Kyynärpaikkaus

Korjauspalvelumme on saatavilla Alpa-neuleisiin.

Kyynärpaikat pelastavat luottoneuleesi kyynärpäät kulumiselta. Jos neuletta käytetään paljon esimerkiksi toimistotyössä, jossa kyynärpäihin kohdistuu jatkuvaa hankausta, kyynärpaikkojen ottamista kannattaa harkita jo ostohetkellä. Paikkaus on paras huoltokeino kyynärpäistään kuluneisiin tai reikiintyneisiin neuleisiin.

  • Suojaa neuleen kuluvimmat paikat – runsaasti lisää käyttöikää
  • Pellavapaikat ovat 100 % pellavaa ja vakosamettipaikat 100 % puuvillaa.
  •  Nahkapaikkamme ovat suomalaista poronnahkaa. Nahkapaikoilla varustettu neule tulee pestä vain käsin, viileällä vedellä ja miedolla villapesuaineella. Nahka saa kastua pesussa, mutta sitä ei pidä pestä. Älä siis hankaa tai puristele paikkoja pesussa, sillä nahkaväriä voi irrota ja vaate värjäytyä.
  • Mikäli neuleesi toiseen tai molempiin kyynärpäihin on kulunut reikä, valitse kyynärpaikkojen lisäksi valikosta parsinta. Näin korjaus on varmasti kestävä.

Toimi näin:
1. Valitse haluamasi paikat ja parsintatarve. Paina “Lisää ostoskoriin.”
2. Anna toimitusosoitteeksi osoite, johon haluat tuotteen postitetuksi korjauksen valmistuttua. Ota tilausnumerosi ylös. (Jos haluat kyynärpaikat juuri tilaamaasi uuteen neuleeseen, jätä siitä huomio tilauksesi kommenttikenttään.)
3. Merkitse kyynärpääsi tarkat kohdat esimerkiksi pujottamalla kyynärpään kohdalle paperiklemmarin tai sitomalla siihen väriltään erottuvan lankalenkin.
4. Liitä mukaan lappu, josta ilmenee korjausostoksesi tilausnumero, niin osaamme postittaa tuotteen takaisin sinulle. Kirjoita lapulle myös korjaukseen tulevan tuotteen nimi (mikäli tiedossa), tuotteen väri ja koko. HUOM. Kirjoita paketin ulkopuolelle näkyvälle paikalle teksti “Korjauspalvelu”.
5. Vie tuote Postin toimipisteeseen ja anna palautuskoodi ”644384”. Tuote palautuu meille ja viemme sen korjattavaksi.
6. Lähetämme neuleen sinulle takaisin kun se on paikattu – noin 2–3 viikossa. Toimitus tapahtuu osoitteeseen, jonka annoit korjauspalvelutilauksen yhteydessä.

Huom! Jos haluat kyynärpaikkauksen yhteen neuleeseen, riittää, kun ostat palvelun yhden kerran. 1 kpl kyynärpaikkaus = yhden neuleen kyynärpäiden paikkaaminen, eli kaksi paikkaa.

Olemme ottaneet huolloissa ja korjauksissa käytännön, että meille saapuvat neuleet ovat ensin reilun viikon pakastimessa. Tämän vuoksi korjauksissa voi kestää totuttua pidempään. Meille on tullut muutamia tapauksia, jolloin asiakkaan lähettämissä neuleissa on ollut tekstiilituholaisen aiheuttamia reikiä. Tämä käytäntö minimoi riskin, että tekstiilituholaiset päätyisivät tiloihimme ja siirtyisivät neuleesta toiseen.

39,0049,00

Valitse
100% tyytyväisyystakuu, 30 päivän ilmainen vaihto- ja palautusoikeus!
Lisätiedot
asiakkaiden arvostelut
4,2 Perustuu 8 arvosteluun
Kirjoita arvostelu Kysy tuotteesta
  • Arvostelua
  • Kysymykset

Kiitos arvostelustasi!

Tuotearvosteluista on paljon hyötyä muille asiakkaille. Voit jakaa tuotearvostelusi ystävillesi!

Filter Reviews:
KA
10.15.2019
Kaisa A.
FI FI
Kyynärpaikkaus - Poronnahka, ruskea

Siististi tehdyt paikat oikeilla kohdilla. Ruskea poronnahka sopii hyvin burgundinpunaiseen neuleeseen. Korjauspalvelun käyttö oli helppoa ja nopeaa!

SH
09.20.2019
Sari H.
FI FI
Kyynärpaikkaus Drizzleen

Drizzleni kyynärpäähän oli tullut reikä ja itsellä ei ole taitoa korjata sitä. Maksoin verkkokaupassa korjausmaksun ja lähetin neuleen Alpalle korjattavaksi. Minulta kyseltiin vielä sähköpostitse lisätietoja paikkauksesta. Paikkaus ja työnjälki olivat erittäin siistejä. Aikaakaan ei mennyt paljoa. Suosittelen korjauspalvelua erittäin lämpimästi!

AL
06.22.2019
Anna-Maija L.
FI
Kyynärpaikkaus pellava, musta

Siisti työn jälki ja jo aiemmin syntynyt reikä paikattu huomaamattomasti paikan alle.

EM
06.18.2019
Eila M.
FI
Kyynärpaikkaus - Poronnahka, ruskea

Paikat on siististi kiinnitetty. Nahkapaikat olivat aluksi jäykän oloiset itse neuletakkiin verrattuna. Nahka on kyllä pikku hiljaa pehmennyt ja muotoutuvat nyt paremmin hihan mukana ja siten myös käyttömukavuus on parantunut.

RH
02.08.2019
Riikka H.
FI
Poronnahkaiset kyynärpaikat

Nahkapaikoista lähtee väriä, koko paita on nyt pilalla.

03.22.2019
Alpa

Hei Riikka, olemme olleet sähköpostiyhteydessä asian selvittämiseksi ja korjaamiseksi. Olemme erittäin pahoillamme, nähtävästi paikassasi käytetyssä nahkaerässä on ollut värjäyksessä jotain eroa aiempiin nahkoihimme verrattuna. Selvitämme tilanteen!