Tuotevideot

Luminous | musta

100 % Baby Alpaca – erityisen pehmeä | Öko-tex 100 sertifioitu

Luminous-neuletakki on suunniteltu yksinkertaista kauneutta rakastavan keskimittaiseksi luottoneuleeksi. Se on valmistettu 100% baby alpacasta, joka on vieläkin pehmeämpi kuin yleisesti käyttämämme materiaali. Neuleen tuntuma iholla on pehmeän silkkinen.

Luminous-neuleemme pituus ulottuu keskimittaisella naisella noin puoleen reiteen ja sen paksuus sopii ympärivuotiseen käyttöön.

  • 100 % Baby Alpaca – kestävä, hengittävä, lämmin ja erityisen pehmeä. Lue lisää!
  • Muotoonneulottu – kauniit ja kestävät saumat.
  • Neuloksen sisäpinta tuntuu miellyttävältä ja ylelliseltä ihoa vasten.
  • Tuote pehmenee parhaimmilleen ensimmäisten käyttökertojen myötä.
  • Valmistettu vastuullisesti Pohjois-Euroopassa.
  • Suunnittelija: Ainomaria Haataja

Normaali mitoitus. Neuleen mitat löytyvät tuotekuvia selaamalla. Huom: Mustan ja tummanharmaan langan värjäysprosessi on pidempi kuin muiden värien. Se vaikuttaa lankaan siten, että tummien värien nukkaantumiskesto on usein heikompi – muut alpakan upeat ominaisuudet ovat tallella. Suosittelemme vaaleampia värejä, jos et ole valmis pitämään neuleen pintaa siistinä esimerkiksi neulekammalla tai trimmerillä.

209,90

Valitse
100% tyytyväisyystakuu, 30 päivän ilmainen vaihto- ja palautusoikeus!

“Ihana neule, ollut todella paljon käytössä. Pehmeämpi kuin muut Alpani, voin käyttää myös lyhythihaisen paidan kanssa eikä kutita.”

-Laura

Lisätiedot

Silkkisen pehmeä ja lämmin alpakan villa on yksi hienoimmista ja arvokkaimmista luonnonkuiduista maailmassa. Katso lisää!

Tuotemerkki: Alpa
Materiaali: 100 % baby alpaca -laatuinen alpakan villa

Mitat ja koko

Neuleen mitat löytyvät tuotekuvia selaamalla.

Huom! Luonnonkuiduista valmistettujen tuotteiden mitoissa voi olla pientä vaihtelua. Neuloksessa on kuitenkin hyvä joustovara, ja neule mukautuu käyttäjälleen muutaman käyttökerran aikana.

Hoito-ohje: Tuuletus, käsinpesu viileällä vedellä. Katso hoito- ja pesuohjeet!

Asiakaspalvelumme neuvoo oikean koon valinnassa mielellään.

Luminous -mallin sileä pinta taittaa kauniisti valoa ja baby alpaca -villan hillitty kiilto pääsee erityisen kauniisti siinä esille. Neule onkin saanut nimensä juuri pimeän ja valoisan vuodenajan taitekohdasta, jolloin lisääntynyt valon määrä saa koko mielen valoisaksi.

”Valolla on aina ollut suuri merkitys minulle ja pimeään vuoden aikaan kaipaan välillä valtavasti luonnonvalon energisoivaa vaikutusta. Rakastankin talven ja kevään taitekohtaa, jolloin aurinko laskee yhä myöhemmin ja valoisat illat saavat aivan hullaantumaan ilosta. Luminous kantaakin sisällään lupausta saapuvasta keväästä”.

-Suunnittelija Ainomaria Haataja

Asiakkaiden arvostelut

4.9 Perustuen 90 arvosteluun
5 ★
87% 
78
4 ★
12% 
11
3 ★
1% 
1
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Kirjoita arvostelu

Kiitos tuotearvostelustasi

Arvostamme paljon tuotearvosteluasi, kiitos siitä. Voit jakaa sen tästä ystävillesi.

Filter Reviews:
AK
27/04/2019
Anne K.
FI

Luminous vaan.harmaa XXL

Kaunis materiaali, mutta hiukan kutittaa, koska olen villalle herkkä. Pystyn pitämään, jos on alla pitkähihainen. Koko oli sopiva, hiukan väljä - käytän yleensä 44-46 kokoa. Uskoisin käyttäväni takkia sekä kesällä että talvella😊

SN
13/04/2019
Salla N.
FI

Luminous musta S

Ihana neule, ollut todella paljon käytössä. Pehmeämpi kuin muut Alpani, voin käyttää myös lyhythihaisen paidan kanssa eikä kutita.

LT
06/04/2019
Laura T.
FI

Luminous petrooli

Ihana neule ja tosiaan ohuena sopii myös kesäkäyttöön. Minulla on kaksi twilight-takkia (niinikään koko L) ja ne on minusta aika lailla löysempää/joustavampaa, eli tämä kireämpi mutta kuitenkin sopiva. Tämä laskeutuu tosi nätisti ja napit pysyy kiinni hyvin. Pidän usein ylintä nappia kiinni.

AB
09/11/2019
Anne B.
FI FI

Luminous | musta - L

Hyvä perus villatakki.

SM
09/11/2019
Sirpa M.
FI FI

Luminous | petrooli - XXL

Kiertelin Helsingin Sokosessa aikani kuluksi ja tarkoitukseni ei ollut ostaa mitään, mutta huomioni kiinnittyi villatakin kauniiseen väriin. Kaupasta ei oikeaa kokoa löytynyt, mutta villatakki jäi mieleeni. Kotona kävin Alpan kotisivuilla ja tuotteiden laatu (ja tarina) vakuuttivat minut. Villatakki on lämmin, sopivan ohut toimistotöihin ja sopii yhdisteltäväksi monen asun kanssa. Villatakin kaunista väriä on ihasteltu. Extra kiitos taskuista.