Digital Marketing Specialist

Avoin työpaikka: Digital marketing specialist / manager

Jos ROAS, CPM, CTR, CAC, UTM ja LTV ovat luontevia puheenaiheita, voit olla etsimämme tyyppi!

Etsimme Alpalle digitaalisen markkinoinnin ammattilaista pääkonttorillemme Jyväskylään.

Alpa on laadukkaisiin ja vastuullisiin neuletuotteisiin erikoistunut vauhdilla kasvava vaatebrändi, jonka päätuote on alpakan villasta valmistetut neuleet ja asusteet. Teemme kannattavaa, hallittua kasvua ja 2023 vuoden liikevaihtomme on noin 3,8 miljoonaa euroa.

Olemme luoneet kasvumme pääasiassa ketterän in-house -tekemisen varaan ja uskomme siihen jatkossakin. Rekrytoimme kolmea kovaa, toisiaan täydentävää ammattilaista Alpan operatiiviseen markkinointitiimiin nostamaan tekemisemme entistä korkeammalle tasolle ja muodostamaan markkinointimme selkärangan tuleville vuosille.  Suurin ja tärkein myyntikanavamme on www.alpa.fi -verkkokauppa, joka on tekemisenne pääfokuksessa, mutta jatkossa laajennamme myös menestyksekkäästi vastaanotettuja myymäläkonseptejamme ympäri Suomen.

Täyspäiväisesti markkinoinnissa nyt rekrytoitavan tiimin tukena ja perehdyttäjänä työskentelee markkinointijohtaja ja verkkokauppaspesialisti.

2023 aloitettu Euroopan myyntimme (www.alpaknitwear.com) on lähtenyt lupaavasti käyntiin, joten odotamme, että sinulla on rahkeita ottaa hommaa tulevaisuudessa haltuun myös kansainvälisesti englannin kielellä.

Roolissasi otat Alpan brändistä ja tuotteista kaiken irti ja autat meitä jatkamaan kasvua. Viet digitaalisen markkinointimme ja mainostamisen seuraavalle tasolle – mainiosta timanttiseksi.

Suunnittelet ja toteutat tiimityönä kanssa pysäyttäviä kampanjoita, tuotelanseerauksia, konvertoivia mainoksia ja markkinointimateriaaleja, jotka auttavat meitä kasvamaan tästä eteenpäin.

Vastuullasi on suunnitella, testata ja ajaa liikennettä monikanavaisesti alpa.fi, alpaknitwear.se ja alpaknitwear.com verkkokauppoihin. Pääpaino on Metan markkinoinnissa, mutta vastuullasi on koko digikanavien kenttä.

Toimit osana operatiivista markkinointitiimiä yhdessä markkinoinnin suunnittelijan / copyn ja visuaalisen viestinnän (kuva/video) spesialistin kanssa. Tuot digimarkkinoinnin osaajan näkemyksen tiimiin ja vastaat että liikenne virtaa, kauppaa syntyy ja markkinointieurot käytetään mahdollisimman tehokkaasti hyväksi.

Vastaat siitä, että verkkokauppojemme trafiikkia tuottavat mainokset, budjetit ja testit ovat aina kunnossa ja istut yli puolen miljoonan euron digimarkkinointibudjettimme päällä. Olet aktiivisesti kommunikoiva tutkimusosastomme: Analysoit ja testaat sitä mikä toimii, mikä ei, mitä pitäisi tehdä toisin ja tilaat materiaalia muulta tiimiltä.

Odotamme sinulta:

  • Kokemusta ja näkemystä Metan alustan mainonnasta
  • Kokemusta Google-mainonnasta
  • Verkkokaupan tuntemusta
  • Kykyä tuottaa, tutkia ja tulkita dataa, raportteja ja avainlukuja parempien tulosten saavuttamiseksi
  • Järjestelmällistä ja analyyttistä otetta jatkuvaan kehittämiseen ja testaamiseen
  • Kaupallista ajattelua
  • Hyviä yhteistyö- viestintä- ja tiimityötaitoja
  • Alan jatkuvaa seuraamista, halua kehittyä digimarkkinoinnin saralla

Eduksi katsotaan:

  • Laaja kokemus muista digimarkkinointikanavista

Arvostamme reipasta asennetta, itsensä johtamisen kykyä sekä tekemisen meininkiä. Rakennamme tiimiä kansainväliseen kasvuun, joten vaatimuksena on englannin kielen taito.

Lähdemme siitä, että tehtävässä menestymisen myötä vastuualueesi voi myös kasvaa ja voit edetä suurempiin saappaisiin.

Tarjoamme sinulle yhden Suomen viihtyisimmistä työympäristöistä, haastavan pestin ja kasvuhenkisen tiimin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV ja portfoliosi 15.1.2023 mennessä otsikolla “Digital Marketing Specialist / Manager” osoitteeseen rekry@alpa.fi. Lisääthän hakemukseen myös palkkatoivomuksesi.

Painotamme rekrytoinnissa ensisijaisesti hakijoita, joilla on mahdollisuus työskennellä säännöllisesti Jyväskylässä, mutta otamme myös hybridityön mahdollisuudet huomioon.

Voit kysyä lisätietoja tehtävästä tai sopia ajan tehtävänkuvaa koskevalle puhelinsoitolle:
CMO / Partner
Lauri Hilliaho
lauri.hilliaho@alpa.fi

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan ripeästi.

Nähdäänkö meillä?

Hae innokkaaseen, kasvuhenkiseen joukkoomme ja tule työkaveriksemme.

Tätä mahdollisuutta ei kannata hukata.