Clarity-neule, tummanharmaa

Poistuva malli

100 % Baby Alpaca

Clarity on jokaiseen vaatekaappiin kuuluva yleisneule, joka on neulottu pehmeästä ja ylellisestä 100 % Baby Alpacasta. Clarity on neulottu napakasti ja kestävästi, minkä ansiosta se sopii loistavasti myös ulkoiluun ja retkeilyyn.

Sileän jersey-neuloksen paksuus on valittu monikäyttöisyyttä ja kestävyyttä tavoitellen: neule on riittävän ohut sisäkäyttöön, mutta sopii lämmittäväksi välikerrokseksi kylmempiin vuodenaikoihin.

  • 100 % Baby Alpaca – erityisen pehmeä tuntuma. Lue lisää!
  • Muotoonneulottu – kauniit ja kestävät saumat.
  • Neule pehmenee parhaimmilleen ensimmäisten käyttökertojen myötä.
  • Valmistettu vastuullisesti Pohjois-Euroopassa.
  • Suunnittelija: Ainomaria Haataja

Huom: Mustan ja tummanharmaan langan värjäysprosessi on pidempi kuin muiden värien. Se vaikuttaa lankaan siten, että tummien värien nukkaantumiskesto on usein heikompi – muut alpakan upeat ominaisuudet ovat tallella. Suosittelemme vaaleampia värejä, jos et ole valmis pitämään neuleen pintaa siistinä esimerkiksi neulekammalla tai trimmerillä.

Löydä sinulle sopiva koko käyttämällä älykästä Fitle-kokoapuria, jonka voit avata alta löytyvästä mittanauhakuvakkeesta.

149,90

Valitse
100% tyytyväisyystakuu, 30 päivän ilmainen vaihto- ja palautusoikeus!

“Varmaan sanoo jotain, että tämä oli jo toinen Clarity-tuote, jonka ostin. Eri värinen vain kuin ensimmäinen. Saatan ostaa kolmannenkin…”

-Pirjo S.

Lisätiedot

Silkkisen pehmeä ja lämmin alpakan villa on yksi hienoimmista ja arvokkaimmista luonnonkuiduista maailmassa. Katso lisää!

Materiaali: 100 % Baby Alpaca -luokan alpakan villa

Valmistusmaa: Liettua

Mitat ja koko

Kokotaulukko löytyy tuotteen kuvien joukosta.

Huom! Luonnonkuiduista valmistettujen tuotteiden mitoissa voi olla pientä vaihtelua. Neuloksessa on kuitenkin hyvä joustovara, ja neule mukautuu käyttäjälleen muutaman käyttökerran aikana.

Hoito-ohje: Tuuletus, käsinpesu. Katso hoito- ja pesuohjeet!

Asiakaspalvelumme neuvoo oikean koon valinnassa mielellään.

“Yksinkertainen malli on kapselivaatekaapin unelma, Clarityn voi yhdistää niin hameiden kuin housujenkin kanssa, mutta yhtä hyvin se soveltuu myös ulkoiluvaatteeksi.”-Ainomaria, Alpan suunnittelu

asiakkaiden arvostelut
4,8 Perustuu 209 arvosteluun
5 ★
81% 
169
4 ★
17% 
36
3 ★
2% 
4
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Customer Photos
Kirjoita arvostelu Kysy tuotteesta

Kiitos arvostelustasi!

Tuotearvosteluista on paljon hyötyä muille asiakkaille. Voit jakaa tuotearvostelusi ystävillesi!

Filter Reviews:
AS
08 tammi 2021
Anni S.
FI FI

Clarity

Koko L oli tässä puserossa minulle liian iso. Laitoin sen tänään takaisin toivossa saada siitä M-koko. Alpakka materiaalina on minulle tuttu ja pidän siitä TODELLA paljon.

Alpa Clarity-neule, tummanharmaa Review
KK
17 touko 2022
Kaisa K.
FI FI

Clarity, tummanharmaa - S

Neule on ihanan pehmeä ja laskeutuu kauniisti. Tuote on hyvin istuva, hieman tiukka hartioista ja hihoista. Hihat ovat lyhyehköt. Olen tyytyväinen.

LT
15 touko 2022
Leena T.
FI FI

Clarity tummanharmaa S

Ostin ensimmäisen Clarity-neuleen noin kaksi vuotta sitten ja se on ollut lähes päivittäisessä käytössä ympäri vuoden. Neule on pysynyt uutta vastaavassa kunnossa. Nyt suureksi pettymykseksi huomasin, että Alpa aikoo poistaa Clarityn valikoimasta ja ostin loppualesta toisen tismalleen samanlaisen paidan varastoon sen päivän varalle kun ensimmäinen neule on kulunut loppuun (saattaa mennä vielä vuosia). Neule on laadukkain koskaan omistamani ja kerrankin rahalle on saanut vastinetta. On todella valitettavaa, että Alpa poistaa tällaisen ajattoman mallin valikoimastaan. Jos muutosta tuotevalikoimaan välttämättä halutaan, sitä olisi voinut tuoda vaikka tarjoamalla samaa mallia muutamassa uudessa värissä.

SH
13 touko 2022
Susanna H.
FI FI

Clarity-neule

En tiedä, kun en ole käyttänyt sitä vielä. On niin villainen, otan sen esiin ensi syksynä, kun ilmat viilenee.

HH
13 touko 2022
Heli H.
FI FI

Clarity-neule, vihreä - S -

Ihana malli, väri ja koko! Kyynärpäät saisi kaikissa malleissa olla valmiiksi vahvistetut, koska käyttö tulee olemaan kovaa :) Yhden neuletakin kyynärpäät olen jo joutunut paikkaamaan.