Clarity | musta

100 % Baby Alpaca – erityisen pehmeä

Clarity on joka vaatekaappiin kuuluva yleisneule, joka on neulottu pehmeästä ja ylellisestä 100 % Baby Alpacasta. Clarity on neulottu napakasti ja kestävästi, minkä ansiosta se sopii loistavasti myös ulkoiluun ja retkeilyyn.

Sileän jersey-neuloksen paksuus on valittu monikäyttöisyyttä ja kestävyyttä tavoitellen: neule on riittävän ohut sisäkäyttöön, mutta riittävän lämmin välikerrokseksi kylmempiin vuodenaikoihin.

    • 100 % Baby Alpaca – erityisen pehmeä tuntuma. Lue lisää!
    • Muotoonneulottu – kauniit ja kestävät saumat.
    • Neule pehmenee parhaimmilleen ensimmäisten käyttökertojen myötä.
    • Valmistettu vastuullisesti Pohjois-Euroopassa.
    • Suunnittelija: Ainomaria Haataja

100 % tyytyväisyystakuu, 30 päivän ilmainen vaihto- ja palautusoikeus!

Neuleen mitat löytyvät tuotekuvia selaamalla.

Huom: Mustan ja tummanharmaan langan värjäysprosessi on pidempi kuin muiden värien. Se vaikuttaa lankaan siten, että tummien värien nukkaantumiskesto on usein heikompi – muut alpakan upeat ominaisuudet ovat tallella. Suosittelemme vaaleampia värejä, jos et ole valmis pitämään neuleen pintaa siistinä esimerkiksi neulekammalla tai trimmerillä.

179,90

Valitse
100% tyytyväisyystakuu, 30 päivän ilmainen vaihto- ja palautusoikeus!

“Yksinkertainen malli on kapselivaatekaapin unelma, Clarityn voi yhdistää niin hameiden kuin housujenkin kanssa, mutta yhtä hyvin se soveltuu myös ulkoiluvaatteeksi.”


-Ainomaria, Alpan suunnittelu

Lisätiedot

Silkkisen pehmeä ja lämmin alpakan villa on yksi hienoimmista ja arvokkaimmista luonnonkuiduista maailmassa. Katso lisää!

Materiaali: 100 % Baby Alpaca -luokan alpakan villa

Mitat ja koko

Kokotaulukko löytyy tuotteen kuvien joukosta.

Huom! Luonnonkuiduista valmistettujen tuotteiden mitoissa voi olla pientä vaihtelua. Neuloksessa on kuitenkin hyvä joustovara, ja neule mukautuu käyttäjälleen muutaman käyttökerran aikana.

Hoito-ohje: Tuuletus, käsinpesu. Katso hoito- ja pesuohjeet!

Asiakaspalvelumme neuvoo oikean koon valinnassa mielellään.

Asiakkaiden arvostelut
4.6 Perustuen 52 arvosteluun
Kirjoita arvostelu

Kiitos tuotearvostelustasi

Arvostamme paljon tuotearvosteluasi, kiitos siitä. Voit jakaa sen tästä ystävillesi.

Filter Reviews:
EN
29/03/2020
Eerika N.
FI FI

Clarity turkoosi xs

Tuote on aivan ihana! Olen pitkään etsinyt täydellistä luottoneuletta, joka olisi juuri sopivan kokoinen, laadukas ja aikaa kestävä. Nyt olen sellaisen löytänyt, kiitos siis Alpa! Olen aika pienikokoinen, joten harvoin löytää lyhytselkäiselle sopivan mittaista paitaa.Tuote on lisäksi miellyttävä päällä, joten se löytää tiensä ylleni usein. Väri on ihana ja malli on kiva klassinen. Alkuun se kutitti hiukan kaulan alueelta kun oli juuri laittanut päälle, muttei enää.

AP
26/03/2020
Anne P.
FI FI

Clarity

Olen käyttänyt Clarityä nyt jonkun aikaa. Mielestäni mittasuhteet ovat puserossa jotenkin oudot. Olisin helposti voinut ottaa pienemmän koon ympärysmitan puolesta, mutta tässä isommassakin on lyhyehköt hihat, joten oli pakko ottaa tämä isompi. Käytän kuitenkin puseroa usein ja sen ihan hyvä päällä.

UL
05/03/2020
Ulla L.
FI FI

Clarity tummanharmaa

Mukava päällä, monikäyttöinen yleisneule 👍��

PS
26/02/2020
Pirjo S.
FI FI

Clarity | tummanharmaa

Laadukas perusneule, joka varmasti kestää käyttöä ja aikaa. Ihmettelin kuitenkin jonkin verran neuleen pistelyä. Todennäköisesti pistely poistuu ajan kanssa käytössä. Neulon itse aika paljon alpakan langasta (samoin alpakkasekoitteista) - enkä ole aikaisemmin tähän pistelyyn törmännyt. Ehkä jotain tekemistä ohuemmasta, koneelliseen neulontaan sopivasta langasta?

17/03/2020
Alpa

Hei, Kyllä, neule pehmenee käytössä. :) Ja myös langalla on ero niin kutsuttuihin perinteisiin neulontalankoihin, sillä lanka on ohuempaa ja se neulotaan tiukemmaksi, jotta kulutuskestävyys olisi parempi :)

SL
11/02/2020
Susanna L.
FI FI

Clarity vaaleanharmaa

Tämä neule on todella ihana! Se on mukavan rento, ohut ja juuri sellainen perus luottoneule. En ole vielä kokeillut ulkoulun yhteydessä kovassa pakkasessa, mutta ainakin lämpimämmän talven aikana ajaa hyvin asiansa niin kylmemmällä kuin lämpimällä säällä. Sisällläkään ei tunnu tulevan liian kuuma, sillä kangas on hengittävää. Mild- ja Drizzle-neuleista minulla on S-koko, mutta tästä M-koko ja se on juuri sopivan rento eikä jää yhtään liian isoksi. Neuleen alle sopii niin lyhyt- kuin pitkähihainenkin, eikä kangas kutita muihin neuleisiin verrattuna lähellekään niin paljon. Suosittelen! :)