleampia värejä, jos et ole valmis pitämään neuleen pintaa siistinä esimerkiksi neulekammalla tai trimmerillä.

209,90

Valitse
100% tyytyväisyystakuu, 30 päivän ilmainen vaihto- ja palautusoikeus!

“Ihana neule, ollut todella paljon käytössä. Pehmeämpi kuin muut Alpani, voin käyttää myös lyhythihaisen paidan kanssa eikä kutita.”

-Laura

Lisätiedot

Silkkisen pehmeä ja lämmin alpakan villa on yksi hienoimmista ja arvokkaimmista luonnonkuiduista maailmassa. Katso lisää!

Tuotemerkki: Alpa
Materiaali: 100 % Baby Alpaca -laatuinen alpakan villa

Mitat ja koko

Neuleen mitat löytyvät tuotekuvia selaamalla.

Huom! Luonnonkuiduista valmistettujen tuotteiden mitoissa voi olla pientä vaihtelua. Neuloksessa on kuitenkin hyvä joustovara, ja neule mukautuu käyttäjälleen muutaman käyttökerran aikana.

Hoito-ohje: Tuuletus, käsinpesu viileällä vedellä. Katso hoito- ja pesuohjeet!

Asiakaspalvelumme neuvoo oikean koon valinnassa mielellään.

Luminous -mallin sileä pinta taittaa kauniisti valoa ja baby alpaca -villan hillitty kiilto pääsee erityisen kauniisti siinä esille. Neule onkin saanut nimensä juuri pimeän ja valoisan vuodenajan taitekohdasta, jolloin lisääntynyt valon määrä saa koko mielen valoisaksi.

”Valolla on aina ollut suuri merkitys minulle ja pimeään vuoden aikaan kaipaan välillä valtavasti luonnonvalon energisoivaa vaikutusta. Rakastankin talven ja kevään taitekohtaa, jolloin aurinko laskee yhä myöhemmin ja valoisat illat saavat aivan hullaantumaan ilosta. Luminous kantaakin sisällään lupausta saapuvasta keväästä”.

-Suunnittelija Ainomaria Haataja

Asiakkaiden arvostelut
4.8 Perustuen 154 arvosteluun
Kirjoita arvostelu

Kiitos tuotearvostelustasi

Arvostamme paljon tuotearvosteluasi, kiitos siitä. Voit jakaa sen tästä ystävillesi.

Filter Reviews:
KH
20/03/2020
Kristiina H.
FI FI

Luminous villatakki

Villatakki on lämmin ja pehmeä ja on ollut ahkerassa käytössä. M-koossa hihan pituus on hyvä 170 cm pitkälle, muutoin koko aika reilu.

TK
19/03/2020
Tiina K.
FI FI

Drizzle villatakki m

Villatakki on tosi mukava päällä ja hyvän kokoinen aluksi vähä kutitti, mutta ei enään. Kiitos hyvästä palvelusta kun jouduin vaihtaa villatakin, se toimi nopeasti.

RA
18/03/2020
Rea A.
FI FI

Luminous -vaaleanharmaa villatakki

Miellyttävä päällä, pysyy siistinä ja on lämmin. Kollega sanoi oma-aloitteisesti (heti nähtyään sen mun päällä), että aikoo hankkia samanlaisen!

KS
04/03/2020
Karla S.
FI FI

Luminous petrooli - S

Koko oli täydellinen. Materiaali tuntuu kestävältä ja pystyn pitämään villatakkia jopa lyhythiaisen t-paidan kanssa (yleensä en siedä useimpia villapaitoja). Hyvä ostos!

RU
24/02/2020
Riikka U.
FI FI

Luminous

Tuote on ihana, niinkun Alpan muutkin neuleet. Mutta pitkä miinus tukee siitä, ettei se kestänyt pesukoneen käsinpesuohjelmaa. Tai neule muuten kesti, mutta taskujen resorit lörpsähtivät. Muut Alpan neuleet ovat kestäneet hyvin tuota pesua, joten uskalsin tämänkin pestä. Lapsiperheessä tulee tahroja, jotka on pakko pestä, vaikka tiedän kyllä, että tuuletus olisi neuleen paras hoitomuoto.

17/03/2020
Alpa

Hei, Taskut kannattaa kokeilla höyryttää takaisin alkuperäiseen muotoonsa esimerkiksi silitysraudan höyryn avulla :)