Tuotevideot

Cuddle | tummanharmaa

100 % Alpakan villaa

Cuddle on neuletakki, joka tuntuu päällä yhtä ihanalta kuin lämmin halaus. Lasketut hartiat, paikkataskut sekä leveät hihansuu- ja helmaresorit luovat ilmeen tälle rennolle mutta ylelliselle neuletakille.

Cuddle on neulottu kaksinkertaisella langalla, joten se on jämäkämpi kuin esimerkiksi Drizzle-mallimme. Kaksinkertainen neulos on lämmintä ja tiivistä, mikä tekee Cuddlesta täydellisen valinnan syys- ja talvikauteen. Koska alpakan villa on hyvin hengittävää, neule sopii hyvin ympärivuotiseen käyttöön.

Cuddle ulottuu keskimittaisella käyttäjällä juuri polven yläpuolelle. Cuddlen pituus on suosittujen Forest- ja Drizzle-mallien puolivälistä.

  • 100 % alpakan villaa – kestävä, pehmeä, hengittävä ja lämmin. Lue lisää!
  • Kaksinkertaisella langalla neulottu – kestävä, lämmin ja upeasti laskeutuva.
  • Taskut käsien iloksi ja tavaroiden säilyttämiseen.
  • Napit neuleen väriseksi värjättyä corozoa, eli kivipähkinää – vahva luonnonmateriaali, joka kestää myös pesut.
  • Muotoonneulottu – kauniit ja kestävät saumat.
  • Neule pehmenee parhaimmilleen ensimmäisten käyttökertojen myötä.
  • Valmistettu vastuullisesti Pohjois-Euroopassa.
  • Suunnittelija: Ainomaria Haataja

Kuvan malli on 162 cm / XS ja Cuddle kuvassa on kokoa XS. Neuleen mitat löytyvät tuotekuvia selaamalla.

239,90

Valitse
100% tyytyväisyystakuu, 30 päivän ilmainen vaihto- ja palautusoikeus!

“Kyseistä neuletakkia olin pitänyt jo yli vuoden ajan hankintalistalla ennen ostamista. Neule ei ole tuottanut pettymystä. Pehmeyttä on tullut käytön myötä eikä nukkaantumista ole havaittavissa. Olen äärimmäisen tyytyväinen Alpan tuotteeseen!

-Noora S

Lisätiedot

Silkkisen pehmeä ja lämmin alpakan villa on yksi hienoimmista ja arvokkaimmista luonnonkuiduista maailmassa. Katso lisää!

Tuotemerkki: Alpa

Materiaali: 100 % alpakan villa

Valmistusmaa: Liettua

Mitat ja koko

Kokotaulukko löytyy tuotteen kuvien joukosta.

Huom! Luonnonkuiduista valmistettujen tuotteiden mitoissa voi olla pientä vaihtelua. Neuloksessa on kuitenkin hyvä joustovara, ja neule mukautuu käyttäjälleen muutaman käyttökerran aikana.

Hoito-ohje: Tuuletus, käsinpesu. Katso hoito- ja pesuohjeet!

Asiakaspalvelumme neuvoo oikean koon valinnassa mielellään.

Huom: Mustan ja tummanharmaan langan värjäysprosessi on pidempi kuin muiden värien. Se vaikuttaa lankaan siten, että tummien värien nukkaantumiskesto on usein heikompi – muut alpakan upeat ominaisuudet ovat tallella. Suosittelemme vaaleampia värejä, jos et ole valmis pitämään neuleen pintaa siistinä esimerkiksi neulekammalla tai trimmerillä.

 

“Olen koekäyttänyt Cuddlea jo useamman kuukauden ajan. Se on toiminut upeasti takin korvikkeena kirpeinä syysaamuina ja -iltoina, mutta myös lämmikkeenä sisätiloissa. Tyylillisesti Cuddle taipuu yllättävän moniin asukokonaisuuksiin

-Ainomaria, Alpan suunnittelu

asiakkaiden arvostelut
4,6 Perustuu 47 arvosteluun
Kirjoita arvostelu Kysy tuotteesta
  • Arvostelut
  • Kysymykset

Kiitos arvostelustasi!

Tuotearvosteluista on paljon hyötyä muille asiakkaille. Voit jakaa tuotearvostelusi ystävillesi!

Filter Reviews:
MN
11.23.2020
Mari N.
FI FI
Hyvä perusneule

Kooltaan tosi reilu, jouduin vaihtamaan normaalia kokoani pienempään, jotta sain sopivan. Vaate on yllättävän painava ja paksua neulosta. 160-senttiselle lähes polviin asti, mikä on hyvä. Neuletakki on todellisuudessa enemmän laatikkomainen kuin kuvassa, jossa se näyttää tyköistuvammalta. Huomasin vasta saatuani tuotteen varoituksen, että tummemmat värit saattavat värjäysprosessin vuoksi nukkaantua helpommin. Tämä oli minulle pieni pettymys, olisin ottanut vaaleamman värin, jos olisin huomannut maininnan aiemmin. Neule vaikuttaa kyllä laadukkaalta, mutta tulee varmasti harmittamaan, jos se alkaa heti nukkaantua.

EV
11.18.2020
Eija V.
FI FI
Cuddle burgundi

Tuote vastaa odotuksiani. Laatu on hyvä, esimerkiksi hihansuun resorit ovat kaksinkertaiset.

RR
11.05.2020
Riitta R.
FI FI
Cuddle tummanharmaa M-koko

Ihana sopivan reilu neule. Harmaa on todella kaunis väri. Napitettuna olen käyttänyt tätä legginsien kanssa mekkona. Ei myöskään mikään superpaksu, hyvin mahtuu takin alle.

JK
11.04.2020
Joanna K.
FI FI
Cuddle | burgundi - M

Ihana neule, hyvä malli, mutta todella pitkä näin lyhyelle ihmiselle. Koot yleisesti suuria. Olen yleensä L kokoa, mutta M koko sopi minulle mainiosti. Suosittelen neuletta!

JJ
10.26.2020
Johanna J.
FI FI
Cuddle/tummanharmaa S

Neuletakki on malliltaan suora ja materiaaliltaan napakka. Sopii hyvin juhlavan pukeutumisen osaksi. Neuletakki on todella lämmin ja sopii monenlaisiin tilanteisiin.