Clarity | turkoosi

100 % Baby Alpaca – erityisen pehmeä

Clarity on joka vaatekaappiin kuuluva yleisneule, joka on neulottu pehmeästä ja ylellisestä 100 % Baby Alpacasta. Clarity on neulottu napakasti ja kestävästi, minkä ansiosta se sopii loistavasti myös ulkoiluun ja retkeilyyn.

Sileän jersey-neuloksen paksuus on valittu monikäyttöisyyttä ja kestävyyttä tavoitellen: neule on riittävän ohut sisäkäyttöön, mutta riittävän lämmin välikerrokseksi kylmempiin vuodenaikoihin.

    • 100 % Baby Alpaca – erityisen pehmeä tuntuma. Lue lisää!
    • Muotoonneulottu – kauniit ja kestävät saumat.
    • Neule pehmenee parhaimmilleen ensimmäisten käyttökertojen myötä.
    • Valmistettu vastuullisesti Pohjois-Euroopassa.
    • Suunnittelija: Ainomaria Haataja

 

Neuleen mitat löytyvät tuotekuvia selaamalla.

179,90

Valitse
100% tyytyväisyystakuu, 30 päivän ilmainen vaihto- ja palautusoikeus!

“Varmaan sanoo jotain, että tämä oli jo toinen Clarity-tuote, jonka ostin. Eri värinen vain kuin ensimmäinen. Saatan ostaa kolmannenkin…”


-PIRJO S

Lisätiedot

Silkkisen pehmeä ja lämmin alpakan villa on yksi hienoimmista ja arvokkaimmista luonnonkuiduista maailmassa. Katso lisää!

Materiaali: 100 % Baby Alpaca -luokan alpakan villa

Valmistusmaa: Liettua

Mitat ja koko

Kokotaulukko löytyy tuotteen kuvien joukosta.

Huom! Luonnonkuiduista valmistettujen tuotteiden mitoissa voi olla pientä vaihtelua. Neuloksessa on kuitenkin hyvä joustovara, ja neule mukautuu käyttäjälleen muutaman käyttökerran aikana.

Hoito-ohje: Tuuletus, käsinpesu. Katso hoito- ja pesuohjeet!

Asiakaspalvelumme neuvoo oikean koon valinnassa mielellään.

“Yksinkertainen malli on kapselivaatekaapin unelma, Clarityn voi yhdistää niin hameiden kuin housujenkin kanssa, mutta yhtä hyvin se soveltuu myös ulkoiluvaatteeksi.”


-Ainomaria, Alpan suunnittelu

Asiakkaiden arvostelut
4.6 Perustuen 47 arvosteluun
Kirjoita arvostelu

Kiitos tuotearvostelustasi

Arvostamme paljon tuotearvosteluasi, kiitos siitä. Voit jakaa sen tästä ystävillesi.

Filter Reviews:
MH
23/09/2020
Marja H.
FI FI
Clarity, turkoosi S

Jo toinen Clarity ja tämäkin ollut jo paljon käytössä! Turkoosi väri on tosi hieno. Edellinen Clarityni on vaalean harmaa, koko M, joka on minulle aavistuksen liian väljä, mutta sopiva aluspuseron kanssa, erinomainen näin esim golf-kentällä viileällä kelillä.

AA
09/09/2020
Anu A.
FI FI
Clarity. Kupari, s.

Erinomainen. Väri, malli, laatu: kaikki toimii. Ihana päällä.

MM
04/09/2020
Minna M.
FI FI
Clarity beige S

Ihanan pehmeä, lämmin ja tyylikäs pusero. Väri aivan ihana vaaleanbeige, toivottavasti samaa väriä tulisi muihinkin Alpoihin!

EK
24/06/2020
Eila K.
FI FI
Clarity

Tämä on toinen Alpa-neuleeni. Oikea kokoni on S, mutta ostin M-koon kun halusin reilumman koon. Olin ulkomailla talven ja sen vuoksi karanteenissa jonka vuoksi neule kotiutui vasta pari päivää sitten. Käyttökokemusta ei vielä ole tästä neuleesta, mutta tiedän että neule on juuri niin hyvä kuin ajattelinkin. Sopivan ohut ja pehmeä ja resorit on kivat. Kevyt pakattavaksi matkalaukkuun. Ajattelin tilata samanlaisen erivärisenä. Pidän ajattomista perusneuleista ja tämä on juuri sellainen.

AW
05/06/2020
Aune W.
FI FI
Clarity Turkoosi L-koko

Aivan ihana pusero. L-koko on minulle juuri sopiva, koska en pidä tiukoista malleista, vaikka olen muuten ehkä paremmin M-kokoinen. Minulla on ennestään yksi Alpan harmaa Cable Knit parin vuoden takaa, sekin talvella jatkuvassa käytössä. Mies kulkee läpi vuoden Crew Neckissä ja salaa toivoo viileitä kesäiltoja, ettei tarvitse siitä luopua. Mutta tämä Clarity on ihan unelma läpi vuoden, viileinä kesäiltoina sopivasti lämmittävä ja sisäneuleena talvella ihan just eikä melkein. Ja väri on todella kaunis. Kiitos!