Kyynärpaikkaus

Korjauspalvelumme ovat saatavilla Alpa-neuleisiin.

Kyynärpaikat pelastavat luottoneuleesi kyynärpäät kulumiselta. Jos neuletta käytetään paljon esimerkiksi toimistotyössä, jossa kyynärpäihin kohdistuu jatkuvaa hankausta, kyynärpaikkojen ottamista kannattaa harkita jo ostohetkellä. Suosittelemme kyynärpäistä ohentuneille tai reikiintyneille neuleille aina ensisijaisesti kyynärpaikkausta, joka on parsintaa kestävämpi vaihtoehto kyynärpäiden korjaamiseksi.

  • Pellavapaikat ovat 100 % pellavaa ja vakosamettipaikat 100 % puuvillaa. Voit selata paikkavalikoimaa tuotekuvista.
  • Nahkapaikkamme ovat suomalaista poronnahkaa. Nahkapaikoilla paikattu neule tulee pestä vain käsin, viileällä vedellä ja miedolla villapesuaineella. Paikat saavat kastua, mutta niitä ei tule hangata tai puristella pesussa, sillä nahkaväriä voi irrota ja vaate värjäytyä.
  • Mikäli kyynärpäihin on kulunut reikä, reikä parsitaan kyynärpaikkauksen yhteydessä. Näin korjaus on varmasti kestävä. Mikäli reikä on suuri (isompi kuin 2 € kolikko), osta kyynärpaikkauksen lisäksi perusparsinta reiälle täältä.

Varmistathan, että korjaukseen toimitettava neule on puhdas. Tarkista myös neuleen taskut.

Toimi näin:

1. Valitse haluamasi paikat annetuista vaihtoehdoista.
2. Valitse samalla myös parsinta, jos molemmissa tai jommassakummassa kyynärpäässä on pieni reikä. Paina “Lisää ostoskoriin.” Jos reikä on suuri, älä valitse valikosta parsintaa, vaan osta perusparsinta erikseen täältä.
3. Anna toimitusosoitteeksi osoite, johon neule tulee lähettää korjauksen valmistuttua. Ota tilausnumerosi ylös. Jos haluat kyynärpaikat suoraan uuteen neuleeseen, jätä siitä huomio tilauksesi kommenttikenttään kassalla.
4. Merkitse kyynärpääsi tarkat kohdat esimerkiksi langalla tai klemmarilla.
5. Paketoi neuleen mukaan lappu, josta ilmenee korjauksen tarve ja tilausnumero. Kirjoita lapulle korjaukseen tulevan tuotteen nimi (mikäli tiedossa), väri ja koko. HUOM. Kirjoita paketin ulkopuolelle näkyvälle paikalle teksti “Korjauspalvelu”.
6. Vie tuote Postin toimipisteeseen ja kerro virkailijalle palautuskoodi ”644384”.
7. Lähetämme neuleen takaisin noin 2–3 viikossa. Toimitus tapahtuu osoitteeseen, jonka annoit korjauspalvelutilauksen yhteydessä.

Huom! Yksi ostettu kyynärpaikkaus tarkoittaa yhden neuleen kyynärpäiden paikkaamista, eli kahta paikkaa.

Olemme ottaneet huolloissa ja korjauksissa käytännön, että meille saapuvat neuleet ovat ensin reilun viikon pakastimessa. Tämän vuoksi korjauksissa voi kestää totuttua pidempään. Meille on tullut muutamia tapauksia, jolloin asiakkaan lähettämissä neuleissa on ollut tekstiilituholaisen aiheuttamia reikiä. Tämä käytäntö minimoi riskin, että tekstiilituholaiset päätyisivät tiloihimme ja siirtyisivät neuleesta toiseen.

39,0049,00

Valitse
100% tyytyväisyystakuu, 30 päivän ilmainen vaihto- ja palautusoikeus!
Lisätiedot

Huom!

Luonnonvalkoiseen neuleeseen suosittelemme pellavapaikkoja. Nahkapaikat saattavat päästää väriä neuleen pesuvaiheessa.

asiakkaiden arvostelut
4,3 Perustuu 9 arvosteluun
5 ★
78% 
7
4 ★
0% 
0
3 ★
11% 
1
2 ★
0% 
0
1 ★
11% 
1
Kirjoita arvostelu Kysy tuotteesta

Kiitos arvostelustasi!

Tuotearvosteluista on paljon hyötyä muille asiakkaille. Voit jakaa tuotearvostelusi ystävillesi!

Filter Reviews:
20 touko 2021
Outi Ö.
FI FI

Kyynärpaikkaus

Lähes päivittäisessä käytössä ollut ja kyynärpäistä kulunut Slowly sai runsaasti jatkoaikaa kyynärpaikoilla. Työnjälki on erittäin siisti ja neule on kuin uusi.

KA
15 loka 2019
Kaisa A.
FI FI

Kyynärpaikkaus - Poronnahka, ruskea

Siististi tehdyt paikat oikeilla kohdilla. Ruskea poronnahka sopii hyvin burgundinpunaiseen neuleeseen. Korjauspalvelun käyttö oli helppoa ja nopeaa!

SH
20 syys 2019
Sari H.
FI FI

Kyynärpaikkaus Drizzleen

Drizzleni kyynärpäähän oli tullut reikä ja itsellä ei ole taitoa korjata sitä. Maksoin verkkokaupassa korjausmaksun ja lähetin neuleen Alpalle korjattavaksi. Minulta kyseltiin vielä sähköpostitse lisätietoja paikkauksesta. Paikkaus ja työnjälki olivat erittäin siistejä. Aikaakaan ei mennyt paljoa. Suosittelen korjauspalvelua erittäin lämpimästi!

AL
22 kesä 2019
Anna-Maija L.
FI

Kyynärpaikkaus pellava, musta

Siisti työn jälki ja jo aiemmin syntynyt reikä paikattu huomaamattomasti paikan alle.

EM
18 kesä 2019
Eila M.
FI

Kyynärpaikkaus - Poronnahka, ruskea

Paikat on siististi kiinnitetty. Nahkapaikat olivat aluksi jäykän oloiset itse neuletakkiin verrattuna. Nahka on kyllä pikku hiljaa pehmennyt ja muotoutuvat nyt paremmin hihan mukana ja siten myös käyttömukavuus on parantunut.

Tähän tuotteeseen liittyvät artikkelit

Yleinen Neuleen korjaaminen

  100 % luonnonmateriaalista valmistetut neuleet kestävät jopa vuosia, mutta ahkera käyttö voi kuluttaa vaatteisiin ajan saatossa myös reikiä. Erityisesti…