Dune-neule, meleerattu sininen

70 % Baby Alpaca 30 % pellava

55 reviews

Dune-neuleessa on kaikki tarpeellinen, mutta ei mitään ylimääräistä. Neuleen design istuu monenlaiseen tyyliin: se on pelkistetty, eikä sidottu aikaan tai paikkaan. Elegantti venepääntie ja selkeät linjat ovat sopusoinnussa sekä rentojen että huoliteltujen alaosien kanssa.

Väri: Meleerattu sininen

Koko

Käytä Fitle-kokoapuria

Clear

Valitse koko nähdäksesi saatavuuden

169,90

  • Nopea toimitus 1-3 arkipäivää
  • 30 vrk:n vaihto ja palautus
  • Vastuullinen tuotanto
  • Asiakastyytyväisyys 4,8/5

Ota kaikki asiakasarvostelut käyttöön ja tee niistä interaktiivisia hyväksymällä toiminnaliset evästeet

asiakkaiden arvostelut
4,5 Perustuu 55 arvosteluun
5 ★
69% 
38
4 ★
22% 
12
3 ★
5% 
3
2 ★
0% 
0
1 ★
4% 
2
Kirjoita arvostelu Kysy tuotteesta

Kiitos arvostelustasi!

Tuotearvosteluista on paljon hyötyä muille asiakkaille. Voit jakaa tuotearvostelusi ystävillesi!

Filter Reviews:
BL
18 syys 2023
Birgitta L.
FI FI

Dune sininen

Nyt ilmojen viiletessä tuote on otettu käyttöön. Se on todella tyylikäs. Sopii hameen ja housujen kanssa. Olen käyttänyt paitapuseron päällä ja myös jakun alla. Kumpikin käyttö on ollut kiva. Vielä olemme tutustumisvaiheessa, minä ja neule, mutta hyvältä tuntuu.

AA
31 elo 2023
Anneli A.
FI FI

Dune, meleerattu sininen

Ennestään on jo samanlainen harmaana. Käytössä pehmenee ihanasti, joten nyt vasta sisäänajovaiheessa. Ja hyvähän on, koska jo kaksi omistan. Menee niin talvella kuin kesällä.

HT
18 elo 2023
Helena T.
FI FI

Dune neule luonnonvalkoinen

Olen käyttänyt neuletta melko paljon, ei ole tarvinnut vielä pestä kertaakaan. Koko M minulle 169 senttiselle on melko reilu, erityisesti hihat ovat pitkähköt. Helppo pitää varavaatteena kesällä, mahtuu pieneen tilaan. Lämmittää mukavasti kolealla kelillä. Kaula-aukko ei ihan mieleinen, mutta menettelee.

SN
17 elo 2023
Sanna N.
FI FI

Dune luonnonvalkoinen L

Ihana kevyt kesäneule, rento vaate arkeen. Venepääntie hieman ahdas, koko muuten vastasi sitä mitä muutenkin käytän. Väri käy moneen ja materiaali pehmenee nopeasti käyttöön.

PL
17 elo 2023
Pauliina L.
FI FI

Dune, luonnonvalkoinen, koko L

Dune oli sellainen, kun olin ajatellutkin ja lukenut toisista arvosteluista. Siitä näkyy tosiaan läpi, mikä on hyvä tiedostaa eli käyttää alla saman väristä paitaa tai sitten olla vain välittämättä asiasta. Otin sen koossa L, vaikka käytän yleensä kokoa M (olen 170 cm ja 72 kg) ja se oli hyvä päätös, ei ole ollenkaan liian iso. Minusta paita ei ole karhea, mutta olenkin tottunut käyttämään erilaisia villavaatteita ja uskon, että se siitä vielä pehmiää. Värinä se on minusta kaunis, ei liian kellertävä, mitä vähän pelkäsin. Olen tosi tyytyväinen!