Clarity | tummanharmaa

 100 % Baby Alpaca – erityisen pehmeä

Clarity on joka vaatekaappiin kuuluva yleisneule, joka on neulottu pehmeästä ja ylellisestä 100 % Baby Alpacasta. Clarity on neulottu napakasti ja kestävästi, minkä ansiosta se sopii loistavasti myös ulkoiluun ja retkeilyyn.

Sileän jersey-neuloksen paksuus on valittu monikäyttöisyyttä ja kestävyyttä tavoitellen: neule on riittävän ohut sisäkäyttöön, mutta sopii lämmittäväksi välikerrokseksi kylmempiin vuodenaikoihin.

    • 100 % Baby Alpaca – erityisen pehmeä tuntuma. Lue lisää!
    • Muotoonneulottu – kauniit ja kestävät saumat.
    • Neule pehmenee parhaimmilleen ensimmäisten käyttökertojen myötä.
    • Valmistettu vastuullisesti Pohjois-Euroopassa.
    • Suunnittelija: Ainomaria Haataja

Huom: Mustan ja tummanharmaan langan värjäysprosessi on pidempi kuin muiden värien. Se vaikuttaa lankaan siten, että tummien värien nukkaantumiskesto on usein heikompi – muut alpakan upeat ominaisuudet ovat tallella. Suosittelemme vaaleampia värejä, jos et ole valmis pitämään neuleen pintaa siistinä esimerkiksi neulekammalla tai trimmerillä.

Neuleen mitat löytyvät tuotekuvia selaamalla.

179,90

Valitse
100% tyytyväisyystakuu, 30 päivän ilmainen vaihto- ja palautusoikeus!

“Varmaan sanoo jotain, että tämä oli jo toinen Clarity-tuote, jonka ostin. Eri värinen vain kuin ensimmäinen. Saatan ostaa kolmannenkin…”


-PIRJO S

Lisätiedot

Silkkisen pehmeä ja lämmin alpakan villa on yksi hienoimmista ja arvokkaimmista luonnonkuiduista maailmassa. Katso lisää!

Materiaali: 100 % Baby Alpaca -luokan alpakan villa

Valmistusmaa: Liettua

Mitat ja koko

Kokotaulukko löytyy tuotteen kuvien joukosta.

Huom! Luonnonkuiduista valmistettujen tuotteiden mitoissa voi olla pientä vaihtelua. Neuloksessa on kuitenkin hyvä joustovara, ja neule mukautuu käyttäjälleen muutaman käyttökerran aikana.

Hoito-ohje: Tuuletus, käsinpesu. Katso hoito- ja pesuohjeet!

Asiakaspalvelumme neuvoo oikean koon valinnassa mielellään.

“Yksinkertainen malli on kapselivaatekaapin unelma, Clarityn voi yhdistää niin hameiden kuin housujenkin kanssa, mutta yhtä hyvin se soveltuu myös ulkoiluvaatteeksi.”


-Ainomaria, Alpan suunnittelu

Asiakkaiden arvostelut
4.8 Perustuen 12 arvosteluun
Kirjoita arvostelu

Kiitos tuotearvostelustasi

Arvostamme paljon tuotearvosteluasi, kiitos siitä. Voit jakaa sen tästä ystävillesi.

Filter Reviews:
PK
03/09/2020
Päivi K.
FI FI
Clarity pusero

Aivan ihanan mahtava pusero. Pehmeä ja lämmin...

UL
05/03/2020
Ulla L.
FI FI
Clarity tummanharmaa

Mukava päällä, monikäyttöinen yleisneule 👍��

PS
26/02/2020
Pirjo S.
FI FI
Clarity | tummanharmaa

Laadukas perusneule, joka varmasti kestää käyttöä ja aikaa. Ihmettelin kuitenkin jonkin verran neuleen pistelyä. Todennäköisesti pistely poistuu ajan kanssa käytössä. Neulon itse aika paljon alpakan langasta (samoin alpakkasekoitteista) - enkä ole aikaisemmin tähän pistelyyn törmännyt. Ehkä jotain tekemistä ohuemmasta, koneelliseen neulontaan sopivasta langasta?

17/03/2020
Alpa

Hei, Kyllä, neule pehmenee käytössä. :) Ja myös langalla on ero niin kutsuttuihin perinteisiin neulontalankoihin, sillä lanka on ohuempaa ja se neulotaan tiukemmaksi, jotta kulutuskestävyys olisi parempi :)

N
26/01/2020
Niina
Finland Finland
Clarity tummanharmaa

Lähes päivittäisessä käytössä pari kuukautta eikä minkäänlaista nyppyyntymistä neuleessa. Arvoin kokojen s ja m välillä. Otin s -koon eikä kaduta. Hartiat ovat sopivat ja muutenkin hyvä malli.

JV
24/01/2020
Jaana V.
FI FI
Clarity

Vähän jännitti onko tuote sopiva kun sitä odottelin. Koko on xs ja itse olen 156. Täydellisen kokoinenhan se oli. Pari edellistä tilaamani neuletta (Hazy, Drizzle) ovat hieman liian pitkiä, joten tuo kokoasia rajoittaa tilaamista. Toivottavasti koko pysyy samana ja värivaihtoehdot lisääntyvät, niin tilaan toisen...ensi vuonna kun vaatteiden ostolakko päättyy.