Kyynärpaikkaus

35,0039,00

Korjauspalvelumme on saatavilla Alpa-neuleisiin.

Kyynärpaikat pelastavat luottoneuleesi kyynärpäät kulumiselta. Jos neuletta käytetään paljon esimerkiksi toimistotyössä, jossa kyynärpäihin kohdistuu jatkuvaa hankausta, kyynärpaikkojen ottamista kannattaa harkita jo ostohetkellä. Paikkaus on paras huoltokeino kyynärpäistään kuluneisiin tai reikiintyneisiin neuleisiin.

  • Suojaa neuleen kuluvimmat paikat – runsaasti lisää käyttöikää
  • Pellavapaikat ovat 100 % pellavaa ja vakosamettipaikat 100 % puuvillaa.
  •  Nahkapaikkamme ovat suomalaista poronnahkaa. Nahkapaikoilla varustettu neule tulee pestä vain käsin, viileällä vedellä ja miedolla villapesuaineella. Nahka saa kastua pesussa, mutta sitä ei pidä pestä. Älä siis hankaa tai puristele paikkoja pesussa, sillä nahkaväriä voi irrota ja vaate värjäytyä.

Toimi näin:
1. Lisää haluamasi palvelut ostoskoriisi ja maksa tilaus. Anna toimitusosoitteeksi osoite, johon haluat tuotteen postitetuksi korjauksen valmistuttua. Ota tilausnumerosi ylös. (Jos haluat kyynärpaikat juuri tilaamaasi uuteen neuleeseen, jätä siitä huomio tilauksesi kommenttikenttään.)
2. Voit halutessasi merkata kyynärpääsi tarkat kohdat esimerkiksi pujottamalla kyynärpään kohdalle paperiklemmarin tai sitomalla siihen väriltään erottuvan lankalenkin.
3. Liitä mukaan lappu, josta ilmenee korjausostoksesi tilausnumero, niin osaamme postittaa tuotteen takaisin sinulle.
4. Vie tuote Postin toimipisteeseen ja anna palautuskoodi ”644384”. Tuote palautuu meille ja viemme sen korjattavaksi.
5. Lähetämme neuleen sinulle takaisin kun se on paikattu – noin 1–2 viikossa. Toimitus tapahtuu osoitteeseen, jonka annoit korjauspalvelutilauksen yhteydessä.

Poista

Lisätiedot

Paikat

Pellava, oliivi, Pellava, musta, Pellava, harmaa, Pellava, farkunsininen, Vakosametti, tummansininen, Vakosametti, tummanruskea, Poronnahka, ruskea