Kyynärpaikkaus

35,0039,00

Korjauspalvelumme ovat saatavilla Alpa-neuleisiin.

Kyynärpaikat pelastavat luottoneuleesi kyynärpäät kulumiselta. Jos neuletta käytetään paljon esimerkiksi toimistotyössä, jossa kyynärpäihin kohdistuu jatkuvaa hankausta, kyynärpaikat voi olla hyvä ottaa tuotteeseen jo ostohetkellä. Paikat ovat paras huoltokeino kyynärpäistään kuluneisiin tai reikiintyneisiin neuleisiin.

  • Suojaa neuleen kuluvimmat paikat – runsaasti lisää käyttöikää
  • Pellavapaikat ovat 100 % pellavaa ja vakosamettipaikat 100 % puuvillaa.
  • Nahkapaikkamme ovat suomalaista poronnahkaa. Nahkapaikoilla varustettu neule tulee pestä vain käsin ja viileällä vedellä.

Toimi näin:
1. Lisää haluamasi korjauspalvelut ostoskoriisi ja maksa tilaus. Anna toimitusosoitteeksi osoite, johon haluat tuotteen postitetuksi korjauksen valmistuttua. Ota tilausnumerosi ylös.
2. Merkitse korjattavat kohdat (reiät, langannousut tms.) esimerkiksi pujottamalla neuleeseen vikakohdan viereen paperiklemmari tai sitomalla siihen erivärinen lankalenkki.
3. Kirjoita mukaan lappu, josta ilmenee tarkasti korjauksen tarve ja paikka. Kirjaa lapulle myös korjausostoksesi tilausnumero, niin osaamme postittaa tuotteen takaisin sinulle.
4. Vie tuote Postin toimipisteeseen ja anna palautuskoodi ”644384”. Tuote palautuu meille ja viemme sen korjattavaksi.
5. Lähetämme neuleen sinulle takaisin kun se on korjattu – noin 1-2 viikossa. Toimitus tapahtuu osoitteeseen, jonka annoit korjauspalvelutilauksen teon yhteydessä.

Poista

Lisätiedot

Paikat

Pellava, oliivi, Pellava, musta, Pellava, harmaa, Pellava, farkunsininen, Vakosametti, tummansininen, Vakosametti, tummanruskea, Poronnahka, ruskea