Clarity-neule, tummanharmaa

 100 % Baby Alpaca – erityisen pehmeä

Clarity on jokaiseen vaatekaappiin kuuluva yleisneule, joka on neulottu pehmeästä ja ylellisestä 100 % Baby Alpacasta. Clarity on neulottu napakasti ja kestävästi, minkä ansiosta se sopii loistavasti myös ulkoiluun ja retkeilyyn.

Sileän jersey-neuloksen paksuus on valittu monikäyttöisyyttä ja kestävyyttä tavoitellen: neule on riittävän ohut sisäkäyttöön, mutta sopii lämmittäväksi välikerrokseksi kylmempiin vuodenaikoihin.

    • 100 % Baby Alpaca – erityisen pehmeä tuntuma. Lue lisää!
    • Muotoonneulottu – kauniit ja kestävät saumat.
    • Neule pehmenee parhaimmilleen ensimmäisten käyttökertojen myötä.
    • Valmistettu vastuullisesti Pohjois-Euroopassa.
    • Suunnittelija: Ainomaria Haataja

Huom: Mustan ja tummanharmaan langan värjäysprosessi on pidempi kuin muiden värien. Se vaikuttaa lankaan siten, että tummien värien nukkaantumiskesto on usein heikompi – muut alpakan upeat ominaisuudet ovat tallella. Suosittelemme vaaleampia värejä, jos et ole valmis pitämään neuleen pintaa siistinä esimerkiksi neulekammalla tai trimmerillä.

Neuleen mitat löytyvät tuotekuvia selaamalla.

179,90

Valitse
100% tyytyväisyystakuu, 30 päivän ilmainen vaihto- ja palautusoikeus!

“Varmaan sanoo jotain, että tämä oli jo toinen Clarity-tuote, jonka ostin. Eri värinen vain kuin ensimmäinen. Saatan ostaa kolmannenkin…”


-PIRJO S

Lisätiedot

Silkkisen pehmeä ja lämmin alpakan villa on yksi hienoimmista ja arvokkaimmista luonnonkuiduista maailmassa. Katso lisää!

Materiaali: 100 % Baby Alpaca -luokan alpakan villa

Valmistusmaa: Liettua

Mitat ja koko

Kokotaulukko löytyy tuotteen kuvien joukosta.

Huom! Luonnonkuiduista valmistettujen tuotteiden mitoissa voi olla pientä vaihtelua. Neuloksessa on kuitenkin hyvä joustovara, ja neule mukautuu käyttäjälleen muutaman käyttökerran aikana.

Hoito-ohje: Tuuletus, käsinpesu. Katso hoito- ja pesuohjeet!

Asiakaspalvelumme neuvoo oikean koon valinnassa mielellään.

“Yksinkertainen malli on kapselivaatekaapin unelma, Clarityn voi yhdistää niin hameiden kuin housujenkin kanssa, mutta yhtä hyvin se soveltuu myös ulkoiluvaatteeksi.”


-Ainomaria, Alpan suunnittelu

asiakkaiden arvostelut
4,8 Perustuu 128 arvosteluun
Kirjoita arvostelu Kysy tuotteesta

Kiitos arvostelustasi!

Tuotearvosteluista on paljon hyötyä muille asiakkaille. Voit jakaa tuotearvostelusi ystävillesi!

Filter Reviews:
AS
08 tammi 2021
Anni S.
FI FI
Clarity

Koko L oli tässä puserossa minulle liian iso. Laitoin sen tänään takaisin toivossa saada siitä M-koko. Alpakka materiaalina on minulle tuttu ja pidän siitä TODELLA paljon.

Alpa Clarity-neule, tummanharmaa Review
LK
09 heinä 2021
Liisa K.
FI FI
Clarity | tummanharmaa - L

Näillä helteillä en ole vielä käyttänyt tuotetta kuin muutaman kerran, mutta hyvältä tuntuu. Ainoa toiveeni olisi, että helma olisi hieman pitempi. Kokoni on valmistajasta riippuen L - XL (42-44), teillä L on minulle sopivin.

KS
07 heinä 2021
Kirsi S.
FI FI
Clarity | tummanharmaa - S

Myin vanhan neuletakkini Alpalle ja ostin tilalle peruskallion - sitä Clarity on. Muutama käyttökerta ennen helteitä ehti jo pehmentämään sitä mukavasti. S-koko istui haluamallani istuvalla tavalla, vaikka useimmiten kokoni on M. Ainoa miinus harmaasta väristä, vaatekaapin kulmakiveksi musta olisi ollut vielä mieluisampi.

HH
12 touko 2021
Hilkka H.
FI FI
Clarity/turkoosi XL

Alunperin ajattelin tilata L koon, mutta XL osoittautui ihanan rennoksi mitoiltaan. Palvellut hyvin viileillä keleillä, mukava päällä. Väri oli myös iloinen yllätys, koska langassa on turkoosin eri vivahteita :)

IS
25 huhti 2021
Irma S.
FI FI
Clarity | turkoosi

Tykkään. Kirkkaampi väri on kiva. Tuntuma iholle pehmeä. Paljon on tullut jo käytettyä.