Naisten neuletakki SereneNaisten neuletakki

Naisten neuletakit

Alpan neuletakki on luottovaate, joka kestää vuodesta toiseen. Löydä juuri sinulle sopiva neuletakki: rajaa haluamasi väriä ja paksuutta alta.

Osasto
Väri
Materiaali
Koko
Paksuus

Neuletakki on hankinta, jossa kannattaa panostaa pitkäikäiseen laatuun. Materiaali on neuletakin laadukkuuden perusta, ja siksi käytämme naisten neuletakeissamme ainoastaan laadukkaimpia 100 % luonnonmateriaaleja: alpakan villaa, silkkiä ja pellavaa.

Neuletakkien yleisin materiaali, alpakan villa, on pehmeää, kestävää ja lämmintä. Yksi sen mahtavimmista ominaisuuksista on ainutlaatuisen sileä ja pitkä kuitu, jonka ansiosta 100 % alpakan villasta valmistetut neuleet kestävät erityisen hyvin nukkaantumattomina.

Käytämme neuletakeissa kolmea eri alpakkalaatua: Fine Specialia, Baby Alpacaa ja silkkiin sekoitettua Premium Baby Alpacaa. Fine Special on kestävin kuitulaatu, mutta ei aivan yhtä pehmeää kuin hienommat Baby Alpaca -laadut. Kaikki neuletakit kuitenkin pehmenevät parhaimmilleen vasta käytössä!

Kaikki neuletakkimme ovat muotoonneulottuja, eli neuletakkien kappaleet on neulottu reunasta reunaan – ei leikattu. Näin neuletakkisi ei purkaudu, jos sauma pettää. Samalla vähennämme materiaalihukkaa. Kaikki neuletakit suunnitellaan Suomessa ja neulotaan Liettuassa.

Ohuimmat silkkiä ja alpakkaa sisältävät neuletakkimme soveltuvat hyvin kesäiseen käyttöön ja sisätiloihin. Keskipaksut neuletakit ovat yleensä monikäyttöisin valinta: ympärivuotisen käytön lisäksi keskipaksut neuletakkimme soveltuvat hyvin myös kevyen välikausitakin korvaajaksi. Paksuimmat neuletakkimme ovat kaikkein kestävimpiä ja lämpimimpiä, mutta materiaalin ainutlaatuisten ominaisuuksien ansiosta nekin hengittävät hyvin.

100 % alpakan villasta valmistetut neuletakit hylkivät likaa ja niiden hoito on hyvin helppoa: yleensä pelkkä tuuletus riittää. Vesipesussa tulee käyttää viileää vettä ja kuivata neuletakki tasolla.

Koska haluamme neuletakkiemme olevan kestäviä ja pitkäikäisiä, tarjoamme neuletakeille myös huolto- ja korjauspalvelun, jonka avulla neuletakkisi käyttöikää voidaan pidentää huomattavasti.

Asiakaspalvelumme auttaa sopivan neuletakin valinnassa mielellään.

Nopea toimitus ja 30 päivän ilmainen vaihto- ja palautusoikeus!

Liity Alpan sisäpiiriin

Tilaa uutiskirjeemme, saat parhaat tarjoukset ensimmäisten joukossa ja pääset halutessasi osallistumaan tuotteidemme suunnitteluun. Uutiskirjeen tilaajille 10 % alennus ensimmäisestä ostoksesta.

Back to top