Marketing planner / manager & Copywriter

Avoin työpaikka: Marketing planner / manager & Copywriter

Oletko näkemyksellinen, organisointikykyinen ja teräväkynäinen markkinoinnin suunnittelija, joka ei säikähdä tavoitteita?

Meillä olisi sinulle paikka avoinna pääkonttorillemme Alpan Villaan, Jyväskylään.

Alpa on laadukkaisiin ja vastuullisiin neuletuotteisiin erikoistunut vauhdilla kasvava vaatebrändi, jonka päätuote on alpakan villasta valmistetut neuleet ja asusteet. Teemme kannattavaa, hallittua kasvua ja 2023 vuoden liikevaihtomme on noin 3,8 miljoonaa euroa.

Olemme luoneet kasvumme pääasiassa ketterän in-house -tekemisen varaan ja uskomme siihen jatkossakin. Rekrytoimme kolmea kovaa, toisiaan täydentävää ammattilaista Alpan operatiiviseen markkinointitiimiin nostamaan tekemisemme entistä korkeammalle tasolle ja muodostamaan markkinointimme selkärangan tuleville vuosille.  Suurin ja tärkein myyntikanavamme on www.alpa.fi -verkkokauppa, joka on tekemisenne pääfokuksessa, mutta jatkossa laajennamme myös menestyksekkäästi vastaanotettuja myymäläkonseptejamme ympäri Suomen.

Täyspäiväisesti markkinoinnissa nyt rekrytoitavan tiimin tukena ja perehdyttäjänä työskentelee markkinointijohtaja ja verkkokauppaspesialisti.

2023 aloitettu Euroopan myyntimme (www.alpaknitwear.com) on lähtenyt lupaavasti käyntiin, joten odotamme, että sinulla on rahkeita ottaa hommaa tulevaisuudessa haltuun myös kansainvälisesti englannin kielellä.

Roolisi on toimia Alpan operatiivisen markkinointitiimin vastaavana suunnittelijana, organisoijana ja copywriterinä. Päävastuu Suomen markkinointimme kampanjoiden ja lanseerausten kokonaisuudesta ja aikataulutuksesta on sinulla. Fokuksesi on ensisijaisesti suurimmassa myyntikanavassamme, www.alpa.fi -verkkokaupassa.

Operatiiviseen kolmihenkiseen ydintiimiisi kuuluvat itsesi lisäksi sekä visuaalisen markkinoinnin että digimarkkinoinnin ammattilainen. Yhdessä ideoitte, suunnittelette, aikataulutatte ja toteutatte tiimisi kanssa tehokkaita kampanjoita, sisältöjä, lanseerauksia ja konvertoivia mainoksia. Pidätte rattaat pyörimässä ja myynnit vetämässä. Hankitte uusia asiakkaita ja aktivoitte vanhoja.

Osaamisellasi olet mukana myös kansainvälisen verkkokauppamme ja laajentuvan myymäläverkoston markkinoinnissa, jotka tulevat jatkossa olemaan entistä merkittävämmässä roolissa liiketoiminnassamme.

Tuot kaupallisen osaamisesi, kuluttajaymmärryksesi ja näkemyksesi palvelemaan niin markkinoinnin suunnittelua kuin käytännön toteutusta.

Saat pöydällesi raudanlujan kaupallisen konseptin, laadukkaan tuotteen ja arvostetun brändin. Alpan perustajatiimi perehdyttää sinut sisään konseptiin – tehtäväsi on viedä se seuraavalle tasolle.

Sinulla on:

 • Osaamista copywritingista, kampanjasuunnittelusta ja markkinoinnista
 • Kykyä seurata ja tulkita avainlukuja sekä suunnitella ja toteuttaa toimenpiteitä niiden kehittämiseksi
 • Määrätietoista ja organisoitunutta tekemisen otetta
 • Kuluttajabisneksen ja verkkokaupan ymmärrystä
 • Kiinnostusta pukeutumisen ja muodin toimialaan
 • Erinomaiset viestintä- ja tiimityötaidot
 • Sujuva englannin kielen taito
 • Alan työkokemusta tai vastaavia näyttöjä

Jokapäiväisessä työssä koneellasi tanssahtelevat sujuvasti:

 • Slack
 • Teams
 • Dashboardit / CRM
 • Mailchimp
 • Meta business manager
 • Trello
 • Kalenteri
 • Woocommerce / WordPress
 • Canva

Paikka on kuin luotu sinulle, joka haluat päästä vaikuttamaan, oppimaan, kokeilemaan ja keksimään. Pienen kasvuyrityksen luonteeseen toki kuuluu se, että vastaat lähtökohtaisesti myös oman teemasi tekemisestä ja toteuttamisesta valmiiksi asti.

Arvostamme reipasta asennetta, oma-aloitteista vastuunkantamista ja tervettä kilpailuhenkisyyttä. Rakennamme tiimiä, joka skaalautuu myös kansainväliseen kasvuun, joten vaatimuksena on englannin kielen taito.

Tarjoamme sinulle vastuullisen paikan yhdestä Suomen kauneimmista työpaikoista, työsuhde-edut ja kasvuhenkisen tiimin.

Tehtävänkuvan tarkan sisällön laadimme yhdessä kanssasi osaamisesi ja kokemuksesi perusteella, ja lopullisen tiimin vastuualueet laaditaan kykyjen perusteella. Roolissa menestymisen myötä sinulla on mahdollisuus edetä yhä tulosvastuullisempaan ja laajempaan rooliin kasvavassa yrityksessämme.

Painotamme rekrytoinnissa ensisijaisesti hakijoita, joilla on mahdollisuus työskennellä säännöllisesti Jyväskylässä, sillä roolisi on keskeinen ja tärkeä linkki eri liiketoiminnan osa-alueisiin. Työkalumme mahdollistavat myös etätyöpäivät tarvittaessa. Otamme kuitenkin myös hybridityömahdollisuudet huomioon.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV ja portfoliosi 15.1.2023 mennessä otsikolla “Marketing planner / manager & Copywriter” osoitteeseen rekry@alpa.fi. Roolissasi teet suurimman osan copytyöstäsi suomen kielellä, joten kirjoita hakemuksesi suomeksi tai liitä suomenkielisiä tekstinäytteitäsi portfolioon. Lisääthän hakemukseen myös palkkatoivomuksesi.

Voit tiedustella lisätietoja tehtävästä tai sopia ajan puhelinsoitolle. Jos haluat sopia soittoajan, lähetä sinua kiinnostavat kysymykset etukäteen sähköpostilla, niin osaan vastata niihin heti täsmällisesti:
CMO / Partner
Lauri Hilliaho
lauri.hilliaho@alpa.fi

Viihtyisitkö meillä?

Hae innokkaaseen, kasvuhenkiseen joukkoomme ja tule työkaveriksemme.

Tätä mahdollisuutta ei kannata hukata.

Hyppää mukaan kirjoittamaan seuraavaa lukua Alpan kasvutarinaan. Jos markkinointi on intohimosi ja olet valmis kantamaan vastuuta, nyt kannattaa laittaa hakemusta tulemaan.

Alpa on laadukkaisiin ja vastuullisiin neuletuotteisiin erikoistunut määrätietoisesti kasvava vaatebrändi, jonka päätuote on alpakan villasta valmistetut neuleet ja asusteet. Taloudellinen tilanteemme on vakaalla pohjalla. 2023-2024 liikevaihtomme on noin 3,8 miljoonaa euroa ja olemme tehneet koko olemassaolomme ajan positiivista tulosta joka vuosi.

Nyt rekrytoimme kolmea osaavaa, toisiaan täydentävää ammattilaista Alpan operatiiviseen markkinointitiimiin nostamaan tekemisemme entistä korkeammalle tasolle.  Suurin ja tärkein myyntikanavamme on www.alpa.fi -verkkokauppa, joka on tiiminne pääasiallinen päivittäinen keskittymiskohde. Laajennamme myös menestyksekkäästi vastaanotettuja myymäläkonseptejamme ympäri Suomen.

2023 aloitettu Euroopan myyntimme (www.alpaknitwear.com) on lähtenyt lupaavasti käyntiin, joten odotamme, että sinulla on rahkeita ottaa hommaa tulevaisuudessa haltuun myös kansainvälisesti.

Ympärillesi saat yhden Suomen kauneimmista työympäristöistä ja intohimoisen, eteenpäin katsovan työyhteisön. Nappaa unelmapaikka vauhdilla kasvavan muotibrändin ytimestä. Paikka on kuin luotu sinulle, joka haluat päästä vaikuttamaan, oppimaan, kokeilemaan ja keksimään.

Pienen kasvuyrityksen luonteeseen kuuluu se, että vastaat lähtökohtaisesti myös oman teemasi tekemisestä ja toteuttamisesta valmiiksi asti. Jos hanskat eivät tipu herkästi santaan, vaan olet tottunut laittamaan kädet saveen, olet meidän tyyppiä.

Haemme markkinointimme tulevaisuuden avainhenkilöitä ja siitä syystä painotamme rekrytoinnissa ensisijaisesti hakijoita, joilla on mahdollisuus työskennellä säännöllisesti Jyväskylässä keskellä operaatioitamme. Otamme kuitenkin myös osittaisen hybridityön mahdollisuudet huomioon hakemuksissa.

Lähtökohtaisesti toiveenamme on, että hybridityössä pääset ainakin kahtena päivänä viikossa Jyväskylään, jossa kaikki markkinoinnissa kiinteästi työskentelevät henkilöt ovat päivittäin. Markkinointi on parhaillaan inspiroivaa intohimoa, oivaltamista ja tiimityötä.

Lupaavasta nimestään huolimatta luovuutemme ei ole syttynyt parhaimpaan liekkiinsä Teamsissa. Työkalut ja prosessit paikkariippumattomaan työhön meiltä toki löytyy joustavasti, 2020-luvulla tässä kuitenkin eletään.

Alpan päämaja ei ole avokonttoria nähnytkään, vaan meillä pystyy oikeasti tekemään töitä – puun suojissa on hyvä keskittymisrauha ja samassa huoneessa on 0-1 huonekaveria.

Roolit ovat suuntaa-antavia ja muodostuvat tiimien hahmotteluvaiheessa, joten voit kohdistaa hakemukseesi yhteen tai useampaan positioon. Kerro myös muusta markkinoinnillisesta ja sisällöllisestä osaamisestasi. Jos kynäsi sauhuaa ja kameran suljin laulaa, se on meillä vain etu.

Tärkeintä on löytää tiimi, joka kykenee toteuttamaan korkealla tasolla roolien sisältämät osa-alueet.