2. lk Mossy-neuletakki, keskiharmaa

Rajattu erä

2.lk – Neulosvirheitä. Katso tarkempi kuvaus alta lisätiedoista.

100 % Fine Special Alpaca

Mossy on kunnianosoitus alpakan villalle – sen ensiluokkaiselle laadulle, villille luonteelle ja kestävälle kauneudelle. Suunnittelimme neuletakkiin uniikin neulospinnan, joka näyttää ja tuntuu niin pehmeältä ja mielenkiintoiselta, että sitä on päästävä tunnustelemaan omin käsin. Palmikkokuviointi on iätön ja ajaton, ja neuletakki taipuu luontevasti erilaisiin asukokonaisuuksiin nyt ja tulevaisuudessa.

Neuletakki on malliltaan suora ja väljä. Väljyyttä on harkiten, jotta vaate säilyttää ryhtinsä. Hihoissa on hieman enemmän pituutta kuin neuletakeissamme yleensä ja niitä voi kääntää oman maun mukaan. Neuleen napit ovat kivipähkinää. Kivipähkinä on ekologinen, uusiutuva ja biohajoava luonnonmateriaali, joka kestää käyttöä ja pesua.

Muhkea neulos tekee Mossysta valikoimamme paksuimman neuletakin. Se ei kuitenkaan ole tukalan kuuma, vaan pehmeä, notkea ja hengittävä. Mossysta ei tarvitse luopua: siihen voi uppoutua niin kirkkaina kesäiltoina ulkona kuin kirpeinä talvipäivinä takkatulen välkkeessä. Kevään ja alkusyksyn lämmössä Mossy muuntautuu takiksi.

  • 100 % Fine Special -laatuista alpakan villaa. Hengittävä, pehmeä ja lämmin. Tutustu ominaisuuksiin!
  • Muotoonneulottu – kauniit ja kestävät saumat.
  • V-pääntie, raglanhihat ja taskut.
  • Tuplakoot ja rento mitoitus – löydät koko-ohjeen selaamalla alaspäin.
  • Tuntuma pehmenee parhaimmilleen ensimmäisten käyttökertojen myötä.
  • Valmistettu vastuullisesti Pohjois-Euroopassa.
  • Suunnittelija: Silja Piilonen.

Kuvien malli on 179 cm pitkä ja käyttää kokoa XS/S.

Löydä sinulle sopiva koko käyttämällä älykästä Fitle-kokoapuria, jonka voit avata alta löytyvästä mittanauhakuvakkeesta. Löydät tuotekuvien joukosta myös tuotteen mittapiirroksen.

199,90

Valitse
100% tyytyväisyystakuu, 30 päivän ilmainen vaihto- ja palautusoikeus!
Lisätiedot

Neuletakin neuloksessa esiintyy satunnaisia neulosvirheitä, jotka ovat esteettisiä eivätkä vaikuta neuleen käyttöön tai kestävyyteen. Virheitä ovat esimerkiksi epäsäännöllisyydet palmikkokuviossa: palmikot saattavat yhdistyä muutaman silmukan verran kohdassa, jossa niiden tulisi olla erillään, tai ne ovat epäsymmetriset. Virheet ovat pieniä ja niitä on haastava erottaa neuleen eläväisestä pinnasta. Tutustu tuotekuvien esimerkkikuvaan (ennen mittapiirrosta) tyypillisestä neulosvirheestä.

Neuleita ei tulla valmistamaan lisää, eikä täysin vastaavaa mallia ole tulossa myöhemmin valikoimaan.

Materiaali: 100 % Fine Special Alpaca.

Valmistusmaa: Liettua.

Mitat ja koko: Rennot tuplakoot. Helma ulottuu keskimittaisella käyttäjällä noin lantiolle tai hieman lantion alapuolelle. Jos haluat neuleen olevan vähemmän väljä, harkitse omaa kokoasi pienempää tuplakokoa. Tarkistathan erityisesti siinä tapauksessa kokojen tarkat mitat tuotekuvien mittapiirroksesta. Jos omistat muita tuplakokoisia Alpa-neuleita, voit valita tästä lähtökohtaisesti saman koon.

Luonnonkuiduista valmistettujen tuotteiden mitoissa voi olla pientä vaihtelua. Neuloksessa on kuitenkin hyvä joustovara, ja neule mukautuu käyttäjälleen muutaman käyttökerran aikana.

Hoito-ohje: Tuuletus, käsinpesu. Katso hoito- ja pesuohjeet!

Asiakaspalvelumme neuvoo oikean koon valinnassa mielellään.

asiakkaiden arvostelut
4,8 Perustuu 33 arvosteluun
5 ★
85% 
28
4 ★
12% 
4
3 ★
3% 
1
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Kirjoita arvostelu Kysy tuotteesta

Kiitos arvostelustasi!

Tuotearvosteluista on paljon hyötyä muille asiakkaille. Voit jakaa tuotearvostelusi ystävillesi!

Filter Reviews:
LK
25 touko 2022
Liisa K.
FI FI

2. lk Mossy-neuletakki, keskiharmaa - M / L

Neuleen pintastruktuuri on ihana. Mielelläni ostaisin tämän tuotteen myös muussa värissä, esim. näkisin itselläni metsänvihreänä. Valitsin koon M/L, koska halusin neuleen olevan reilu, ja olen tyytyväinen kokovalintaani. Takki on riittävän pitkä, mutta silti istuvuutta tulee neuleen mukautuvuuden myötä. Normaalisti käytän m-kokoa, joskus jopa s-kokoa.

PM
18 touko 2022
Paula M.
FI FI

Mossy

Mossy on ihana! Malli on istuvuudeltaan rento ja sopii hyvin vapaa-aikaan. Pienikokoiselle voi olla liian iso, itselleni (174/65) koko XS/S on juuri hyvä. Omastani en myöskään mitenkään huomaa että olisi 2. laatua, eli jos neulontavirheitä on, niin eivät osu silmään.

ML
16 touko 2022
Marleine L.
FI FI

Ihanan tuntuinen ja värinen

Hei! Mietin mitä tekisin sen villatakin kanssa, se on liian iso minulle! Pienempi koko oli loppu. Käsitin, että oli erikoiserä. Olen kokeillut peilin edessä 2x ja todennut ettei ollut minulle sopiva. Miten paljon hyvitätte jos palautetaan?? Taisi mennä jo yli sallitun! Ystävällisin terveisin Marleine Lindfors-Lae

TK
16 touko 2022
Tiina K.
FI FI

2. lk Mossy-neuletakki, keskiharmaa - XS / S

Mossysta on jo tullut yksi arjen luottovaatteistani. Nappivalinta, jos etsit rentoa ja rouhean tuntuista villatakkia. Mitoitus on väljä. Palmikkoneule tekee pinnasta elävän. Vaikka neule on paksuhko, se ei ole kuuma. Toimii varmasti myös viileiden kesäiltojen vaatteena. Vaate on yllättävän painava. Siksi säilytän hyllyllä, en vaatepuulla. Napitus alkaa turhan alhaalta, ensimmäinen nappi saisi olla mittansa verran ylempänä. Niin hyvä ostos, että ostin heti perään toisen lahjaksi.

KK
15 touko 2022
Katja K.
FI FI

Mossy

Tilasin koon M/L, koska ohjelma ehdotti muissa tuotteissa kokoa XL. Tuo oli kuitenkin liian iso, suorastaan valtava, vaihdoin pienempään kokoon, väri vaihtui samalla, kun tilaamaani salviaa ei enää ollut, kaunis on harmaanakin. Kaksoiskoot kuulemma monesti isoja. Kaunis, sopiva ulkotakiksikin, miellyttävä päällä. Suosittelen