Cuddle-neuletakki, vihreä

100 % Baby Alpaca

Toivottu paluu!

Cuddle tuntuu päällä yhtä ihanalta kuin lämmin halaus ystävältä, jonka tapaa pitkästä aikaa. Neuletakki on päivitetty versio aiemmin valikoimassa olleesta saman nimisestä neuletakista. Cuddle on nyt lyhyempi ja pehmoisempi, mutta yhtä rakastettava.

Lasketut hartiat, paikkataskut sekä leveät hihansuu- ja helmaresorit tuovat ilmettä tälle rennolle, mutta ylelliselle neuletakille. Neuleen napit ovat kivipähkinää. Kivipähkinä on ekologinen, uusiutuva ja biohajoava luonnonmateriaali, joka kestää käyttöä ja pesua.

Kaksinkertaisesta langasta neulottu neulos on lämmintä ja tiivistä, mutta hengittävää. Cuddle kulkee kanssasi läpi vuoden sekä sisä- että ulkokäytössä. Keväällä ja kesällä neule toimii mainiosti takkina ja kylmillä ilmoilla se sujahtaa kätevästi lisälämmikkeeksi takin alle. Paksuudeltaan Cuddle vastaa Mellow-neuletta ja Cozy-neulemekkoa.

Cuddle syntyi kahden ihmisen kohtaamisesta – hetkestä, jossa mitkään sanat eivät tuntuneet oikeilta. Cuddlessa pitkä ja lempeä halaus on ottanut neuletakin muodon.

  • 100 % Baby Alpaca -laatuista alpakan villaa. Hengittävä, pehmeä ja lämmin. Tutustu ominaisuuksiin!
  • Muotoonneulottu – kauniit ja kestävät saumat.
  • Rento istuvuus, suora helma ja paikkataskut.
  • Tuntuma pehmenee parhaimmilleen ensimmäisten käyttökertojen myötä.
  • Valmistettu vastuullisesti Pohjois-Euroopassa.
  • Suunnittelija: Ainomaria Haataja.

Löydä sinulle sopiva koko käyttämällä älykästä Fitle-kokoapuria, jonka voit avata alta löytyvästä mittanauhakuvakkeesta. Löydät tuotekuvien joukosta myös tuotteen mittapiirroksen.

219,90

Valitse
100% tyytyväisyystakuu, 30 päivän ilmainen vaihto- ja palautusoikeus!
Lisätiedot

Materiaali: 100 % Baby Alpaca.

Valmistusmaa: Liettua.

Mitat ja koko: Rento istuvuus. Jos haluat istuvamman mallin, valitse normaalia kokoasi pienempi koko. Vastaa mitoiltaan aiemmin valikoimassa ollutta, saman nimistä neuletakkia kokonaispituutta ja hihan mittaa lukuun ottamatta. Luonnonkuiduista valmistettujen tuotteiden mitoissa voi olla pientä vaihtelua. Neuloksessa on kuitenkin hyvä joustovara, ja neule mukautuu käyttäjälleen muutaman käyttökerran aikana.

Hoito-ohje: Tuuletus, käsinpesu. Katso hoito- ja pesuohjeet!

Asiakaspalvelumme neuvoo oikean koon valinnassa mielellään.

asiakkaiden arvostelut
4,6 Perustuu 8 arvosteluun
5 ★
75% 
6
4 ★
13% 
1
3 ★
12% 
1
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Kirjoita arvostelu Kysy tuotteesta

Kiitos arvostelustasi!

Tuotearvosteluista on paljon hyötyä muille asiakkaille. Voit jakaa tuotearvostelusi ystävillesi!

Filter Reviews:
SS
24 maalis 2023
Saara S.
FI FI

Cuddle-neuletakki, harmaa - S

Olen tyytyväinen takkiin. Se on todella lämmin ja villa ei kutita ihoa vasten.

AH
22 maalis 2023
Anna-Maria H.
FI FI

Cuddle-neuletakki

Väri ja materiaali ovat ihanat. Malli ei kuitenkaan sopinut kropalleni, joka on alaosastaan 2 kokoa yläosaa isompi. Malli jäi lepattamaan hartioiden ja käsivarsien tienoolle epäimartelevasti ja silti kinnasi takapuolesta ja lantiolta. Jollekin varmasti mahtava tuote mutta itselläni valitettavasti meni palautukseen. Harmi, sillä vihreä väri oli upea.

JL
22 maalis 2023
Jenna L.
FI FI

Cuddle

Juuri sellainen kuin odotin. Laadukas ja jopa painava neule. Olen käyttänyt melkein päivittäin. Koko vastaa mielestäni hyvin merkintää.

AT
11 maalis 2023
Airi T.
FI FI

Gudle-neuletakki

Tuote on aivan ihana! Minulle olisi käynyt M koko... En ehtinyt vaihtaa, koska olin kipeänä. Luotan, että käytössä muovautuu. Olen siis jo käyttänyt! 😊. Suunnittelen uutta tilausta. Airi

MJ
10 maalis 2023
Merja J.
FI FI

Cuddle L, vihreä

Takki oli valmiiksi pehmeä eikä vaatinut normaalia totuttelua. Ei yhtä napakka kuin aikaisempi pitkä malli, joka on ehdoton suosikki ja eniten käytetty kaikista Alpoistani. Koko sopiva, hihat pidemmät kuin ’vanhassa’ mallissa. Tuokaa pitkä malli takaisin, kiitos!