Neulepaidat

Alpakanvillaisten neulepaitojen ainutlaatuisuus kätkeytyy pehmeyteen, kestävyyteen ja ympäristöystävällisyyteen. Alpakanvilla tarjoaa ylellisen tunteen ja kestää aikaa paremmin kuin monet muut kuidut.

Alpakanvilla ei ole pelkästään materiaali, se on kokemus. Se tarjoaa ylellisen tunteen, kun se sivelee ihoamme pehmeästi. Valitse laatu, valitse mukavuus, valitse kestävyys – valitse alpakanvillainen neulepaita.

Miesten neulepaidat

Naisten neulepaidat

Tavoite: maailman paras neulepaita

Täydellinen istuvuus

Täydellinen neulepaita istuu kuin toinen iho: miellyttävästi ilman ahtautta ja tarjoaa optimaalisen liikkuvuuden. Olipa kyse sitten rentouttavasta kotipäivästä tai tyylikkäästä kaupunkikokemuksesta, istuvuus tekee neulepaidasta paitsi mukavan myös tyylikkään valinnan kaikkiin tilanteisiin.

Kestävyys ja laatu

Alpakanvilla on kestävä materiaali, joka säilyttää laadukkuutensa pitkään. Neulepaidat, jotka on valmistettu alpakanvillasta kestää hyvin aikaa ja käyttöä. Tämä tekee niistä pitkäikäisiä sijoituksia vaatekaappiin.

Ei kutise

Alpakanvillainen neule vain paranee vanhetessaan, sillä alpakan villa kesyyntyy käytössä aina vain pehmeämmäksi ja pehmeämmäksi.

Täydellisyyttä tavoittelemassa

Tuhannet neuleiden omistajat eivät voi olla väärässä

Tuhannet alpakanvillaneuleiden omistajat eivät voi olla väärässä, sillä nämä neuleet edustavat huippulaatua ja ainutlaatuista kokemusta. Ensinnäkin, alpakanvilla tarjoaa poikkeuksellisen pehmeyden, joka tekee jokaisesta neuleesta ylellisen ja miellyttävän käytössä.

Toiseksi, alpakanvilla on tunnettu kestävyydestään. Neuleet säilyttävät laadukkuutensa ja kauneutensa pitkään, mikä tekee niistä pitkäikäisen ja arvostetun vaatekappaleen. Tämä näkyy käytännössä, kun tuhannet omistajat voivat luottaa neuleidensa kestävyyteen ja laatuun vuodesta toiseen.

Lisäksi alpakanvillaneuleet edustavat ekologista ja vastuullista vaihtoehtoa. Alpakat laiduntavat luonnollisesti ja tuottavat kestävällä tavalla hienoa villaa, mikä tekee niistä ympäristöystävällisen valinnan. Tämä resonoi monien kuluttajien kanssa, jotka haluavat tehdä vastuullisia valintoja vaateostoksillaan.

Nämä tekijät yhdessä tekevät alpakanvillaneuleista suositun valinnan. Tuhannet tyytyväiset käyttäjät kertovat tarinaa mukavuudesta, kestävyydestä ja vastuullisuudesta – nämä eivät ole vain neuleita, vaan investointi laatuun ja hyvään olon tunteeseen.

Valmistus – pehmeyttä etsimässä

Alpakanvilla erottuu erityisen pehmeällä kuidullaan, ja siksi neulepaitojen valmistuksessa korostetaan tämän luontaisen pehmeyden säilyttämistä. Laadukkaiden neulepaitojen valmistuksessa kiinnitetään erityistä huomiota yksityiskohtiin, kuten saumoihin, viimeistelyyn ja istuvuuteen.

Nypyt, eilisen ongelma

Kehitimme neulontaa ja kesytettiin villi alpakanvilla-lanka. Tämä on täysin totta!

Materiaali on neuleidemme A ja O. Olemme oppineet paljon vuosien varrella, ja lähtökohtana on ollut: nypyt pois! Nyppyyntyvä neule ei ole kenellekkään mielekäs. Ei myöskään sinulle. Olemme sen vuoksi kehittäneet lanka- ja neulontatekniikkaa materiaalivantojen parissa saadakseemme neulepintoja jotka nyppyyntyvät mahdollisimman vähän.

Näin maailman paras neulepaita syntyy

1.

Alpakka, tuo andien kulta

Materiaali; 100 % alpakan villa – on unelmien kuitulaatu.

Alpakan villa on yksi maailman upeimmista ja harvinaisimmista luonnonkuiduista. Se on harvojen tuntemaa, mutta kun siihen tutustuu, jää koukkuun. Täysin poikkeuksellinen hengittävyys, hyvä nyppyyntymisenkesto ja kauniin untuvainen hohde ovat jotain sellaista, jota et muista materiaaleista löydä.

2

Lämmittävyys ja hengittävyys

Oletko vilukissa tai häiritseekö kuumuus? Alpakka on kuin luotu sinulle: Andien vuoristossa vaeltava alpakka on sopeutunut eri lämpötiloihin, sillä päivisin vuoristossa paahtaa helle, öisin taas vinkuu viima. Tämän vuoksi alpakan villalle on kehittynyt vuosituhansien saatossa erityiset ominaisuudet niin lämmittävyyden kuin hengittävyyden osalta.

3

Alpakka vs. merino

Saamme usein kysymyksiä alpakan villan ominaisuuksista verrattuna toisiin materiaaleihin. Merinovillaan verrattuna alpakan villa erottuu erityisesti ylivertaisten kosteudensiirto-ominaisuuksiensa vuoksi. Alpakkakuitu on käsittelemätöntä ja pystyy sitomaan ja siirtämään itseensä ainutlaatuisen hyvin kosteutta – se siis viilentää, kun tarvitset sitä.

Verrattuna alpakkaan, kaupallinen merinovilla on ns. superpestyä: villan pinta pinnoitetaan hartsilla. Kuitu menettää näin suuren osan omasta imukyvystään. Merinovillan kasvaneen suosion myötä markkinoilla liikkuu laadultaan hyvin vaihtelevaa, merinovillan maineella ratsastavaa merinoa.

4

Alpakan villa – se vain paranee käytössä

Useimmat Alpa®-neuleet neulotaan varsin tiheällä neuloksella, materiaalia säästelemättä. Tästä syystä useimmat tuotteemme pehmenevät parhaimmilleen vasta käytön myötä – neuleet vaativat siis sisäänajoa, eli kesytystä. Tiheä neulonta lisää hankauskestävyyttä, joka on villavaatteissa usein heikkous. Ja kestävyys on asia, johon haluamme panostaa. Neuleen pehmenemistä voi edistää harjaamalla tai höyryttämällä neuleen sisäpintaa tai käyttämällä neuleen alla aluksi aluspaitaa. Käytön myötä sisäpintaan nousee unelmanpehmeä alpakalle ominainen nukka, jonka ansiosta neule ikään kuin leijuu pehmeästi päälläsi.

Kaikkien villakuitujen pinta on rakenteeltaan suomumainen, mutta alpakan villan pinta on erityisen sileä. Siksi neule tuntuu kädessä jopa hieman liukkaalta. Kun tämä yhdistetään pitkiin kuituihin, alpakka on villalaaduista vähiten nyppyyntyvää. Tästä saamme asiakkailtamme paljon kiitosta. Materiaalin ohella erityisen hyvin nukkaantumista kestävät ne neulostyypit, joiden neulonta on tiheää.

alpakka

5

Tuotteen hoito

Alpa®-alpakkaneuleen hoito on hyvin yksinkertaista. Jatkuvan pesun sijaan pääset helpolla, sillä alpakan villa ei juurikaan pesua kaipaa: useimmiten Alpa®-neuleen raikastamiseen riittää pelkkä ulkona tuuletus. Pesutarve vähenee entisestään, jos käytät neuleesi kanssa aluspaitaa.

Jos neule pääsee tahriintumaan tai se kaipaa pesua, neule tulee pestä varovasti käsin viileässä (20–25 °C) vedessä villapesuaineella hellästi puristellen. Suorita lopuksi huuhtelu, aseta neule pyyhkeen päälle ja kääri neule ja pyyhe rullalle painellen. Kuosittele se muotoon ja anna kuivua tasolla.

Seikkaperäinen artikkeli neuleen hoidosta ja puhdistuksesta löytyy painamalla tästä.

Pesussa kestää vain 10 minuuttia – harvoin pestävä alpakkaneule on siis äärimmäisen helppohoitoinen. Useimmiten pesu tai kaksi vuodessa riittää hyvin.

6

Vastuullisesti valmistettu

Alpa® neuleet valmistetaan vastuullisesti Liettuassa pitkäaikaisten kumppaniemme tuotantolaitoksissa. Tehtaillamme ja henkilöstöllä on vuosikymmenten kokemus laadukkaiden neuletuotteiden valmistamisesta ja olemme yhdessä ottaneet selvää harvinaisen alpakan villan neulonnan salaisuuksista. 

Ei huolta!

Välikädet veks

Vähensimem välikäsien määrää. Siihen on kaksi syytä; hinta ja jäljitettävyys. Saimme sinulle halvemman hinnan. Saimme myös selville mistä materiaalimme on peräisin.

Kokoa on helppo vaihtaa

Jos sait väärän koon se on helppo vaihtaa. Kaikilla tuotteillamme on ilmainen 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Nopea toimitus

Toimitamme tilauksesi 1-3 arkipäivässä.

Osta alpakanvillainen laatuneulepaita

Neulepaidat naisille täältä

Miesten neulepaidat

Neulepaidat miehille täältä