Tuotevideot

Cuddle | tummanharmaa

Poistuva malli

100 % Alpakan villaa

Cuddle on neuletakki, joka tuntuu päällä yhtä ihanalta kuin lämmin halaus. Lasketut hartiat, paikkataskut sekä leveät hihansuu- ja helmaresorit luovat ilmeen tälle rennolle mutta ylelliselle neuletakille.

Cuddle on neulottu kaksinkertaisella langalla, joten se on jämäkämpi kuin esimerkiksi Drizzle-mallimme. Kaksinkertainen neulos on lämmintä ja tiivistä, mikä tekee Cuddlesta täydellisen valinnan syys- ja talvikauteen. Koska alpakan villa on hyvin hengittävää, neule sopii hyvin ympärivuotiseen käyttöön.

Cuddle ulottuu keskimittaisella käyttäjällä juuri polven yläpuolelle. Cuddlen pituus on suosittujen Forest- ja Drizzle-mallien puolivälistä.

  • 100 % alpakan villaa – kestävä, pehmeä, hengittävä ja lämmin. Lue lisää!
  • Kaksinkertaisella langalla neulottu – kestävä, lämmin ja upeasti laskeutuva.
  • Taskut käsien iloksi ja tavaroiden säilyttämiseen.
  • Napit neuleen väriseksi värjättyä corozoa, eli kivipähkinää – vahva luonnonmateriaali, joka kestää myös pesut.
  • Muotoonneulottu – kauniit ja kestävät saumat.
  • Neule pehmenee parhaimmilleen ensimmäisten käyttökertojen myötä.
  • Valmistettu vastuullisesti Pohjois-Euroopassa.
  • Suunnittelija: Ainomaria Haataja

239,90 170,91

Valitse
100% tyytyväisyystakuu, 30 päivän ilmainen vaihto- ja palautusoikeus!

“Kyseistä neuletakkia olin pitänyt jo yli vuoden ajan hankintalistalla ennen ostamista. Neule ei ole tuottanut pettymystä. Pehmeyttä on tullut käytön myötä eikä nukkaantumista ole havaittavissa. Olen äärimmäisen tyytyväinen Alpan tuotteeseen!

-Noora S

Lisätiedot

Silkkisen pehmeä ja lämmin alpakan villa on yksi hienoimmista ja arvokkaimmista luonnonkuiduista maailmassa. Katso lisää!

Tuotemerkki: Alpa

Materiaali: 100 % alpakan villa

Valmistusmaa: Liettua

Mitat ja koko

Kokotaulukko löytyy tuotteen kuvien joukosta.

Huom! Luonnonkuiduista valmistettujen tuotteiden mitoissa voi olla pientä vaihtelua. Neuloksessa on kuitenkin hyvä joustovara, ja neule mukautuu käyttäjälleen muutaman käyttökerran aikana.

Hoito-ohje: Tuuletus, käsinpesu. Katso hoito- ja pesuohjeet!

Asiakaspalvelumme neuvoo oikean koon valinnassa mielellään.

Huom: Mustan ja tummanharmaan langan värjäysprosessi on pidempi kuin muiden värien. Se vaikuttaa lankaan siten, että tummien värien nukkaantumiskesto on usein heikompi – muut alpakan upeat ominaisuudet ovat tallella. Suosittelemme vaaleampia värejä, jos et ole valmis pitämään neuleen pintaa siistinä esimerkiksi neulekammalla tai trimmerillä.

 

“Olen koekäyttänyt Cuddlea jo useamman kuukauden ajan. Se on toiminut upeasti takin korvikkeena kirpeinä syysaamuina ja -iltoina, mutta myös lämmikkeenä sisätiloissa. Tyylillisesti Cuddle taipuu yllättävän moniin asukokonaisuuksiin

-Ainomaria, Alpan suunnittelu

asiakkaiden arvostelut
4,7 Perustuu 105 arvosteluun
Kirjoita arvostelu Kysy tuotteesta
  • Arvostelua
  • Kysymykset

Kiitos arvostelustasi!

Tuotearvosteluista on paljon hyötyä muille asiakkaille. Voit jakaa tuotearvostelusi ystävillesi!

Filter Reviews:
A Alpa Customer
AT
05.03.2021
Anne T.
FI FI
Cuddle tummanharmaa L

Joudun palauttamaan tuotteen. Hihat ovat nippanappa liian lyhyet, mutta takki muuten aivan liian suuri ja muodoltaan tynnyrimäinen. Materiaali on laadukkaan oloinen, mutta nipistelee.

MH
04.29.2021
Monica H.
FI FI
cuddle

Hyvä. Yksi lankaanpää oli oikealla puolella, mutta pujotin sen nurjaan. Toivoisin jatkossa että jokaiseen napilliseen tuotteeseen liitettäisiin tuoteseloste-lappuuun vara-nappi. Näin tehdään monessa muussa tuotteessa.

PH
04.29.2021
Päivi H.
FI FI
Cuddle tummanharmaa - L

Minulla oli jo ennestään tämä eri värisenä mutta saman kokoisena. Kuitenkin tämä harmaa versio osoittautui pienemmän kokoiseksi kuin ennestään hankittu. Käytän yleensä kokoa XL, mutta L on tästä tuotteesta juuri sopiva. Tuote on ihanan ylellinen, laadukkaan tuntuinen, eikä ole vielä nukkaantunut yhtään käytössä. Loisto-ostos, vaikka kallis olikin! =)

GM
04.28.2021
Gerd M.
FI FI
CUDDLE, M KOKO, tummanharmaa

Helnöjd med koftans längd, mönster, färg och storlek. Sticker tyvärr litet speciellt om koftan kommer direkt mot huden. Hoppas den håller sig vacker och ännu mjuknar i bruk. Uppskattar att ärmmanchetterna är dubbelstickade !

JL
04.21.2021
Johanna L.
FI FI
Johanna

Ostin sekä mustan että tummanharmaan. Niin upea neuletakki. Malli ihanan väljä ja rento. Lisää tämmöisiä malleja